amúgy azért kell 25/25ös a körlámpásba vagy a macskába, mert ugye 2 db lámpabúra van és 2 lámpa világít, míg az F esnél csak egy. a világítótekercs nem bírná el a két lámpa teljesítményét azért csökkentették 25/25 re. Amúgy nem tom ti hogy vagytok megelégedve az nsr ek világításával, de mikor nekem még meg volt éjszaka nemigen szerettem vele járni. :S
Sziasztok nsr alkatrészeimet eladnám az első Teló nincs meg mert eladtam LAcinak:D:D:D meg az első Felni Meg azelső illetva oldal idomok, plexit,ezek nincsenek a többi minden megvan: tükrök, elektromoskütyük, lábtartok, ülés, tank ,hátsó oldal idomok, kapaszkodó segéd váz, hátsó felni, láncszett maximum 1000km ment D.i.D lánc, légszürőház, kormánykiflik, gyújtás, kapcsoló, írjatok E-malt és válaszolok : speed-@freemail.hu Laci remélem tetszik a Telló!:)
Na bazz ott mentem melletted neztem balra fel oraig de semmi. Amugy 5 nsr volt felvobnulason amirol en tudok! Pedig azt hittem 600 ccm alatt csak haver meg en leszunk.
Rendben, akkor legközelebb. Augusztusban lehetne egy nagyobb túrát is szervezni (akár kifejezetten nsr-eset is (Dani és Péter kivételével persze )). Vagy nincs ilyenekre igény szerintetek?
akkor sena vagy milhost :D:D
mindegyik itt van közel