Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

40ért elhozom a komplett blokkot!
70e persze karbi és öninditó nélkül
fehérvárra mész a Hondához?
nincs az kicsit messze neked?
és mennyiért adod egyben?
helló
telefonon hívtam fel őket,
de szerintem akível beszéltem szart se értett
hozzá. Holnap bemegyek és ott biztos segítenek
helló
a sárvédő még 7e ft
szia. egyben tervezem a blokkot eladni. nem akarom ennyire felaprozni.
Ezen a képen a jobb alsó 2 fogaskereket tartó tengellyel volt gáz, a dekliben is van egy tűgörgős csapágyazása amibe illeszkedik,ezzel volt a gond,valamint 2 hézagolója van,egyet alulra egyet felülre kellett tenni,de hangsúlyozom ez Mito,de remélem jó példa.
meg a másik hogy olyan fura csavarokkal van összerakva, még nem is láttam ilyet. négy bemetszés van a csavaron, és nem tom mivel fogjam meg. valakinek ötlete?
Csak türelem kell ide,de abból sok :D 5ször raktam fel és szedtem le a kuplung oldalni deklit,mire meglett a hiba, ha ez nem jön be, egyenként igazgass meg és próbálj le mindent! Nem tudom NSR-nél,hogy van,de arra figyelj oda főleg (tengely),aminek másik megtámasztási pontja a blokközépen kívűl dekliben van!
nem tom ám hirtelen hogy melyik az. ha csinálok egy fényképet holnap akkor bejelölöd nekem?

100000000000000 kösz!
na végre valaki! imába foglalom a neved! már addig fajult a dolog, hogy szervizbe viszem jövőhéten, ha nem lesz jobb.
Ugyanez volt a bajom,csak Mitonál, a kiegyenlítőtengelyt és a kuplungot mozgató fogaskerék nem ugrott rendesen a helyére és amiatt szorult, gumikalapáccsal próbálj meg helyére ütni mindent,meg a hézagolók!
helló stephan01
na majd bemegyek aztán komolyra veszem az ügyet
mert már itt a motoros szezon
helló
beszéltél velük? sztem biztos segítenek.
Helló stephan01
nagyon szépen köszi
helló
az csak szőrszálhasogatás, felesleges...
Baromság, 2tre turbó...
Egy jó rezó kell rá...
CSő nézzétek ezt a képet és mondjátok már meg hogy azok a lemezek ameikeket éppen mutatja h hova való a mocin azok mennyire lényegesek h rajta legyenek?
nem hiszitek el mit láttam vmelyik nap a neten!
NSR-re való turbófeltöltő Milyen állatot csinálhat az ezekből a gépekből Azt ne kérdezzétek hol láttam,mert nem tudom már az oldalt csak véletlen akadtam rá,de tuti,hogy ahoz volt,igaz hogy angolul volt irva minden,de tuti hogy hozzá való volt
biztos hogy lehet kapni, csak luisták... először velem se akartak szóva állni. de nem szabad feladni.
helló! stephan01
Bementem a Hondához Egerszegen ott nem lehet kapni
Léci küld el a fehérvári címet vagy telefonszámot
aztán beszélek velük
Helló!
egyszer már kérdeztem tőled,de nem adtál választ,szóval megkérdezem mégegyszer.
Menyiért adod csak a hengert?