Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még 165-nél akarsz többet menni nsr-el?
nyári olimpia
Hát nem pörgött el 12-ig mint üresben de 11 ezer körül ment 165-öt, szerintem kicsit kevés is volt neki ez az áttétel, mert egész jól gyorsult, kicsit visszaveszem inkább és végre menjen többet.
Jah és kössz a választ
Kiforgott eddig végsebességnél? Ha nem,nem fog növekedni,amúgy meg szorozd meg az eddig végsebbeséget az áttétellel (nagyobb per kisebb) és oszd el az újjal!
Hello srácok! Lecseréltem elöl a 14-es fogast 13-asra, hátul mennyivel kell kisebb hogy ugyanaz maradjon az áttétel? (esetleg egy kicsivel növelném a végsebességet) Ezt kilehet pontosan számolni? vagy csak vegyek 2-3-mal kisebbett hátra, aztán az kb ugyanaz...
nem megy
de sok helyről van árajánlatom
aztán jövö héten meg kellene rendelnem
a henger szettet
Még mindíg itt tratotok? És most megy amúgy? Mert András nem szokta igazán tudni :D
Helló
ha valakinek van Honda NSR 125 körlámpásnak a hengerfejéről
kép akkor tegyétek fel, mert nekem 250-es hengerfej van a 125 gépemen
de kiváncsi vagyok hogy milyen az mert kellen vennem
előre is kössz
Karakter, megírnád a címed e-mail-ben? mert mindent megbeszéltünk, csak épp azt nem.
Hello. Valaki nem tud eladó rendszámos vázat és blokkot .Vagy valami rossz lelakott rendszámos nsr-t ? aránylag olcsón kellene. (max 100 ezer)
Megvár a kipufogó. Ha valaki másnak nem ér többet Téleg Ha kell akkor elteszem neked...
Gondolkodom rajta. Talán lehet rola szo mert ennyiért kivalo ár. Majd irok.
Hétvégén eldöntöm, hogy lesz rá pénzem, Ha addig nem késö.
Tartsam neked 110-be?
Még jó hogy lehet kapni!
Első ajánlat megérkezett 105! Valaki 110? Na, na? Ha nem lesz jobb oda kell majd adnom
Az enyém meg csak 10 ezer. Dobot meg veszel hozzá megint 10 ezerért olyan mint karakternek van és 20 ezerből van egy arrowod. XD
az enyém csak 55000Ft
A nagy érdeklődés miatt eladó az én dobom is! Az ár licitár: 100 000 Ft.
Érdeklődni nálam reggel 7től 7:10-ig, e-mail-re nem válaszolok.
Arrow dob áron felül eladó, oka: szétmocskolja a felnit állandóan.
Az évjárat hóóóóóóthalálosan mindegy, ha meg újat akarsz, akkor mért tőlem kérded?
Amúgy: Motor Line, Nyíregyháza, Budapest, Győr. Ára 80 000 Ft alatt van picivel (dob+rezó)
Ha nekem kellene már rég megvenném Gábeetól.
Amúgy meg CBRacingnak igaza van... (mint mindig )
van a számodra egy komplett rendszerem!Ha érdekel irj!
CBRracingnek igaza van XD Nem is adnám drágán a rezót. DE senkit sem nagyon érdekel közben meg tőled kérdezik hogy hol lehet ilyet kapni ......
1 nem eggyező évjárat 2 új dobot akarok venni
Nem rajta volt, havertól loptam olcsón.

Egyvalamit áruljon már el a sok ember, akik dobot akarnak venni. (nem csak rád gondolok Gabi)
1, van egy ember akinek van dob eladó(rezó+dob) és le sem sz*rjátok. (pl. karakter, meg Gabi)
2, kb. te vagy a 10. ember aki kérdezi honnan van a dobom stb. közben meg nem is eladó. (Bár egy százasért bárki viheti, ha ennyire ez kell mindenkinek)

Amúgy nem zavar, csak vannak olyan dolgok, amiket nem tudok felfogni....
Cbr racing a kipufogód hol vetted? vagy ez volt rajta? mert nekem is kéne már valami a gyári helyett az nsr-re