Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

560000
és aza 70000 sk az hány FT?
nem tudom merre van esetleg komarom? vagy gyor az nincs kozel?
nemtudtam
akkor sena vagy milhost :D:D
mindegyik itt van közel
ha erdekel reszletre is meglehet oldani
SZLOVAKBAN NINCS NY CSAK N NEM SENEC
elnézést uraim, értetted a kérdés lényegét?
jah es uj a henger meg a dugo es 140km/h val megy 2szemelyel jah es uj idmjai vannak
nem en nem vagyok szlovak kerlek en szlovakiai magyar vagyok
KOSZI
70000ert es adok hozza egy idom grniturat.jah es most lett ra koltve 87000sk amit nem en fizettem
szlovákok vagytok? kenyhec tudja valamejik hol van,
Gratulálok a mocihoz, sok balesetmentes km-t!
csá moker énis szlovákiai vagyok, mennyiért sk-ért adod az nsr-ed?
fiuk kiszalok az nsr bandabol meglett az uj mocimegy szuzuki rf600r.a heten lehet elviszik az nsrt
mibe adod a ket tukrot?
Igen nagyon fasza! Már be is üzemeltem!
amúgy azért kell 25/25ös a körlámpásba vagy a macskába, mert ugye 2 db lámpabúra van és 2 lámpa világít, míg az F esnél csak egy. a világítótekercs nem bírná el a két lámpa teljesítményét azért csökkentették 25/25 re. Amúgy nem tom ti hogy vagytok megelégedve az nsr ek világításával, de mikor nekem még meg volt éjszaka nemigen szerettem vele járni. :S
Ez komoly? Boccs, szerintem nem láttalak. Én csak egy fehér kétkörlámpás nsr-t láttam felvonulsáon, aki mellé egy ideig beálltam.
Sziasztok nsr alkatrészeimet eladnám az első Teló nincs meg mert eladtam LAcinak:D:D:D meg az első Felni Meg azelső illetva oldal idomok, plexit,ezek nincsenek a többi minden megvan: tükrök, elektromoskütyük, lábtartok, ülés, tank ,hátsó oldal idomok, kapaszkodó segéd váz, hátsó felni, láncszett maximum 1000km ment D.i.D lánc, légszürőház, kormánykiflik, gyújtás, kapcsoló, írjatok E-malt és válaszolok : speed-@freemail.hu Laci remélem tetszik a Telló!:)
Na bazz ott mentem melletted neztem balra fel oraig de semmi. Amugy 5 nsr volt felvobnulason amirol en tudok! Pedig azt hittem 600 ccm alatt csak haver meg en leszunk.
Rendben, akkor legközelebb. Augusztusban lehetne egy nagyobb túrát is szervezni (akár kifejezetten nsr-eset is (Dani és Péter kivételével persze )). Vagy nincs ilyenekre igény szerintetek?
Lefényképezné nekem valaki ezt a részét a mocinak? azt a két szart ami a fékcsövet fogja nemtom hogy hogy megy vissza a helyére.
Fejből nyomtam, mert én is ilyet keresek éppen halogén-ben, de akkor csak 25/25W -osat veszek.