Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

önindító?
MEG SZAMLAT IS TUDOK MUTATNI
most vettem de ajándék lett volna de nem aktuális már
Á, rengeteg féle folytott dob van, nekem a macskalámpásban ugyanoylan volt a torok, mint a körlámpás dobja, különbség csak súlyban volt meg a hátsó krómos végrészben. A folytott kipunak a dobja relatíve vastag, és hoszú, a körlámpás folytatlané pedig rövidebb, vékonyabb. ha küldesz egy képet a dobrol megondom folytott e vagy nem.
Koszi szépen a választ. A kipuffancsrol azt hallottam, hogy olyan a folytott, hogy a konyokeben lemezek vannak. Most mi kiprobaltok, hogy vegigdugtunk egy kábelbehuzot es nem volt benne semmi akadály. Nem tudom, nem értek hozzá. Egyébként sulyra csak 63 kg vagyok. Igy is eros alattam mert, ha 1-be fordulaton nyomok egy hirtelen 2-t a farat kicsit arrebrekja.
Am nem lesz gyengébb, erőtlenebb a motor, ha nem vagy 100-120 kg akkor nem lesz gyengébb.
Dajdikának meg: Semmi gond, nem tudthattad. Am még nekem is bele kell tanulnom a nagymotorba, mert 125 után ez brutális. Főleg V2 nyergében, ahol nem a lóerő hanem a nyomaték az úr. :D
Hát, nem tudom, de nem vagyok biztos abban hogy 14-34 es lánckerék szett létezne, de a gyári folytatlané az 14-35. Kiput meg úgy tudod megnézni, hogy folytatlan-e, hogy ráraksz, vagy egy körlámpás nsr nek a kipuját, vagy egy arrowot kipróbálásképp. Mész vele egy kört és érezni fogod a különbésget.
Mivel én kaposvári vagyok, nem tudtok valami Kaposvári nsr találkozot vagy valamit kéne osszehozni, vagy akár egy hazai nsr klubbot. Ha lenne valami kornyekbeli nsr tali az jo lenne. engem érdekelne.
Jo éjt mindenkinek!
ok. koszi
alvázszámból, vissza kéne lapoznod jópár oldalt és itt van valahol... én megpróbálnám kereséssel, főoldalról lehet ahol topicokat választasz
én nem tudom a linket
A forgalmi szerint 96-os. Ezt nem tudtam. Még jartatlan vagyok ezekbe, most vettem egy éve csak nagygépet. Eddig sinyasztam. Honnan tudom, hogy folytott, vagy nem?
Hello! És akkor a vége nagyobb lessz. De kb mennyivel, és milyen oroviszonyokkal?
64? Mutass már róla egy képet.

Nekem furamód 23-at mondtak gyárira a hondánál...
Scottpéter gondolom jo érzés már motoron ülni,a kicsik után,és még nem is eszik többett az NSR-nél.Jo motorozást,sajnos nem tudtam,hogy tuladtál rajtuk,és igy vicces a kérdésem.
Első lánckerék nagyon dúrván befolyásol, a hátsó lánckerékkel sokkal finomabban lehet játszani...
Hellosztok!
Olvastam a Kiirast a lánckerék ugyben. Abban igazad van, hogy tegyek hátra kissebbet,de akkor allig lesz benne ero. Vegsebire nagyobb lehet, de mikor forgatja azt le. Azt viszont, honnan tudom, hogy folytott, vagy folytatlan a kipufrendszerem. Allitolag a a konyokbe szoktak lemezeket rakni. Nekem legolabbis igy mondták.
Az uzletbe a gyári adatok alapjan allitolag van a 14-36, és van a 14-34-es valtozat.
Arrow? Az én rezóm pont ugyanígy nézett ki
Csocsi minden NSR tulajnak!
A segítségeteket szeretném kérni...
300 max 400ezres árban keresek macskás NSR-t rendszámosat!Az évjárat kb 96tól,de az annyira nem lényeg..
Ha vki tud ilyet, vagy hasonlót lécci szóljon mert sürgős!
Előre is köszi
Van egy eladó arrow rendszerem!irányárban 55000 Ft

Ha érdekel,jelentkezz az adatlapomon lévő elérhetőségeken!
hát amit nemtok máshol megvenni azt legyártatom pár alkatrészt nemtok de nagyrészét igen
és valami kölcsön autóval,nem tudnál eljönni közelebb?Mert nekem már nagyon kéne aza henger,és ugye mondtad,hogy otthagytál egy kisebb vagyont a Hondánál...ezért te igy megkapnád minél hamrabb a pénzt,és ismét csörögne kis pénz a zsebedbe!Létszi valahogy oldjuk meg hogy a héten összefussunk!
nekem 64volt a gyari honda tura plexi
ja én is venni akkartam 1-2 dolgot, de csak röhögtek mikor mondtam hogy menyit szánok rá, mondom nem vok pénzes, de autós boltba ez a ára. Na majd ha megveszem a 600rr-t kiváncsi leszek mi lesz a reakciójuk
azt viszont nem fogjátok elhinni, h mennyibe kerül egy plexi...
rákérdezek a srácnál, mer mondom láttam itt-ott a neten 18-tól 22-ig kb, és eléggé sokallom érte.... aztán nézegeti a rendszert, aztán mondja hogy ""nem fogod kérni"
mé, mondom mennyibe kerül?
55000 HUF,-

nevetséges komolyan mondom...
(aztán tényleg nem kértem)
igen sajnos elég drágák, de van amit csak náluk kapsz meg. (a gyertya spec nem ilyen )