Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megkérdezhetem hogy hol veszed a hengert meg a dugót?
vannak ilyen kis csuszokak a feken es amikor kopik az csuszik ossze ez neked rozsdas es csak az eggyik felet eszi a betetnek
üdv trakee
különben szerintem a tesómat ismered ám
üdv trakee
na megoldódott a dolog kaptam egy jó árat
henger+dugó szettre ebbe minden bent van
köszi hogy szoltál, de ez tárgytalan mert találtam
meg különben újat akkrtam
meg egyszer köszi
Hát nekem volt már polini is, nem rosz az se... ha 180as akkor meg...
De hát 160as 100as 180as meg 120 körül van
Nem tudja valaki hogy hol lehet hengert és dugót találni a szalonon kivül ami jó is!
a 15 lovas az melyik, és honnan lehet megismerni? Mikori gyártásuak azok?
KARAKTER csak megerősítésképpen itt van pár kép, de a címed még mindíg nem tudom!
és igazad van, sőt a névben is sak egy r betű a különbség, de ha res az ns akkor csak a helye az r nek
Igazából tökmindegy szerintem mennyi papiron, a lényeg hogy milyen menni vele
Teljesen szétszedtem az első fékrendszert, és azt tapasztaltam többekközt, hogy az egyik fékbetét szinte teljesen elkopott, míg a másik szinte sértetlen. Ez mitől lehet? ugyanúgy kéne kopniuk nem?
Dehogyisnem! Azt is a Hondáék gyártották!
de már közel jártam
29 hivatalosan
Szinte? Semmi sem ugyanaz
Had hírdessek már egy kicsit

Eladó sorba kerül Marzocchi telóm az Nsr-emből. [természetesen hozzá jár a sárvédő is]
0 km-es szimering van benne, és friss IPONE olaj.
28000 HUF

Eladó továbbá egy 2003-as Nsr-ből való komplett légszűrő.
8000 HUF

A sárvédőről holnap csinálok képet, kicsit koszos volt, így nem csináltam róla képet.
Van még néhány cuccom, azt is hamarosan felrakom.[fényképekkel]
-komplett hátsó lámpa
-power tengely a két kis nyelvel
-fejidomtartó konzol

Ajánlatokat várok e-mail-ben vagy itt a fórumon.
elviekben(ha jól tudom), két változat van, a 15 meg a 30 lovas(de inkább 28). az arrow nemtom hogy mennyit dob rajta, de 30 nál több nem nagyon szokott lenni egy nsr. az tuti!
Ha szo lesz rola egy email cimet majd kuldjél. Vagy fent vagyok msn-en is. Néha.
Lehet, hogy hulye kérdés, de hány loeros egy 125-os? Mert lattam egy hirdetést, és ott 27 lovas volt arrow rendszerrel. És mennyi rendszer nélkul? Simán a folytott gyári? Világosittson fel már egy szaki!
Úgy lehetne megüzletelni hogy postai utánátvétellel elküldöm neked.
Jo lenne, még a zsét rakom, vagy kolcsonkérek. És hogyan lehetne majd meguzletelni?
Én is kicseréltem, és igy kaptam a 13-36 attetellel, és a gyári folytott dobbal max. 125. Probalj egy 2,3 foggal kissebet hatra
Nem feltétlenül, max egy-2 foggal kisebbet rakok hátra a mostani áttételhez képest, csak h egy 170-et azért vigye meg ne pörögjön annyira 120-140-es tempónál. Jah és az enyém nem NSR hanem NS és nem 25-ös hanem 160-as, de végülis szinte ugyanaz mint egy régebbi NSR.
Itt ajálgattak elég jó áron... Szóval ha megvan rá a keret, akkor szerintem vágj bele! Ha főtengely is kell, azt tudok, és Gegével meg lehet tárgyalni, hogy normális áron adja... De neki csak főtengely, váltó, kuplung, blokkfelek vannak már... Egyébként ha mást érdekell, szóljön bátran!
én is erre gondoltam különben.