Én például csak a henger részér cseréltem a motornak(az enyém is '98-as) meg egy-két kis apróságot, és máris 100-on felüli összeg volt a számlán... szóval ha gyári alkatrészeket veszel, az tuti drága lesz. De persze attól függ a dolog, hogy mi baja van a motornak. Ha elektronika, abba én tuti nem vágnék bele. Meg barkácsolós motort se vennék többet, csak makulátlan teljesen törésmentesen jót!
Ha nem akarsz nagyot szopni, sztem ne vedd meg!
komplett blokk az például tuti jó, leszámítva ha elektronika hibája van Azért belegondolhatnál hogy elég sok hibalehetőség van, nem tudhatjuk mi baja a gépnek... elég összetett egy ilyen blokk, ja és cserélni ugye nem olyan egyszerű, sok papírmunkával jár...(ha nem ütöd át a motorszámot )
jaja ez az amit 320 ezerért hirdették. Azt a motort nem ismerem. Mondtak róla oylat hogy az nem jó, mert már nagoyn régóta hirdetik, én személy szerint nem ismerem. Nem is tudok róla semmit, nem is mondok. Talán a többiek ismerik a motort.
Raksz fel róla képet? Nekem is '98-as van, de az enyém tényleg '98-as. Ha dobsz róla egy képet, megmondom hogy tényleg az-e. Általában nem annak adják el ami, hanem fiatalabbnak. Utána mondok róla pár dolgot.
A szombati nap folyamán boldog tulajdonosává lettem egy '98 as Nsr- nek . Érdekelne hogy van e valami okosság amire érdemes odafigyelni ennél a tipusnál
Ha nem akarsz nagyot szopni, sztem ne vedd meg!