Itt eggy arrow rendszer,ha kell!Teljesen jó!SEmmi baja!Nekem a moci 3.ikban a gyári kipuffal ment 105-öt!Ezzel 113-at tudtam kikönyörögni belőle!(hangsúlyozom!3-ban!)Az egész kb 2 kg
meg a hangja is nagyon állat lesz
én nem azt modntam hogy a dobbal van a gond. csak arrol tudod őket megkülönböztetni. A dobot ne cserélgesd lefelé, azzal nem csinálsz semmi jót. az egész rendszerben vannak okosságok nem a dobban. ha megemelsz egy folytottat meg egy folytatlant súlyra egész mást fog mutatni.
Az tuti h folytott kipufogó. Meg ha kiveszi a gyáriból a folytást akkor sem lesz olyan jó mintha rátenne egy sport kiput.Meg a hangja is nagyon szar lesz úgy.
Hello van egy arrow rezóm. kb 3kg az egész kipuff. Dobot is tudok hozzá de azt megtudod oldani h a gyári dobot levágod és az arowwal összeillaszted. Biztos hogy jobban fog menni :D Olcsón adom az arrowot ha érdekel.
Köszi szépen a segittséged. Most már kezd világosodni. Milyen falyta van kis dobrészübe? Vagy olyat nem lehet csinálni,ha tudjuk a pontos méreteket. Milyen tipusunak van, a korlámpásnak? Mekkora a hossza kb.?
Folytott, ez már biztos. A folytatlan kipunak ennél kissebb a dobrésze (a vége) próblálj valakitöl kölcsönkérni egy olyat rárakni és kipróbálni, vagy épp arrowot. Aztán majd érezni fogod a különbséget. :D
meg a hangja is nagyon állat lesz
A sok hegesztés nekem elég gyanús.
megkeressem neked a linket, hogy hogyan lehet kiszedni?
Csináltam pár képet. Igaz teloval.