Mennék én, útvonalat is ismerem, de csak a1 jogsim van, de nincs olyan haverom akinek lenne ilyen kis gépe... nagyobbat se tudok most költsön kérni, mert éppen ma mondtam legjobb haveromnak hogy ne használja a gépét, nagyon szar a lánc... meg amúgy is, nem akarom hogy megbasszák őt mertén vezetm jogsi nélkül a mociját...
Rendben, szólj mindenképp ha majd elkészültek a dolgok. Bárhova megyek túrázni. Amúgy senkit nem izgat ez a túra szombaton? Vagy miért nem jön soha senki? (ne féljetek, innen egyedül Scottpeterrel találkoztam eddig)
cső, rám számíthatsz de még most nem. Rutinvizsgám ma lett meg, rendszám meg jövő héten lesz s gépen. de mihelyst megvan mindkettő (jogsi meg rendszám) úgy fogom gyűrni a km-eket mint atom.
meghszűnt a dadogás
nemtudom hogy a power felpolirozása vagy az hogy állitottam a karbin de jlett
meg levettem a légszűárő fedelet és kipróbáltam de valami hihetetlen , nagyon megy, még másodikban felkapja az elejét nagyon zsivány lett köszi minden nsr blokktestvérnek a tanácsot
Sziasztok! Nagyjából öszeállítottam a szombati útvonalat. Úgy gondoltam, hogy Pestről indulva el lehetne menni Tinnyére az Üvegtigris büféhez, oda már el akartam menni egy ideje csak a poén kedvéért. Pestről oda a 10-es úton jutunk el és Pilisvörösvárnál kell lekanyarodni róla, onnan még kb 10km Tinnye. A büfé megtekintése (kipróbálása) után visszamennénk Pilisvörösvárra azon az úton, ahol előzőleg bejöttünk Tinnyére. P.vörösvárról balra kanyarodva Pilisszentiván felé elmennénk Dobogókőre, majd miután ott is kiéltük magunkat, elmehetnénk Esztergomba, ahol szerintem lehetne kajálni valahol. Esztergom után a 11-es úton végig a Duna mellett Visegrádon és Szentendrén keresztül hazajönnénk Pestre. Legalábbis elméletben valahogy így gondoltam ki... Tehát az útvonal Budapest-Tinnye-Dobogókő-Esztergom-Visegrád-Szentendre-Bud
apest. Valakinek nem lenne hozzá kedve? Jön még egy osztálytársam is (Rainworm, Dt-s topikban megtaláljátok ). Mondjuk ha észreveszi hogy ilyen hosszú útvonalat állítottam össze, akkor szívrohamot fog kapni. Egyelőre ennyi... Az indulást 10-11körül gondoltuk.
Sziasztok! Szombaton nincs kedve valakinek motorozni Visegrád, Dobogókő, Esztergom, stb irányba? Nagyon mehetnékem van, de egyedül kezd unalmas lenni. Nem rég kezdtem a motorozást, úgyhogy térdet nem fogok koptatni a szerpentinen, az biztos...
A kép csak úgy jött (Alsóörsi felvonuláson készült amúgy)
Nekem anno az NSR-em Total Bol d'Or-ral ment el vígan ami egy 1800 Ft-os full synt olaj,haverom ugyanilyen árkategóriát használ Mitoba és neki is sincs semmi,elsősorban itt az számít,h full synt legyen, a komolyabb különbségeket versenykörülmények között lehetne érezni,meg egy ilyen mocinál nem is mind1 az illesztés,karburálás stb stb ami még befolyásolja az élettartamot.
Nekem ettől függetlenül Motul 710 van benne.
MELYIK MONDTA HOGY VEGYEM KI A POWERSZELEPET?
Kivettem , felpoliroztam és visszaszedtem, amugy nagyon szutykos volt de kibaszott nehéz volt visszatenni
Amúgy a jawat összeraktad?