Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia !

min t montdam nem vágom ! ez egy fin srác kicsit beszéli csak az angolt , én meg nagyon alapon vok még a finnel szóval vannak némi komonikácios problémák ! de ha igy mon dják lehet !
látommindenkit foglalkoztat a kérdés jövöhétn dumálok vel és felküldöm mit müvel pontosan az tény
hogy moker tesó henger alapból jó volt csak egy kicsit meg vol t húzva de iy most "b" dúgó van benne
a hengern meg "a " jelzés van szóval enyi előjáróban!
Nekem a motor jobb oladlán van a motorszám, alul, eléggé el van dugva. Amúgy én nem használnám 50-esként...
Nem tudjátok véletlenül, hogy '90 körüli Nsr-nek (képeim közt láthatjátok) mekkora a hátsó kerékcsapágya? 18"-os kerék van bent (láttam én már 17"-osat is ilyen évjáratoknál...) Illetve hol tudnám megvenni. A hét végéig ki kéne cserélni mindenképp...
Ahol a válto olajat nézem azon az oldalon? igen nagyon jó 50 esként akaorom használni szerinted nem gáz?
azon az oldalon, amelyiken a kis kémlelőablak van az idomon, benézel a motor alá, és a blokk alsó szélén van. szinte nem is lehet látni, ha nem veszed le az oldalidomot. esetleg tükörrel vagy fényképezővel le tudod kapni, amúgy elég nehéz hozzáférni. Nekem is ugyanilyenem van! nagyon tetszik ez a színösszeállítás! De úgy nézem hogy a tiéd eléggé rendben van külsőleg, motorikusan is fasza?
Skacok valakit nem érdekel egy kerek lámpás Nsr rendszámos tipi topi állapotban a karbijának van egy kis baja de nem sokára jó lesz ha érdekel akkor msn re vvegyetek fel vagy írjatok, eléggé sürgő lenne tartozásaim vannak és nagoyn szorongatnak már!
Tudna valaki segiteni a HONDA NSR 125 ön merre van a motor szám a biztositás miatt kellene
Meghónólta a hengert nem?
Üdv!

nem vágom a tchnologiát mit csinált pontosa a srác de egy nagyon tuti szakember és a végeredmény h k... jó lett .
de ha érdekel komolyabban megprobálom kifagattni és értelmesen leforditani aztán felpekolom!

üdv!
5 hozzászólással lentebb van egy...azaz enyém...most hirdetem,de nem tom eladjam-e!Jó kis kipuff ez!
hol lehet nsr-re arrow rendszert venni? vagy valakinek van használt?
kösz!
Cuki a gumicső a rezó meg a dob között!
Hát mint aféle benzincsap sokféle képpen nem állhat, On felfelé nyitva, Fuel Res felfelé Tartalék, Off felfelé Zárva, Tartsd On-ban és ha elkezd dadogni akkor tedd át tartalékra. Fogyasztási értékre adni nagyon nem szabad, két vezetési stílus között literse különbség is lehet!
lehet mégis megtartom az arrowot
az ON az 12 óra felé áll akkor van nyitva,ha a RES áll itt akkor tartalékon van,ha vizszintesen állnak akkor van elzárva
hello

most vetem nsr-t és nem tom hogy van nyitva a benzincsap valaki mondja már meg nekem!
az on az felfe vagy lefele áll?
elöre is köszönöm!4
nem is tudtam hogy a nicasilos hengernek jót tesz a fúrás
'93-as se lehet, mert abból az évből már vannak macskalámpások, és nem hiszem h ugyanabban az évben két típust is gyártottak.
Üdv mindenkinek!

Moker tesó véger összeált a gépem ! isssszzonyatosan jó húz !
KÖSZÖNET A HENGERÉRT! a dugó cseré s let " felfurtuk a hengert" meg a pover burkolat igényelt egy kis átalakitást de most nagyon penge sport kipu + összes folytás ki 168 mentem vele ma pályán gps mért hivatalós végesbeség : jövöhétvégén küldök fel vidit!
kösz mégegyszer mindent a sok segitökész sportársnak a rengeteg infoért!
hát ez max 93-as lehet az idom és a váz alapján, de van hozzá komplett szerviz könyvem... vegyél fel msn-re átküldöm, adatlapomon a címem
pár kép egy érdeklödönek
igy néz ki a drága
macska vagy kétkörlámpás? ha meg F-es dobj fel róla egy képet és megmondom van-e hozzá