Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
Kb 2 napja melegen is füstöl az nsr-em azelött nem csinált ilyet....Nem is pörög rendessen .
Mi a turo lehet vele már megint.
Ha valaki tud légyszi segítsen
Sziasztok!
Most gondolkozok nsr vételén.Szeretném ha írnátok tapasztalatokat, mire kell figyelni, milyen a moci.És még egy, hogy a rendőrök baszogatnak ha 50es papirokkal használnám?
Látom betámadtad a tippet amit adtam
de gondolom az + 100-120 e... midnenesetre akkor is jó ár... És egy remek motor az SV!
Hülyéskedsz, enyi pénzért még papirat is akarsz? Amúgy lesznek. Kereskedésböl vettem, ha le lesz festve visza kell vinni, 2 nap múlva meg érte menni rendszámmal forgalmival friss műszakival együtt hozom haza.
Mennyi? vannak papírjai?
330ért vettem, még festeni kell, amúgy semmi baja!
karakter01 nézd meg az e-mailjeid
Javított?
Megkérdezhetem mennyiért adták? Látom az idom javított, egyéb hibája van esetleg?
Próbálj ki egy ilyet, és meglátom hogy lecserélnéd e ha lenne rá lehetőséged...
Én persze 2t buzi vagyok, úgyhogy venni nem vennék ilyet de azért ha valaki odaadja egy körre azt nem vetem meg
elég szomoru hogy az nsr-t lecserélted
különbözetit mikor kezded?
gyári hát!
Fasza gép

a kidörrentő gyári?
Emberek, bemutatom nektek az új gépemet, amire az nsr-t cseréltem le!
Így van! Én is így vagyok ezzel...
csökkentheted azt még egy centit, de nem attól lezs nagyon hangos... ha rendesen meg van tömve a dob, akkor nem hangos az... nekem például volt mtx amibe ns blokk van, azon mondjuk 180as henger volt, de ez annyira nem lényeg, mert ugyanaz minden csak nagyobb átmérőjű... szóval vezérlés ugyanaz, ezért fölösleges is lenne másik rezót, 125ösé ugyanúgy jó hozzá...
Mondta az ember is hogy páran megnézték. Az is visszariaszthatta őket hogy ugye hiányzik róla a légbeömlő cső, meg a dob csúszásnyomos. szóval vannak szépséghibái, de engem az annyira nem zavar. Lehet hogy kicsit ütkopott, sok benne a kilométer, de az enyém
Hy! Szerintetek az NSR-hez gyártott arrow dob jó a 160-as NS-hez, amin gyári rezó van? Mármint ugyértem h nem folytja vissza, mert a mostani egy nemtom milyen dob a végén egy 4-5 centi átmérőjü nyilással nah most ha azt csökkentem akkor elég rendesen meghal a motor, de igy meg rohadt hangos...
Hello
Ezt senki se fogja megmondani neked pontosan. De a lényeg, hogy egy naked motorról származó lámpa lehet. Akár simson akár gs 500 lehet az sok-sok mindené. Az adatlapomon láthatsz egy hasonló lámpás mocit....
Bontott alkatrészként biztos találnál hasonlót, ha ez tetszik.
Uff!
Hali!
Valaki esetleg megtudná mondani, hogy a videóban látható ns-en milyen motor elsőlámpája lehet?
http://youtube.com/watch?v=7Ii...
Lécci, fontos lenne!
Köszi!
Igen, ez valóban '97-es. Mondtam hogy általában fiatalabbnak adják el. De ez a mai vilég már csak ilyen. Ott basszák át az embert ahol tudják.
Ez persze csak egy jelentéktelen vélemény volt, amit nem kell megfogadni. Annyit még elmondanák, hogy volt egy motorhibás Yz-m, amibe mire életet leheltem, kb 150000-es minuszban voltam, a mostani motorm az Nsr is szintén ilyen cipőben jár. annyi hiányosságot találtam rajta, meg sok dolog szar volt rajta, és megint eléggé sokba van, szóval én többet biztos nem veszek olyat, amit szerelgetni kell.
Én sem fogadtam meg senkinek a tanácsát, biztos te sem fogod, de majd úgyis rájössz h miről duáltam.