Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd szólok neki, hogy reagáljon.
Nekem az újnál is van egy pici, de nem vészes. Nem hiszem hogy akármit is befolyásolna. A távratót én sem tudom hogy hova való, de összeraktam anélkül, és eddig úgy néz ki hogy jó. sztem a szimering ami igazából belefogja, mert miután beleraktam, meg se mozdult oldalirányba.
Kösz szépen moker125! Már megheggesztették, fasza lett, csak kérdés h meddig birja, rem minél tovább :P
persze azaz 1-2 mm az a kipuff felé van,nem a hengerfal felé!Szóval nem érne bele a dugo a powerba!CSak nekem nem igy volt!MEg mondom nem tudom,hogy való aza kis távtartó

S.O.S
valamiért nem rakja be a paint-es képet nah mindegy..remélem értitek
a kép lemaradt
itt van egy rajz arrol nagyjából hogy hogy néz ki!Az a henger alakú az maga a hengerfal,és a kipuff nyilás,mellette meg a kipuffnyilás keresztmetszete!Na és odairtam hogy 1-2 mm!Annyi a távolság a zárt power(lehajtott),és a henger falának sikja között!És én határozottan emlékszem,hogy az én hengerembena zárt power a henger falának sikjában volt!Szerintetek ez baj lehet?Most ez miatt áll már csak az egész moci
Jah meg annyi,hogy mi fogja azt a power tengelyt...mert van aza biztositó gyűrű..az csak arra valo,hogy a beleeséstől védje!attol mi védi hogy ne essen ki? Aza kis RC VALVE-s doboz?
Érettségi milyen volt?
kaptam e-mailt...válaszoltam is neki...de semmi választ nem kaptam...mond neki hogy irjon vagy valami!vagy hivjon fel!

06-70/522-1787
AZT TUDOM HOGY A GYARI HONDAS 21000FT
Szevasztok! Nem rég vettem egy macskalámpás NSR-t, fasza minden, csak az előző tulaj eldőlt vele és a bal oldali lábtartó konzol kicsit elhajlott. Megpróbáltuk ma visszahajlítani, már majdnem jo is volt, de az utolsó mozzanatnál eltört az egyik fül, amihez a lábtartót lehet rögzíteni(volt az anyagban egy kis zárvány, emiatt nem bírta). Úgy néz ki h megtudják hegeszteni, mivel azonban nem tudom h pontosan milyen ötvözetből van, ezért kérdéses h meddig fog tartani. Szóval annyi lenne a kérésem hogy ha valakinek van ilyen alkatrésze vagy tud olyat akinek van akk szóljatok már legyetek szívesek! Előre is köszönöm!
Mármint belóg a hengerbe? mert ha egy síkban van, az még jó, vagy esetleg lehet egy kicsit beljebb is(mármint kifele) Azt enyém most kb egy picivel van belejebb, szóval pont jó. Azt a bizonyos távtartót én is megvettem, de nemtom hogy hova való és sem. összeraktam anélkül, és úgy néz ki hogy jó. nem lötyög, nem mozog. sz'tem megy az anélkül is. de majd még utánanézek. Msn-re gondolsz? mert azon sajnos csak délután tudok lenni. De ha ide írsz a fórumra, akkor visszaírok.

Te figyu, másik dolog, küldtem neked egy vevőt a felnikre, aki tuti hogy megveszi(asszem ). Elvileg írt is e-mail-t visszaírtál neki? Mert ha összejön a biznisz a felnikkel, akkor vszínű hogy el tudok menni velük(ha úgy mennek el érte)
S.O.S
A power-nek, ha lentvannak a szelepek,tehát nincs kinyitva,akkor ha belülről nézed a dugattyú felől,akkor egy síkba kell lenni a hengerfallal?Mert nekem kb 1-2 mm-el bentebb van!Meg van egy távtartó is:az hova való,mert belülre sehova nem passzal ha kivülre teszem a tengelyre,akkor meg nem megy be rendesen a tengely!Az előző hengerem gilardoni 1-es volt,ez meg stephané,de ez 2-es!Esetleg valakinek valami képe?Robbantott rajza?Stephan mikor tudsz ma lenni?Én 10re megyek érettségizni ,szal ilyen 12 után tudnék lenni!Utána akármikor jó!Irj,hogy mikor leszel!
Az már a rosszabbik eset :P
Mivel nincs ns1-es dekor szett ezért van ez rajta, jobb mint az ocsmány lila-fehér ns-1.
ez meg miféle szerzet? ns1 nsr felirat
Sziasztok, lenne egy eladó motorom. Sürgős lenne, mert eladják azt a motort amit kinéztem:S
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=105889
én 6ig tudok msn közelébe jönni!Vagy csak ilyen 11 óra magasságában!
hi,
Ma leszek msn-en. Vettem újat, és tökéletesen passzol. A régit is belepróbáltam, az is tök jó passzolt, most szedtem ki belőle, hogy megjött az új cucc hozzá. Nem értem hogy a tiéd hogy lehet kisebb. A volt hengerem ugye 2-es, a mostani meg 1-es, és mindegyikbe tökéletesen passzolt a power. De megüzletelhetjük. Este megdumáljuk. (most még dolgozom )
stephan01!Megjött a henger,de a powertengely valahogy nem az igazi...meg a szelepek is olyan "kicsik"!Valószínű akkor ez a külömség az 1-es és 2-es henger között ,hogy nagyobb a kipuffnyílás!Szóval szerintem kéne a power tengelyed,meg a szelepek!Te rendeltél újat a tiedbe?Vagy a régit akarod belerakni?Mert szerintem a te power tengelyed,meg a szelepek nagyok lesznek abba!Vagy beleraktad már?Mit szolnál ha cserélnénk tengelyt és szelepeket?Mikor leszel msn-en?Még ma megkénde dumálni,hogy holnap feladhasd!Ha elküldöd sima boritékban küld el,és igy olcsobb lesz a posta!Én is elküldöm ha kell az enyém cserébe!Beszéljünk még ma msn-en mert a héten már összeakarom rakni!S.O.S
Ott a pont, szerintem is az a probléma.
Vagy főtengelyszimering...
azt hol is keressem pontossan? Mit kell csinálnom hogy megoldodjon a probléma és legközelebb ne forduljon elő? Köszi elöre is...
Felakadt/szorul az olajpumpa bovdenje?
125/50-et ne vegyél sztem ma láttam egy gyereket és tolni kellet a motort, mert a fakabát nem hitte el hogy 50-es