Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Am menyié vetted meg ha szabad kérdezni?
Hát az lehet, de akkor is szar annak a blokkja, kérdezd meg motoro164 komámat ő is ment vele. power hatást nem nagyon érezni. Valami baja biztos hogy van.
Ja ja a gyulaitt vettem meg
A blokja nincs ki még anyira mert 150 ven a vége!
Télen akarom felujitatni mert most nem akrom hogy motor nékül maradjak!
De igy is hogy meg van halva odaverte az Rs-t 100 ra gyorsuláson

Minden jó tanácsot és alkatrészes helyeket szívesen fogadok!
ÁÁ köszi szépen
NS-1 meg kb 9 literes és 200-at megy vele el
szomorú,de ez van
De nagyon szeretem,jó kis gép nagyon
13 liter ezzel kb. 270-280km kb. bár szerintem van olyan aki 300-at eltud menni
Sziasztok!
Lassan szeretnék NS-1-ről NSR-re váltani.
Alaposan megnézegettem ezeket a gépeket,és 125-ben valóban ez a legjobb.
Egy kérdésre azonban még nem kaptam választ:
Mekkora a tankja,és ezzel mennyit megy el?
Előre is köszi
Senki?
ha van berugókar egy motoron az igazi férfi azt választja ha van rejt ugyebár
Mi bajod a rugdosással? A berugó az igazi, francnak kell önindító...
Sziasztok, eladnám Honda motoromat. Nem szeretném, de megrendeltem az új motort és többe kerül mint ahogy számoltuk, nagyon sürgős lenne. További infó: http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=105889

Kifogástala
n állapot, friss generál után.
Bontottba adnak ott olcsóbban is. meg ha má olyan drága pézé veszek motort, csak ne kelljen má rugdosni.
hali szerintem oninditot ne vegyen mivel 82000ft atszamolva havernak most lessz kicserelve
Pfff. Ez a gyulai motor. Sztem egy dugót máris vegyél bele, meg egy önindítót rakass is rá. Meg idomjavítás is ráférne. Nem roszindulatbol mondom, de voltunk nézni azt a motort, az nem megy sehova. Kivan a blokkja. Ha jót akarsz veszel bele egy új dugót.
Msn az adatlapomon.
Nem lenne rossz ma rendeltem meg az új fúvókákat, holnap megyek a Hondához megrendelni a cuccokat, holnap/holnapután jön meg a telóm meg az olajak, aztán már csak az összerakás maradt. remélem a héten kész lesz, mert már vagy 3 hete szét van döntve teljesen a kicsike. Szóval a hét 2. részében esélyes a dolog.
stephan01, a héten megtudnánk oldani a találkát?Jó lenne letudni!neked is gondolom kéne a pénz...nekem meg már a moci hiányzik!
Az jó
Add már meg az msn címedet!
Milyen alkatrész kell? Mert lehet ki tudlak segíteni vagy tuti tippet tudok adni. (meg leírásom is van hozzá)
Ez az én kis gépen,de mondhatna valaki valamit hogy hol lehet szerzni alkatrészt vagy leírásokat hozzá!
itt is volt egy sv majdnem mellette,közvetlenül mellette meg cbr600.végülis azok se nagyobbak.
szal javítom magam:kicsik a sportmotorok
tudom ez így jó meg egyebek,csak teljesen meglepett
van sp-ed dobnal kepet?
nem voltál fent msn-en, amúgy ez sehol se volt reklámozva szal nem sokkan voltunk, de volt ingyen sör+chilis bab
Kár, hogy vasárnap este 10kor szólsz
kár hogy nem jöttél tegnap dorogra, majd 2 hét múlva gyere ha tudsz kiváncsi vagyok az nsr-edre
55000ért hirdetem...de lehet megtartom...mert tetszik meg jo kis hangja van tőle!nameg teljesitményre sem utolsó