Nekem tetszik a hangja arrowal azért adom el mert az nsr-t is eladom. Tehát fölöslegessé válik.Persze hogy a te nsr-edre is jó lenne.egyébként meg 10 ért nem is kérek sokat érte. Mert kompletten egy arrow az 50-60 ezer ft.
Köszi az infót, de nem mondtál szerintem senkinek se újat. Főleg nekem nem...
Az a "horpadás" nem véletlenül van ott bakker Ennyi hülyeséget rég ovlastam össze!
A "horpadás" azért van ott, mert mögötte van a lábtartó és így megmaradt neki a hely. Jobban nemtudom elmondani, de az okosoknak majd csinálhatok képet
Ú gyerekek, nekem má kurvára elvonási tüneteim vannak. Itt az sv a garázsba, de csak a hangját hallgathatom, mer még kurvára nincs meg a jogsi, és vizsgaidőpontok is csak sokára vannak. :S
hangosabbnak hangosabb lesz, vagyis inkáb ilyen pattogósabb. Fogyasztásban csak anyival jelent többet, hogy menyire ereszted szabadon a kezed :D, amúgy nem fogyaszt többet.
amúgy 10 ért adom. Veszel rá még egy dobot is vagy a gyárit ráteszed és hidd el hogy jobb lesz. Nekem volt fennt az nsr-en. Nem megy a horpadástól szarabbul.
br9ecs én két napja vettem bele 2630 forintért... bemész egy normális autóalkatrészboltba és hoznak neked bár azóta nem mentem vele csak egy próbakört hogy kipörög-e rendesen de szentem jót tesz neki
kösz,m már a fasz kivanezzel amugy . én faszául tudom kezelni a motort mert érzem hogyan kell játszani a gázzal hogy mindig jó legyen de odaadom valakinek (mondjuk egy aktuális vevőnek) az meg azt mondja hogy szar
nameg amugy szétalázom az összes környékbeli 125ös meg fúrt 150es meg mindenféle egykategóriájú motorokat
Az a "horpadás" nem véletlenül van ott bakker Ennyi hülyeséget rég ovlastam össze!
A "horpadás" azért van ott, mert mögötte van a lábtartó és így megmaradt neki a hely. Jobban nemtudom elmondani, de az okosoknak majd csinálhatok képet
És ez rámegy az enyimére is. Ez 96-os, olyam amilyen képet még kuldtem a forumra.
lehet az a kinyja mert egszer kivettem a gyertyát és leesett a piapa lehet az szopat? amugy meg BP8HS van benne..
nameg amugy szétalázom az összes környékbeli 125ös meg fúrt 150es meg mindenféle egykategóriájú motorokat