Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

útban van feléd!
stephan01,hogy áll a csomagom?
baszott jó ez a reklám!
reméltem
tudom
szerintem 1992re gondolt
érdekes Ezt a reklámot nézzétek meg! Remélem minden motorosnak átjön az érzés!
A képeken látható nsr felnik párban eladók!Ha a héten eljössz érte 15000ért elviheted !Amugy 25000ért adom!Adom hozzá az első,hátsó társát is!
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy 92es NS125öt, nagyon megvagyok vele elégedve de vannak apróbb hiányosságai és ezeket szeretném pótolni csak a környéken nem nagyon van bolt ahol lehet hozzá kapni alkatrészeket.
Abban kérném segítségeteket, hogyha valaki esetleg tud bármilyen féle webáruházat, vagy ilyesmit az kérem jelezze.
Köszi
csak azzal meg az a baj, hogy könnyen tönkre lehet tenni a csavart. közben megoldódott a dolog, kiderült hogy az egyik havernak van. mostmár csak idő kéne szétszedni.
Hát vagy csinálsz magadnak egy ilyen kulcsot, vagy széppen csavarhúzot vagy akármit odatámasztod és finoman elkezded ütni, de ha egy keményfát akkor mégjobb, csak hát azzal nehéz pontosat ütni, és széppen körbe le tudod ütögetni...
nagyjából ledrótkeféztem a vázat... meg leszedtem a hengereket, az nagy munka volt, nagyon berohadtak, meg főtengeyl is beállt, ez nem rosz ahhoz képest hogy amikor elhotam kint állt az eresz alatt, és széppen átforgott a henger, tök jó hangja volt, és amikor elraktam olajat is öntöttem hengerekbe, és átforgattam őket, hát egy hét után már nem fordult át... ezt magyarázza meg valaki... most azon agyalok mit lehetne belereszelni, 4 felömlős, de nincs hely sehol sem, buzi megoldás ez az elforgatott henegeres dolog...
Ez nem kiherélés, kiherélés amikor a dobból kiszednek mindent, ez nem az, ez simán egy szűkítő gyűrű, ez a fojtása, nem hiszem hogy akár a hangján is változtatna, max az hogy könnyebben pörög föl...
mindenki adja el az arrowot vagy mivan?
Hali! Van NSR-e való komplett Arrow rendszerem és eladó!
Ha érdekel szólj!
msn:erdei23@hotmail.com
e-mail:erdei23@freemail.hu Az árba megegyezünk!
ok, koszi
Most jövök Pacsáról volt ott egy piros nsr full idomos kétkörlámpás meg egy ns király volt (én akasztottam meg a teljes forgalmat haver fehér ladájával ami leborrant plusz még Öcsi sárga ducati 750-esével) szal jó volt 2 óra alvás max
Hello. Nekem a bal lábtaró és az első + hátsó fékkar kellene, ha még megvannak. Mennyiért adnád?
Helló!
Egy kérdésem lenne felétek!
Most vedtem egy 89-es,ns125-öst.Milyen aksi kell bele?
Elöre is köszi!
Valaki nem tud eladó rendszámos törött nsr-t vagy csak blokkot és vázat ?
Rendben majd írj ha tudsz valami pontosat és akkor megbeszéljük a továbbiakat.
akkor áll még a fényképezkedés, vagy már megbizonyosodtál arról amiről akartál?
de én adok hozzá sárvédőt is, + az ár csak irányár.
nemhiszem hogy árt neki, mert moker innen a fórumról is szintén kiszedte azt a folytást, én még megy a mocija, szóval...