Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, persze. Majd a KPM vizsgán megtudja mi a gyárilag kismotor. Belső égésű motor ami nem haladja meg az 50 köbcentit vagy egyéb motor, aminek a maximum teljesítménye 4 kw 5 le. Önerőböl nem képes 50 fölötti sebességre (bár ez mára már igencsak több még simsonok esetében is). 4 kerekű jármű esetén nem lehet benne diferenciálmű. Én csak azt tudom tanácsolni mindenkinek akinek 125/50 van hogy minél gyorsabban szabaduljon meg tőle amíg lehet!
De ne vegyél mérget rá, majd ha lesz másik kép akkor tudok biztosat mondani. Néztem az én képeimet, a folytott dob oldarol nézve kb a hátsó felni pereméig ér még a gumit is eléri (hangsúlyozom oldarol nézve) a folytatlan dob legeslegvégén a kis cső meg éppen hogycsak eléri a felni legszélét.
Gyárilag kismotorra le van vizsgáztatva. ------ http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=104467 ------35 Le vízhűtés, szabályozatlan katalizátor XD LOL
Ha tudsz majd úgy fényképezd már le hogy teljesen oldalrol ne így srégan, de így első ránézésre ez már folytatlan, lehet nem a kipuval lesz a gondod.
ezt pedig én is kinéztem magamnak
Én így vezettem elég sokáig, engem nem basztattak... de kerüld el őket, az a tuti ha nem is nézik meg a papirokat
Hello!

Vettem egy nsr 125-t és azt szeretném kérdezni, hogy akik A1-es jogsival mennek, azok csak 11 kw-os motort vezethetnek. Az nagy baj, ha az nsr forgalmijában 20 kw van? Mennyire figyeli a rendőr ha megállít? Jár innen vki A1-es jogsival nsr-el?
Igen ez folytott kipuff. Nem a kipufogóval lesz neked bajod. Szerintem más miatt nem megy jól.
Ha tudod esetleg nagyitsd ki.
Egy képet találtam, de rendeset majd holnap csinalok, ha kitudok allni a garazsbol, es szep ido lesz. Gyari, szerintem a folytott variacio. Nem ertek hozzá.
itt a hirdetésem!55000-ért adom!Semmi baja!Az én mocim sima kipuffal 105öt ment 3-ban,ezzel 113at tudtam kihozni belőle,meg többet is förög!
arrow rendszer NSR-hez
de van a dobnál is egy króm színű bilincs,és a dobot öleli át,csak nincs rajta a képen!De persze azt is adom hozzá!
Nincs valakinek véletlenül első sárvédője? (macska Nsr-hez)
hello karakter!4

engem érdeklen a kipuff menyiért adod? egy ilyen kipufogó menyit nyom a motor teljesítményén?
Jo lenne, csak az a baj, hogy nins rá zsém. Egyébként mi az a végdob elotti bilincsezes. Nem kéne lenni valami felfogato eszkoznek?
Koszielőre is, amint tudok kuldok eggyet.
az ugen
Kővágó szebasztiántol vettem a motort, úgy volt az egészet elhozom, de mikor ott voltunk érte, azt mondta a blokk elkelt. Ezért azt nem adta oda (persze ugyananyiért adta a vázat is mint amenyiért blokkal együtt mondta). Aztán most látom neten hogy hirdeti külön a blokkot meg az elektronikát.
ezt nemteljesen értem sőt egyáltalán nemértem.
Önindító a blokk része, blokkom nem is volt. Kővágó szebasztiánnál keresd, jól átbaszott vele. Azt mondta elkelt közbe meg kurvára nem kelt el.
nekem van egy folytatlan arrow rendszerem ha érdekel! Az egész kb 2 Kg,a gyári kipuff meg vagy 8-10kg
Ha érdekel irj!
mert kb 6cmerel magasabb.
Hát jó. De azt áruld már el, hogy ez mért túra plexi?
Képet nem találtam amire én gondolok.
hát ja
sztem az ment a blokkal együtt...
de van egy tuti tippem hogy hol kapnál önindítót. nem drágáér
érdekel?