Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva. feladtad a cuccot? Hozzám még nem ért ide. Vagy ha jött egy jobb ajánlat megértem azt is.
Mondjuk a Hondánál. Én is most vettem.
Lényegtelen, én így is elégedett vagyok vele. Az SV-ről pedig olvsatam már, grat hozzá (és msn-en is beszéltünk már róla, de nem baj ).
De pedig elhiheted, kérdezd meg motoros164et meg nsr 124et majd ők megmondják. Nekem meg amúgy már sehanyadikban nem megy 100at ugyanis már nincs egy deka nsr-em se. Már suzuki van abbol is 650cc.
aham, és ez pici barázdának kell egyvonalba lenni azal amit bejelöltél értem. hát akkor ezt ki proszáljuk köszi!
illetve a tárcsán van egy bevágás de nem látom tisztán hol de felismered elég egyértelmű
ennek a két jelnek kell egyeznie amikor ráhuzod a gázkart csutkára.
ha rakok fel képet esetleg be rajzolnád rajta hogy mit és hogy hol mert apró dolgokat látok csak nem vagyok benne biztos.
Köszi, érdeklődöm!
neked nem 6800-on megy ált. 100-al? Nem hiszem hogy 300-al többet forog és már 110-el mész. Végülis mindegy, a folyamatos 100-110-es utazót bírja, az nekem bőven elég. Meg mondjuk megézem hogy milyen áttétel van rajta, de szerintem még a gyári.
110et 7100on kéne mennie
táborituning, italmondo vagy mi a fasz, pinkmotors
Senki?
kb 4-5ezerért vettünk bele akksit nem rég.
nagyvas.hu
szeva!
nem tudja valaki hogy kb mennyibe kerül honda nsr be egy akksi?
kossz
kösszi ezt akkor meg is nézem.
Ügye 6.-ik sebességről beszélünk? Ha igen, akkor jó, nekem 7ezren van 100-on.
Műanyagból van... ha szorult a bowden valamikor akkor az megeröltethette...
az egyik az a félkörön a másik meg a doboz oldalába. a két kis háromszög alakú nyilacskának pont szembe kell állni egymással.
Nem tom én eddig akárhány nsr el mentem mindegyiknél 6600-7100 között volt százon. átlag az a 6800 nekem eddig 3 nsr em volt mindegyik anyinál ment 100at.
naszal van az kis doboz amibe belemegy bal oldalt egy bowden és két olajcső azt leszeded és ott lesz egy kis dob, a bowdent ugy állítod hogy a tárcsán lévő jelölés full gáznál pont a házon lévő jelöléssel legyen egy vonalban
hol van aza két jelölés?
Sziasztok! Kipufogó tömítést (kipuf. könyök és henger közé), vagy mit hol tudnék venni? Kicsit ereszt és elég olajos a kipufogó alul. Amúgy nekem ha jól emlékszem, akkor 6.-ik sebességben 8000-en van 110-en, 9000-en 120km/h. Ez normális? 120-nál többet autópályán, nagyon enyhe lejtőn sem lépte túl(kicsit fel volt pakolva, mert mentem Balatonra, én meg 2 táska, egy bukó ). Pont 30ezer km van benne.
400 km az nagyon dúrva! legalább 800-at ki kéne bírnia. De azt nemtom hogy hogyan kell állítani az olajzást.