Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én például csak a henger részér cseréltem a motornak(az enyém is '98-as) meg egy-két kis apróságot, és máris 100-on felüli összeg volt a számlán... szóval ha gyári alkatrészeket veszel, az tuti drága lesz. De persze attól függ a dolog, hogy mi baja van a motornak. Ha elektronika, abba én tuti nem vágnék bele. Meg barkácsolós motort se vennék többet, csak makulátlan teljesen törésmentesen jót!
Ha nem akarsz nagyot szopni, sztem ne vedd meg!
komplett blokk az például tuti jó, leszámítva ha elektronika hibája van Azért belegondolhatnál hogy elég sok hibalehetőség van, nem tudhatjuk mi baja a gépnek... elég összetett egy ilyen blokk, ja és cserélni ugye nem olyan egyszerű, sok papírmunkával jár...(ha nem ütöd át a motorszámot )
Azt gondoltam, de mi kell hozzá?Henger, vagy egy komplett blokk, v mi?
Ahhoz hogy menjen meg kell csinálni a motorját
Hali!
Segítségeteket szeretném kérni.98as motorhibás NSR-t akarok venni, ahhoz h menjen is mi kell hozzá?és azok kb mennyibe kerülnének?
jaja ez az amit 320 ezerért hirdették. Azt a motort nem ismerem. Mondtak róla oylat hogy az nem jó, mert már nagoyn régóta hirdetik, én személy szerint nem ismerem. Nem is tudok róla semmit, nem is mondok. Talán a többiek ismerik a motort.
Komároból tán másodkézből. 300000 ért adták. Még szokni kell az üléspozíciót, mert idáig enduróztam, de eddig elégedett elégedett vagyok vele
Ez sajnos csak 97es, de sebaj, ha tényleg olyan jó mint aminek látszik akkor jó. Megkérdezhetem honnan való a motor? Menyiért vetted?
Ülni már ültem rajta, csak az a baj hogy belvárosban lakik, ott nem próbálnám ki, főleg hogy jogsim sincs rá...
Nem túl jó minőség, de most csináltam gyorsban. A lényege látni
Inkább próbáld majd ki
Én nem nagyon merném
Havernek most lett kész cr 500 supermotoja, hát nem semmi, mintha új lenne... alig várom hogy meghalgassam már, kapott új dobot is
vegyél fel msn-re és megbeszéljük. gabee1204@freemail.hu
Bocsi nem ide!
Ájj itt repkednek a cecék!
Jaja azzal.
Mobile.de-n láttad az rg 500 stb mocikat? dúrvák.....

Most voltam motorozni és tócsába belementem...ami nem víz volt. Egyenes uton stabil szinte stabil gázon elpörgött a kerék Olaj barátunk gonosz volt!
gyári lámpa letakarva,jó hát az elég paraszt de könnyen korrigálható
ezzel a pirossal? nekem se tetszik ez a kis hülye valami
Csak az elejével van bajom ezzel kapcsolatban....az a lámpa
Hát nekem ez nem igazán tetszik, a legszebb és legtutibb az mc21sp
Hello,

Raksz fel róla képet? Nekem is '98-as van, de az enyém tényleg '98-as. Ha dobsz róla egy képet, megmondom hogy tényleg az-e. Általában nem annak adják el ami, hanem fiatalabbnak. Utána mondok róla pár dolgot.
Már én is néztem, utóbbi időkben legjobb 250 NSR
Sziasztok!

A szombati nap folyamán boldog tulajdonosává lettem egy '98 as Nsr- nek . Érdekelne hogy van e valami okosság amire érdemes odafigyelni ennél a tipusnál
kerlek dobl egy ures imélt, hogy megbeszelhessuk a reszleteket, mert kene akkor a cucc