Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sok volt érte esetleg?
ee?
az nem normál menet? nekem szerintem az, amugymeg minek az neked?
azt még nem is mondtam, hogy vettem néhány csavart is a héten, mert akármelyik csavarboltba bementem, sehol se tudtak adni sűrűmeneteset, csak rendelésre és nagy mennyiségbe, mondom légyszi..... úgyhogy megint a Hondára szorultam, ott meg vannak olyan árak... a két darab anya a kipuff tőcsavarokra, az a kupakos kb 2400 ft. [nem vettem meg mielőtt valaki lehülyézne ]
NEMÉNVOLTAM
Ma fél 5 után pár perccel, piros-fehér-lila NSR, Hódmezővásárhelyen, a Jókain? Nah valaki? ^^
telókat. tudod a showa-t, ami van rajta gyárilag. az a bizonyos szürke.
azt nemtom, de azt vágom, hogy a wiseco 22 mindennel együtt. [dugó+gyűrűk, csapszeg, görgő, zégerek]
ha valakit érdekel a teló, megbeszélhetjük. lehet velem tárgyalni!
mármint mit vettél bontottan 25ért?
nekem 160as polini van rajta de majd akarok venni egy dugót bele, nemtudod menyibe kerülhet?
de van, csak azt rakom is vissza a mocimra . kérdeztem valamikor hogy mennyibe kerülhet , de senki nem válaszolt, aztán valahol meg csak el kell indulni. amúgy meg 25+posta ért vettem gyárit, [bontottat], sárvédő nélkül, lehet hogy csúnyán átbasztak vele?
crm-é is hasonló. én 53 ért vettem a hengert dugóval(hengerfej nélkül) talp meg fej tömítéssel, meg meg kb még 30 a többi szir-szar hozzá, csavarokkal együtt. csak én a Hondáéknál vásároltam be.
nemakarok beleugatni de a telót nagyon drágán adod ennél sokkal jobb van olcsóbban, amugy önindítód nincsen?
13035-ös hozzászólás.

senki?
az igen ezek az árak? az akkor gondolom crm-hez is...
itt van a kipuff kiherélés. már nemtom hogy ki kereste.

http://www.nsr125.com/derestri...
Power szelepet pont tudok adni ha érdekel... nekem épp van egy eladó

úgy látszik hogy már megint elkapkodtam a hengervásárlást..
Csáó Dani!
Hogy áll a Jawa?
Hát szerintem nézd meg közelebbről a két gépet, más kerék, más váz, más blokk, minden más, külsőre is más, de ahogy gondoljátok
Persze h szinte ugyanaz, hisz az NSR elődje
Egy 190eset kipróbálnék
Stephan
Pinkmotors
Athena-ból tudunk henger szettet ajánlani ehhez a motorhoz, 125 ccm-ben és 190 ccm-ben.

66600 kódú, 125 ccm, 54,00 mm, az ára 86.800-Ft.

65300 kódú, 190 ccm, 66,00 mm, az ára 94.000-Ft.

Tartalmazza a hengert, hengerfejet, dugattyú szettet (dugattyú, gyűrűk, csapszeg, zéger), hengerfej és hengertalp tömítést.

Power szelepet sajnos nem tudunk adni!
Már csak ez hiányzott a csomagról.
Stephan kössz a képeket!ELküldtem e-mailben a címem!Bocs hogy tegnap nem válaszoltam,csak egész nap nem tudtam géphez jönni csak most reggel...
az enyém épp most kel el... kettővel visszább a hozzászólásodtól.