Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

El kell hogy keserítselek, mert megrendeltem a cuccokat, de csak jövő hét keddre jönnek meg . úgyhogy sajnos.... de van jó hírem is, hogy mindent az utolsó csavarig megvettem az új hengerhez, ---- tehát a régihez mindent odaadok. majd megdumáljuk.
megint egy kisebb vagyont hagytam ott a Hondánál, de mostmár tényleg fullos lesz a kis jószág!
csak az a durva, hogy mire végre motorozni tudok, addigra itt senkinek se lesz már nsr-je... mindenki árulja
bemegyek hondához mondom kő gyertya vazzeee (nah nem így ) elkezdi a csórikám nekem 3500 de egy hét mire megjön és kell előleg. mondom és azpé hányat kapok? nah akkor hagytam ott őket meglestem neten milyen kell, autóalkatrész boltba be és holnap reggelre nálam van a friss új ropogós NGK BR9ECS potom 2600-ér
stephan01,megjöttek a cuccok?Hogy álas az összepakolással?Minden pénzem csak rád vár:)
igazábol nem sok embernek van sp-je
nem hirhedt moci...
Valaki mondhatna már valamit az Sp-kröl!
Nagyon meg köszönném!
nincs. Ezeket kivéve midnen van: blokk, hátsó felni, hátsó tárcsa, fékbetétek.
nem most vetted ?
nincsen fékbetéted eladó ami még használható? CRm / NSR ua
Honda nsr 50/125 eladó 99évj
ha kissebet raksz előre akkor lassabb fog lenni, de nyomatékosabb lesz gondolj a biciklire elől minél nagyobb hátul minnél kisebb akkor lesz több a vége
Jól mondják a többiek, már nincs egy nsr-em se (vagyis pontosabban van egy fél alkatrésznek eladó) Most Suzuki Sv650S van. Kicsit jobban megy mint 125 2T :D. olyan nyomatékos mint az atom.
Hello. Nekem van egy eladó nsr-em ha esetleg érdekelne.Az adatlapomon képeket látsz a mociról.
most kóstolgatja a v2-t,nincs nsr
szerintem már túl is adott rajta
Szevasz!Scottpéter bevált az ujjabb NSR? Gondolom jobban megy mint a régi? Gyorsabb is,?
de tud 150sp hengerel
Először is, ez nem 96os hanem 95ös. Másodszor pedig, minél nagyobb lánckereket raksz hátra annál lassabb lesz. Előre rakd fel a 14es lánckereket, hátra meg 35öst. Ez a felállás a gyári folytatlané. Másodsorban pedig cseréld le a kiput folytatlanra, akkor majd meglátod a különbséget.
vátáfákk? :D annyit nem is tud forogni :|
Helloszok fiuk!
Nekem is van egy 1996-os nsrem. Az a baj vele, hogy az 5-et kiforogja 135 korül, és tennem a 6., de az nagyon hosszu. nem birja el. A lanckerekeim elol 14, hatul 36. Most feltettem elore egy 13-at, az meg nagyon rovid lett, 120-25 korul 6-ba mar vége van. De 2 személynél kivaloan jo, meg nagy hegyekbe is. Mit tegyek? Tegyek fel hattura egy 37-et. Pedig ez tobbre lenne kepes, mint 135.
de nekem ez kb 14ezres fordulatnal van
én annyi sokat még nem mentem vele max 130 körül de nekem ugytünt 5-be még böven pöröghet és ugy ott a 6 is szal 145?
lehet kivan szedve a power es azert de attol meg epp ugy megy csak nyomatek szegeny
azt hogy olyan mint az enyem 145 a vege
ebből mit szürtök le: első lánckerék 14-es hátsó 37-es ma néztem meg
280-van
Alkatrészt ,meg leírásokat hol lehet találni hozzá!