Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sintesi, replica
Szép az af1 nekem tetszik, de nem kéne, nem bízok benne amúgy meg fogalmazz pontosan, mert van af1ből 50es 125ös, van futura, sintesi replica
AF1 még akkor se kéne ha ingyen osztogatnák...nem egy szép moci..csupa kocka(trapéz) mindene...meg nem tudom melyik birná tovább
De az a motor nem lesz soha olyan tartós mint egy HONDA
Nekem 120 3.ba....széria motor!
Itt eggy arrow rendszer,ha kell!Teljesen jó!SEmmi baja!Nekem a moci 3.ikban a gyári kipuffal ment 105-öt!Ezzel 113-at tudtam kikönyörögni belőle!(hangsúlyozom!3-ban!)Az egész kb 2 kg
meg a hangja is nagyon állat lesz
Hát te most aztán nagyon vicces voltál.
én nem vitatkozok mert a gázáramlásról minek beszéljek? ha szerinte gyárilag ilyen akkor legyen ugy
Gyárilag ki az a hülye aki eltoszná a rezo funkcionalitását?
PACSA PACSA PACSA PACSA PACSA
nagy lófaszt, tőlem vette meg, mert azt hittem az úgy szar, de kiderült, az a horpasztás direkt van úgy gyárilag, mert oda esik a váznak a vége.
én nem azt modntam hogy a dobbal van a gond. csak arrol tudod őket megkülönböztetni. A dobot ne cserélgesd lefelé, azzal nem csinálsz semmi jót. az egész rendszerben vannak okosságok nem a dobban. ha megemelsz egy folytottat meg egy folytatlant súlyra egész mást fog mutatni.
az a baszott nagy horpadás azon a rezon kemény hallod nemsokat érhet így
Az tuti h folytott kipufogó. Meg ha kiveszi a gyáriból a folytást akkor sem lesz olyan jó mintha rátenne egy sport kiput.Meg a hangja is nagyon szar lesz úgy.
Nem, a könyökrésznél is kisebb az átmérő szerintem. A fojtatlan dob nincs 10 kg.
A sok hegesztés nekem elég gyanús.
pont a könyök része van folytva.
megkeressem neked a linket, hogy hogyan lehet kiszedni?
Hello van egy arrow rezóm. kb 3kg az egész kipuff. Dobot is tudok hozzá de azt megtudod oldani h a gyári dobot levágod és az arowwal összeillaszted. Biztos hogy jobban fog menni :D Olcsón adom az arrowot ha érdekel.
Szoval akkor csak a dobbal van a gond. A konyok, es a középrész akkor jo lehet. Sulyra viszont jo nagy kb 10 kg is lehet.
Köszi szépen a segittséged. Most már kezd világosodni. Milyen falyta van kis dobrészübe? Vagy olyat nem lehet csinálni,ha tudjuk a pontos méreteket. Milyen tipusunak van, a korlámpásnak? Mekkora a hossza kb.?
Folytott, ez már biztos. A folytatlan kipunak ennél kissebb a dobrésze (a vége) próblálj valakitöl kölcsönkérni egy olyat rárakni és kipróbálni, vagy épp arrowot. Aztán majd érezni fogod a különbséget. :D
Ilyen oldalrol. Most akkor milyen, mert valaki szerint folytott, , valaki meg azt mondja, hogy nem. nem tudom
Ez fura, hogy 20kw-os, mert az enyém 125ccm, és a forgalmi szerint 11 kw-os. De én A-val járok.
Akkor az attetel lehet. Más mi lehetne? Most lett megdugozva tavasszal. A henger szinte vadi uj, pár éves.
Csináltam pár képet. Igaz teloval.
ha publikus megoszthatnád h mennyiért vetted