Igen, persze. Majd a KPM vizsgán megtudja mi a gyárilag kismotor. Belső égésű motor ami nem haladja meg az 50 köbcentit vagy egyéb motor, aminek a maximum teljesítménye 4 kw 5 le. Önerőböl nem képes 50 fölötti sebességre (bár ez mára már igencsak több még simsonok esetében is). 4 kerekű jármű esetén nem lehet benne diferenciálmű. Én csak azt tudom tanácsolni mindenkinek akinek 125/50 van hogy minél gyorsabban szabaduljon meg tőle amíg lehet!
De ne vegyél mérget rá, majd ha lesz másik kép akkor tudok biztosat mondani. Néztem az én képeimet, a folytott dob oldarol nézve kb a hátsó felni pereméig ér még a gumit is eléri (hangsúlyozom oldarol nézve) a folytatlan dob legeslegvégén a kis cső meg éppen hogycsak eléri a felni legszélét.
Vettem egy nsr 125-t és azt szeretném kérdezni, hogy akik A1-es jogsival mennek, azok csak 11 kw-os motort vezethetnek. Az nagy baj, ha az nsr forgalmijában 20 kw van? Mennyire figyeli a rendőr ha megállít? Jár innen vki A1-es jogsival nsr-el?
Egy képet találtam, de rendeset majd holnap csinalok, ha kitudok allni a garazsbol, es szep ido lesz. Gyari, szerintem a folytott variacio. Nem ertek hozzá.
itt a hirdetésem!55000-ért adom!Semmi baja!Az én mocim sima kipuffal 105öt ment 3-ban,ezzel 113at tudtam kihozni belőle,meg többet is förög! arrow rendszer NSR-hez
Kővágó szebasztiántol vettem a motort, úgy volt az egészet elhozom, de mikor ott voltunk érte, azt mondta a blokk elkelt. Ezért azt nem adta oda (persze ugyananyiért adta a vázat is mint amenyiért blokkal együtt mondta). Aztán most látom neten hogy hirdeti külön a blokkot meg az elektronikát.
Vettem egy nsr 125-t és azt szeretném kérdezni, hogy akik A1-es jogsival mennek, azok csak 11 kw-os motort vezethetnek. Az nagy baj, ha az nsr forgalmijában 20 kw van? Mennyire figyeli a rendőr ha megállít? Jár innen vki A1-es jogsival nsr-el?
arrow rendszer NSR-hez
engem érdeklen a kipuff menyiért adod? egy ilyen kipufogó menyit nyom a motor teljesítményén?
Ha érdekel irj!
Képet nem találtam amire én gondolok.
de van egy tuti tippem hogy hol kapnál önindítót. nem drágáér
érdekel?