Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most eladja a motort és gondolkozom megvegyem-e. Az a baj hogy nem tudom hogy lett összerakva mert szerelő csinálta, elvileg ki lett cserélve minden csapágy, tömítés, szimering is. Azt mondta bejáratta rendesen(nem tudom hogy rakott e bele extra olajat), és 2000 km után ragadt meg, blokkolt a hátsó.
Hónoltatni lehet, sőt kell is, ilyenkor fimon bekarcolják a hengered falát, így meg tud rajta tapadni egy olajréteg... szóval az kell... ha megragadt, vagy szimeringes volt, rosszul raktátok be a szimeringet vagy nem cseréltétek, vagy a karbi beállítás volt szar, keveset kapott... használtál bejáratásnál plusz olajat? meddig járattad?
na tettem fel képet! De voltam kint a helyi bontóban is és arra mind jó volt az én dobozkám,meg ráadásul volt kint egy ugyan olyan is mint a tied,ilyen 2es és arra is jó volt a dobozkám,csak a tiédre nem jó!ezt nem értem!A lyukhelyek sem stimmelnek,meg még a távolság sem!Neked van kettő?Odatudod adni ami neked ezen volt rajta?
Milyen hengered volt neked? biztos hogy 125-ös? és biztos hogy macska nsr-é?
Mert nekem az új hengerre is tökéletesen stimmel az a doboz, mm pontossággal. Csak az a gáz az elmenéssel, hogy a srác táborban van szombatig, azért nem is írt vissza az e-mail-edre. És ráadásul szombaton is dolgoznom kell, de majd ledumálom velük hogy a délutáni órákban menjünk. csak összejön...
dobsz egy fényképet arról hogy hol nem stimmel a dobozka?
stephan01,ma megpróbáltam felrakni az RC VALVE-s feliratos dobozkát a hengerre de nem ott vannak a lyuk helyek mint a dobozon hallod nem tudnál akkor azzal az ismerősőddel eljönni akinek kellenek a felnik,és akkor elhoznál minden cuccot!Mert nekem a szelepek sem teccenek,meg most a dobozka sem megy rá
S.O.S
hali
lene kérdésem. Az 1998-as nsr-ek gyári hengere nikasilos bevonatú? Ismerős motorja most volt felújítva (komplett blokk),és 2000 km után megszorult, pedig rendesen volt bejáratva. Miért történhetett? Egyáltalán lehet a nikasilos hengert felújítani? mert ő azt mondta hogy hónolva lett és a következő túlméretes dugó lett beletéve. -lehet ez a baj és sose lesz jó csak henger-dugó cserével?
köszi
Van ebből idomos is...
szia!
én is nem rég raktam összea gépemet
szóval másik tengely aza tuti
mert az most nagyon rosz helyen van! nekem se stimelt az uj hengerbe a régi pwer tengely de volt egy másik power vezérlés és abol a tengelyt átraktam enyi!
Gyárilag a lentebb látható idomokkal van szerelve! Azt hogy pl egy nsr idomai jók -e hozzá azt sajnos nemt'om. Na de itt a kép, ezek az idomok vannak gyárilag.
Jó kis blokk van ebben, én szerettem...
És elre lehet tenni idomokat ? ez igy szvsz elég rondácska
Hello!
Ez ténylegesen egy ns125 f ugynais nekem is ilyen van
Dobok egy képet, hogy lásd is
bocsi nem olvastam
en tudom miert al ugy mert vannak ilyen riccek(fogak,metudom mi magyarul) a tengelyen amire ra mennek a pwer nyelvek es hud szett es rakd beljebb a nyelveket vagy alits a bowdenon
Nah akkor dobok lineket háta igy könyebb
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Hát ez tényleg nagyon bent van. Ez így nemhiszem hogy jó. ennyire nem kéne bent lennie, a régi kijjebb volt benne.
elírták, ilyen nincs, nsr 125 r, nsr 125 f, ezek léteznek, sőt ns 125 r és ns 125 f is létezik, bár ki tudja az hogy én nem halottam még sose róla nem jelent semmit
Hello ! nyáron szeretnék venni egy Honda NSF legalábbis a hirdetésbe ez a neve mi a külömbbség a NSR és az NSF között ? vagy csak simán elirták ? meg ha van ilyen akkor ere felmennek az nsr idomok ?
Üdv Tomi
még jó hogy japán
hali kérdésem lenne hogy a 1998as évjáratú nsr 125ben japán blokk van? Egyáltalán gyártottak hondát olasz blokkal?
légyszi válaszoljon valaki aki vágja hamar mert sürgős, fontos lenne
köszi előre is
én földrajzból voltam előrehozzoton 73% lett írásbeli+ szóbeli mondjuk nagyon elb***tam mind a kettőt, de szerintem ez is volt a legnehezzebb szóbelin a globalizációs problémákat kellet elemeznem hát kész voltam tőle főleg hogy az egész 11.-ikes TK címe Társadalom földrajz és Globális problémák
Most csináltam gyorsba pár képet!
Ezeken látszik hogy a power mennyivel kintebb van!Ez normális?Mert az enyémen,a régebbin,mintha bentebb lett volna! Vagy ez mindig igy áll?csak letakarítottam a kokszot róla,és régebben azért látszott ugy hogy kintebb van mert annyi koksz volt rajta?
van róla fényképed?
meg nem tom...mert ha lentvan a power(zárva van) akkor a kipufffelé vezetó csű,ahol a gát is van...na igen ott ha a power levan engedve akkor ott is van durván 1 mm hely a gázvezető nyílás,és a power között!Az ugy nem gáz?
hát én csak angolbl voltam,mert még csak 11es vagyok,igy előrehozottan csináltam de valszeg 5ös lesz
le is kopogom...kopp-kopp-kopp