De pedig elhiheted, kérdezd meg motoros164et meg nsr 124et majd ők megmondják. Nekem meg amúgy már sehanyadikban nem megy 100at ugyanis már nincs egy deka nsr-em se. Már suzuki van abbol is 650cc.
neked nem 6800-on megy ált. 100-al? Nem hiszem hogy 300-al többet forog és már 110-el mész. Végülis mindegy, a folyamatos 100-110-es utazót bírja, az nekem bőven elég. Meg mondjuk megézem hogy milyen áttétel van rajta, de szerintem még a gyári.
Nem tom én eddig akárhány nsr el mentem mindegyiknél 6600-7100 között volt százon. átlag az a 6800 nekem eddig 3 nsr em volt mindegyik anyinál ment 100at.
naszal van az kis doboz amibe belemegy bal oldalt egy bowden és két olajcső azt leszeded és ott lesz egy kis dob, a bowdent ugy állítod hogy a tárcsán lévő jelölés full gáznál pont a házon lévő jelöléssel legyen egy vonalban
Sziasztok! Kipufogó tömítést (kipuf. könyök és henger közé), vagy mit hol tudnék venni? Kicsit ereszt és elég olajos a kipufogó alul. Amúgy nekem ha jól emlékszem, akkor 6.-ik sebességben 8000-en van 110-en, 9000-en 120km/h. Ez normális? 120-nál többet autópályán, nagyon enyhe lejtőn sem lépte túl(kicsit fel volt pakolva, mert mentem Balatonra, én meg 2 táska, egy bukó ). Pont 30ezer km van benne.
nem tudja valaki hogy kb mennyibe kerül honda nsr be egy akksi?
kossz