Hát feltöltöd a tartályt, benzintankot kiüríted, karbiból leengeded a benyát, aztán feltöltöd a tankot jó kis 1-50es keverékkel, beindítod, úgy hogy lehúzod az olajcsövet a hengerről... na most fogod ezt a csövet és beledugod egy olajjal teli üvegbe, pohárba, mindegy végülis, és alapjáraton széépen felhúzod a pumpa bowdenjét, úgy hogy ,axot húzzon, gázt nem kell húzni, és addig pöfögjön így amíg már egy bubi sem jön a csőből...
Hát ha biztosra akarsz menni akkor fékolajakat elsőnek, a többi igazából nem annyira fontos, a fék a lényge, hogy az jó legyen, ha kopott a betét akkor azt is... gyertya csere az nem árt, de ha jól be van lőve a gép akkor nem szabad megennie a gyertyát, blokkba olajat is csak akkor ha már mocskosnak látszik, igazából itt nem mocskolódik úgy mint egy 4tnél, sokkal többet bír... de azt mindenképpen lecserélném ami a különolajozás tartályában van... és feltölteném minőségi full szintetikus 2t olajjal... de ne szívd le teljesen, mert akkor légteleníteni kell a szivattyút...
az jó lenne, mert 3 jelöltem volt, abból az egyik te voltál, a másikat ma felhívtam, görbék a telók... a harmadikra még várok hogy küldje a képeket. a jövő ét elején lenne lóvém, utána viszont sürgős lenne a dolog. ugyanaz a teló van benne mint a "macskák"ban ugye? az a bizonyos Showa? meg lehet kell a sárvédő is. arra is mondasz egy árat?
hello! a segitségetek kellene!
szeretnék egy nsr125öst venni, 1996ost. hallottam olyankonokat h ilyenkor kell benne gyergyát cserélni, meg olajat meg mit még? v hogy van ez? segitsetek! köszi
Azért akarom lecserélni mert rajta van 1 ideje de annyira jó a hangja és ahogy megy tőlle h nem bírom ki hogy ne húzzam mint az állat XDXD Jobb lesz neki a gyárival :D:D
Haló mindenkinek.
Az lenne a kérdésem hogy az NSR-nek a gyári kipuffján mi célt szolgálnak azok a lemezek amik rajta vanna?
És mi van akkor ha én nem rakom fel rá?
És még annyi hogy lehet h ha érdekel valakit elcserélném az Arrow rendszeremet egy jó állapotú gyári kipuffra de pesze még kérnék manyt is valamyennyit. (Ez még nem biztos de ha érdekel valakit szóljon!)
Kössz!
Hálisten meegoldodott a hidegindítási nehézség...Ma véletlenül szivato nélkül inditottam hidegen el is indult elsőre ezekszerint ilyenkor nem kell szivato?
Szia! Engem a láncvédő érdekelne (láncvédő+hátsó rugóstag védő egyben). Ha neked jó, akkor még a héten elhoznám. Én is pesti vagyok. (számom 30/4967237, biztos, ami biztos, mert szar a gépem. )
Scottpeter: Amit veled megbeszéltem láncvédő ügyben, az még áll, de nincs kedvem, se pénzem jelenleg hogy motorozzak oda vissza 190km-t egy láncvédőért. Max ha találkozunk útközben, vagy Pesten valahol. Boccs.
most megmentetted az életemet, meg az új hengeremét!