Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy nincs valakinek Honda nsrhez(1994) kézikönyve?
Lehetőleg digitális?
Kössz
msn-re mikor jössz fel?
Kéne dumálni!
Ez határozottan hülyeség... megnéztem, de nemhogy az új, de még a régi sincs elrepedve...
erről ennyit.
stephan 01!Neked az uj hengeren a kipuffnyílásnál ott középen a gáton keresztbe van repedve a nicasil?Mert egy ismerősöm szerint mindegyik henger olyan gyárilag...én nem igazán hiszem el...

Várom a választ!
Háát én nem ugranék neki... PLáne, hogy ismerni kéne az előírásokat, különben hátha velsezl avlami oylat, aminél hiáényzik valami/öreg stb stb Midnenesetre szeritnem 50-60 e ből ha megúszod, akkor nagyon oclsó voltál... De ez csak gyenge tipp.. Pont ezért nem érdemes, mert lutri!
Akkor tod csak megcsinálni ha megvannak a külföldi papírjai. Ehhez kell egy származási papír, a külföldi forgalmi , adásvételi meg ilyenek. Először körözöttségi vizsga h lopott e a motor: 8400 ft. utána kezdeted a többit : regadó : ez kb 97-es motornál 30ezer, de évjárattól függ. utána eredetvizsga, műszaki vagyis előtte még rendszám biztosítás stb. max 100 ezer ha megvan mindene , meg kérdés az h hogy tod elintézni h 11 kw alatt legyen , mert akkor könnyebben eladható.
mennyi pénz mennyi utánajárás(van ismerős,hátha ugy menne...feketén kicsit)?
nem
Ezt jobb, ah elfelejted... Sok utánajárás, sok idő, sok pénz! És az eladó szerint forgalombahelyezhető, aztán max közlik a közlekedési főfelügyeleten, hogy a-a..... Aztán pech...
Kalev vettél már nsr-t ?
mi kellene egy papíron 50es rendszámossá tételéhez?
(1000* volt téma,mégsem tudom )
Az enyém eladó és át is viszem neked abonyba
Helo, ha van vkinek jó állapotú nsr-e eladó (macska) és a forgalmiban 11 kw vagy alatta van akkor szóljon
köszi
nekem a signal(először odamentem) vmi 25ezret mondott,aztán gyalogoltam még 100 m-t,és a k&h kirendelt emberénél 7000 körül megkötöttem
csá karakter01

engem érdeklne az egyik arrow rendszer!4 van msn-ed vagy valamid ahol tudnánk beszélni?
akkor én elég szar helyre mentem, mert a 2 éves jogsimmal volt 10rongy a biztosítás....
Holnap valaki Pestről Velencei tóig? 2-en megyünk, a másik moci egy 80-as Dt lesz, nem sietünk, szerintem az utazó olyan 80km/h körül lesz. Délelőtt 10-kor találkozunk a barátommal a Gyáli MOL benzinkútnál (elvileg csak egy van ), én a X. kerületből megyek. Ha érdekel valakit, akkor hívjatok: 30/4 967 237
Hát azért ez a köbcentis átírás nem egészen így van. 15500 ft az eredetvizsga mivel 125cc a gép. 6000 Ft az új törzskönyv, 6000 Ft az új forglami. Az átírás csak 18ft köbcentinként 125ös esetében pedig 2232 Ft (azért enyi mert a forgalmiban 124 cc van). Átíráshoz szükség van még arra hogy a motor műszaki vizsával rendelkezzen, valamint biztosításra ami egy évre 7560 ft egy kezdő jogosítványal.
Na ez szivás ...Köszi akor már intézem is
Nagyon hangos és a pover sem működik megfelelően állítólag ez miatt.
de csak rendszámosra kell mindez...ha 50-es(vagy nincs papirja) akkor egy adás-vételi is elég...
kell ám....15000 körül van az eredetvizsga,meg 15000 összesen az átírás ami kw-onként van!Szol olyan 30000!De ez kategóriánként nő persze
Sziasztok

Egy amatör kérdés:kell motorkerékpárra eredetiségvizsgálat az átiratáshoz?
Hangos? Baja nem lesz tőle amúgy ha dob nélkül mész vele akkor sem...
Kössz.De nem kiszedni hanem belerakni kellene mert a kipuffom vége aszthiszem cb600-é és kevés a fojtás neki.