min t montdam nem vágom ! ez egy fin srác kicsit beszéli csak az angolt , én meg nagyon alapon vok még a finnel szóval vannak némi komonikácios problémák ! de ha igy mon dják lehet !
látommindenkit foglalkoztat a kérdés jövöhétn dumálok vel és felküldöm mit müvel pontosan az tény
hogy moker tesó henger alapból jó volt csak egy kicsit meg vol t húzva de iy most "b" dúgó van benne
a hengern meg "a " jelzés van szóval enyi előjáróban!
Nem tudjátok véletlenül, hogy '90 körüli Nsr-nek (képeim közt láthatjátok) mekkora a hátsó kerékcsapágya? 18"-os kerék van bent (láttam én már 17"-osat is ilyen évjáratoknál...) Illetve hol tudnám megvenni. A hét végéig ki kéne cserélni mindenképp...
azon az oldalon, amelyiken a kis kémlelőablak van az idomon, benézel a motor alá, és a blokk alsó szélén van. szinte nem is lehet látni, ha nem veszed le az oldalidomot. esetleg tükörrel vagy fényképezővel le tudod kapni, amúgy elég nehéz hozzáférni. Nekem is ugyanilyenem van! nagyon tetszik ez a színösszeállítás! De úgy nézem hogy a tiéd eléggé rendben van külsőleg, motorikusan is fasza?
Skacok valakit nem érdekel egy kerek lámpás Nsr rendszámos tipi topi állapotban a karbijának van egy kis baja de nem sokára jó lesz ha érdekel akkor msn re vvegyetek fel vagy írjatok, eléggé sürgő lenne tartozásaim vannak és nagoyn szorongatnak már!
nem vágom a tchnologiát mit csinált pontosa a srác de egy nagyon tuti szakember és a végeredmény h k... jó lett .
de ha érdekel komolyabban megprobálom kifagattni és értelmesen leforditani aztán felpekolom!
Hát mint aféle benzincsap sokféle képpen nem állhat, On felfelé nyitva, Fuel Res felfelé Tartalék, Off felfelé Zárva, Tartsd On-ban és ha elkezd dadogni akkor tedd át tartalékra. Fogyasztási értékre adni nagyon nem szabad, két vezetési stílus között literse különbség is lehet!
Moker tesó véger összeált a gépem ! isssszzonyatosan jó húz !
KÖSZÖNET A HENGERÉRT! a dugó cseré s let " felfurtuk a hengert" meg a pover burkolat igényelt egy kis átalakitást de most nagyon penge sport kipu + összes folytás ki 168 mentem vele ma pályán gps mért hivatalós végesbeség : jövöhétvégén küldök fel vidit!
kösz mégegyszer mindent a sok segitökész sportársnak a rengeteg infoért!
min t montdam nem vágom ! ez egy fin srác kicsit beszéli csak az angolt , én meg nagyon alapon vok még a finnel szóval vannak némi komonikácios problémák ! de ha igy mon dják lehet !
látommindenkit foglalkoztat a kérdés jövöhétn dumálok vel és felküldöm mit müvel pontosan az tény
hogy moker tesó henger alapból jó volt csak egy kicsit meg vol t húzva de iy most "b" dúgó van benne
a hengern meg "a " jelzés van szóval enyi előjáróban!