Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az arrowot mennyiben adnád?
Hy mindenkinek
Nem tudna nekm adni 1-2 tanácsot az SP-kröl meg hogy hol lehet alkatrészt beszerezni hozzájuk!
Vagy esetleg van valakinek?
Elöre is köszönöm
én nem mérem decire pontosan de egy tartály olaj kb 800 km-re elég nekem
örülünk hogy megosztottad velünk! nsr forevör
Olajfogyasztást tegnap megnéztük, 500km-en evett 4,5 dl olajat, magyarul ezer km alatt nekem 9dl olajat kap be, szóval marad is a doboz alján Gondoltam megosztom veletek ezt az érdekességet.

Azt nem tudja valaki, hogy hogy lehetne az megcsinálni, hogy nem pattanjon ki a balhátsó faridom? A tank alatti kis pöcök kiugrik a gumiágyból nemtudom miért...
28-as PHBH (Dellorto) van rajtul gyárilag, de a 125-ös az rettentően kicsi. 132-es vagy 138-as főfúvókát rakjál bele.
Igen, de én arról bezséltem aminek 28as van... Af1nek is ilyen van...
te emlitetted az rs-t
Hát van olyan... De nem tudom most ez hogy jön ide
valamelyiknek gyarilag 34es karbija van
Veszel boltban? Amúgy meg rs 125nek is ugyanilyen...
azthiszem nekemis es nem tudod mibol lehetne nagyobbat bele rakni?
128 inkább, legalábbis nekem...
Nekem dellorto 28as vagy 128 vagy 132es fúvókával, ez már nem tiszta
nsren milyen karbi van mekkoro afuvokaval .nekem dellorto 28as es a fuvoka 125os ez gyari?
Hát, nem éppen kicsi az. Nekem az sv mellett az nsr ugyanakkora. De detto ugyanakkora. Magasságra is, hoszúságra is. Épp csak a hátsó gumi, meg a kipu közt találsz különbséget.
Cső! Hát a te érdekedben jobb lenne ha lerendszámoztatnád, amennyiben le lehet, mert mostmár nagyon végnapjait járja a 125/50. Öszes simerősöm adja el akinek csak az van. Meg ha megnézed neten, tele van 125/50 kategóriával. Szted mért adták ezt is ilyen olcsón? Nem kötöszködésképp mondom, csak gázos már 50es papírral venni 125öst.
ellég kicsik? hát én egy 1000-es yamaha talán fzr mellé álltam be tegnap és azt nézztem hogy az nsr nagyobb mint a yamaha, csak a yamahán kályha cső volt, enyémen hát nem is tudom minnek nevezzem, meg a hátsó guma szélesebb.
ki volt Bábolnán UJA-xxx rendszámmal a veterán-versenyen(csak a parkolóban )?
meglestem a motorját,elég kicsik ezek az nsr-ek(élőben még nem láttam,bár nem hiszem h bármelyik 25ös nagyobb lenne az mz-t leszámítva,az valahogy magasabb )
különben szép gép(konkrétan+általában)
vki van itt arrow rendszere?Ha igen mennyivel megy jobban nektek tőle?konkrét adatokat várok!
szerintem nsr 50eset kene neki megkerdezni
Hülye nem hülye...
Hát van akkora 50es mint egy 125ös... szóval ha valaki nem ért a motorokhoz akkor simán át lehet verni... főleg egy burkolt motornál....
De alvázszámot lekérdezi, ami ugye aáddsvételiben is benne van, akkor szívás van mert azonnal megmondják neki hogy mekkora gép...
Nem hülyék nem tudom miért nézitek őket hülyének és nem melléksen még csak nem is vakok :D 50 esként be fog bukni mindenki főleg hogy a hengerfejben bele van ütve hogy 124cc3 :D
SZIVESEN BARATOM!GRATULA A GEPHEZ
de gáz! én is 50esként használom! a rendőr kapásból rávágta hogy nem 50es!