most eladja a motort és gondolkozom megvegyem-e. Az a baj hogy nem tudom hogy lett összerakva mert szerelő csinálta, elvileg ki lett cserélve minden csapágy, tömítés, szimering is. Azt mondta bejáratta rendesen(nem tudom hogy rakott e bele extra olajat), és 2000 km után ragadt meg, blokkolt a hátsó.
Hónoltatni lehet, sőt kell is, ilyenkor fimon bekarcolják a hengered falát, így meg tud rajta tapadni egy olajréteg... szóval az kell... ha megragadt, vagy szimeringes volt, rosszul raktátok be a szimeringet vagy nem cseréltétek, vagy a karbi beállítás volt szar, keveset kapott... használtál bejáratásnál plusz olajat? meddig járattad?
na tettem fel képet! De voltam kint a helyi bontóban is és arra mind jó volt az én dobozkám,meg ráadásul volt kint egy ugyan olyan is mint a tied,ilyen 2es és arra is jó volt a dobozkám,csak a tiédre nem jó!ezt nem értem!A lyukhelyek sem stimmelnek,meg még a távolság sem!Neked van kettő?Odatudod adni ami neked ezen volt rajta?
Milyen hengered volt neked? biztos hogy 125-ös? és biztos hogy macska nsr-é?
Mert nekem az új hengerre is tökéletesen stimmel az a doboz, mm pontossággal. Csak az a gáz az elmenéssel, hogy a srác táborban van szombatig, azért nem is írt vissza az e-mail-edre. És ráadásul szombaton is dolgoznom kell, de majd ledumálom velük hogy a délutáni órákban menjünk. csak összejön...
dobsz egy fényképet arról hogy hol nem stimmel a dobozka?
stephan01,ma megpróbáltam felrakni az RC VALVE-s feliratos dobozkát a hengerre de nem ott vannak a lyuk helyek mint a dobozon hallod nem tudnál akkor azzal az ismerősőddel eljönni akinek kellenek a felnik,és akkor elhoznál minden cuccot!Mert nekem a szelepek sem teccenek,meg most a dobozka sem megy rá
S.O.S
hali
lene kérdésem. Az 1998-as nsr-ek gyári hengere nikasilos bevonatú? Ismerős motorja most volt felújítva (komplett blokk),és 2000 km után megszorult, pedig rendesen volt bejáratva. Miért történhetett? Egyáltalán lehet a nikasilos hengert felújítani? mert ő azt mondta hogy hónolva lett és a következő túlméretes dugó lett beletéve. -lehet ez a baj és sose lesz jó csak henger-dugó cserével?
köszi
szia!
én is nem rég raktam összea gépemet
szóval másik tengely aza tuti
mert az most nagyon rosz helyen van! nekem se stimelt az uj hengerbe a régi pwer tengely de volt egy másik power vezérlés és abol a tengelyt átraktam enyi!
Gyárilag a lentebb látható idomokkal van szerelve! Azt hogy pl egy nsr idomai jók -e hozzá azt sajnos nemt'om. Na de itt a kép, ezek az idomok vannak gyárilag.
en tudom miert al ugy mert vannak ilyen riccek(fogak,metudom mi magyarul) a tengelyen amire ra mennek a pwer nyelvek es hud szett es rakd beljebb a nyelveket vagy alits a bowdenon
elírták, ilyen nincs, nsr 125 r, nsr 125 f, ezek léteznek, sőt ns 125 r és ns 125 f is létezik, bár ki tudja az hogy én nem halottam még sose róla nem jelent semmit
Hello ! nyáron szeretnék venni egy Honda NSF legalábbis a hirdetésbe ez a neve mi a külömbbség a NSR és az NSF között ? vagy csak simán elirták ? meg ha van ilyen akkor ere felmennek az nsr idomok ?
Üdv Tomi
hali kérdésem lenne hogy a 1998as évjáratú nsr 125ben japán blokk van? Egyáltalán gyártottak hondát olasz blokkal?
légyszi válaszoljon valaki aki vágja hamar mert sürgős, fontos lenne
köszi előre is
én földrajzból voltam előrehozzoton 73% lett írásbeli+ szóbeli mondjuk nagyon elb***tam mind a kettőt, de szerintem ez is volt a legnehezzebb szóbelin a globalizációs problémákat kellet elemeznem hát kész voltam tőle főleg hogy az egész 11.-ikes TK címe Társadalom földrajz és Globális problémák
Most csináltam gyorsba pár képet!
Ezeken látszik hogy a power mennyivel kintebb van!Ez normális?Mert az enyémen,a régebbin,mintha bentebb lett volna! Vagy ez mindig igy áll?csak letakarítottam a kokszot róla,és régebben azért látszott ugy hogy kintebb van mert annyi koksz volt rajta?
meg nem tom...mert ha lentvan a power(zárva van) akkor a kipufffelé vezetó csű,ahol a gát is van...na igen ott ha a power levan engedve akkor ott is van durván 1 mm hely a gázvezető nyílás,és a power között!Az ugy nem gáz?
Mert nekem az új hengerre is tökéletesen stimmel az a doboz, mm pontossággal. Csak az a gáz az elmenéssel, hogy a srác táborban van szombatig, azért nem is írt vissza az e-mail-edre. És ráadásul szombaton is dolgoznom kell, de majd ledumálom velük hogy a délutáni órákban menjünk. csak összejön...
dobsz egy fényképet arról hogy hol nem stimmel a dobozka?
S.O.S
lene kérdésem. Az 1998-as nsr-ek gyári hengere nikasilos bevonatú? Ismerős motorja most volt felújítva (komplett blokk),és 2000 km után megszorult, pedig rendesen volt bejáratva. Miért történhetett? Egyáltalán lehet a nikasilos hengert felújítani? mert ő azt mondta hogy hónolva lett és a következő túlméretes dugó lett beletéve. -lehet ez a baj és sose lesz jó csak henger-dugó cserével?
köszi
én is nem rég raktam összea gépemet
szóval másik tengely aza tuti
mert az most nagyon rosz helyen van! nekem se stimelt az uj hengerbe a régi pwer tengely de volt egy másik power vezérlés és abol a tengelyt átraktam enyi!
Ez ténylegesen egy ns125 f ugynais nekem is ilyen van
Dobok egy képet, hogy lásd is
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Üdv Tomi
légyszi válaszoljon valaki aki vágja hamar mert sürgős, fontos lenne
köszi előre is
Ezeken látszik hogy a power mennyivel kintebb van!Ez normális?Mert az enyémen,a régebbin,mintha bentebb lett volna! Vagy ez mindig igy áll?csak letakarítottam a kokszot róla,és régebben azért látszott ugy hogy kintebb van mert annyi koksz volt rajta?
le is kopogom...kopp-kopp-kopp