hello a sv 650-nek hogy-hogy ilyen jó árba vannak? azzért mert nincs rajtuk oldal idom vagy mi? 5-6 évesek pár ezer km-el 700-800 ezerért, nsr-t meg némely paraszt már bocs tőletek de ilyen 600-700 ezerért és közel nem egy kategória.
tudom milyen a gyári.. de az övét már meghüvelyezték! ÉS ez a nem megy úgy... Nem igaz, hogy érzel különbséget4 Ha igen, akkor ott valami más hiba volt!
Hu basszus holnap délelőtt neked nem jó?
Mer nekem meg a hétfő nem jó KRESZ miatt . Viszont ha gondolod hétfőn faterommal is bemehetsz , ha nekeked az jó..
éppen ez az hogy nem hüvelyes, hanem közvetlenül az alu-ra hordják fel a nicasil réteget. és ha azt megfúrják, akkor ki lehet dobni, mert sosem lesz olyan mint előtte.(tapasztalat, furattam már én is nicasilos hengert, semmi nem lett belőle, nem megy úgy mint a gyári, közel sem )
azt viszont nem tudja valaki, hogy az mitől lehet, hogy ha visszarakom a kuplung felőli oldal deknit, és meghúzom a csavarokat, utána meg se mozdul a főtengely?
már fel robbanok komolyan mondom, leglább 10 -szer szétszedtem meg összeraktam ma délután...
még holnap megnézem hogy rendesen ki van-e hézagolva minden, de utána már nincs ötletem.
nem járt valaki esetleg hasonlóképpen?
em az a baj hogy a hengerben a kipufogó felöli oldalon megvan repedve a hengered fala. SOk nsr-nél ez tapasztalható és a gyűrű meg belekap és innen eredhet az a baj h mindig meghúzza a hengerfalat a dugó.Haveromnak is a henger meg van repedve a kipufogó nyílásnál. EZ cserés lesz!
ha meg lett perselyezve, akkor azt akár ki is bodhatod, mert gyárilag nicasilos, nem vas hüvelyes, és már soha nem lesz olyan többet.
sajnos cserés lesz.
egészen véletlenül nekem van egy eladó.
milyen nsr-ed van? macskalámpás?
helló!
meg persejeztük a hengert és mindig meghúzza a dugattyú a hengert
a kipufogónál és ezt már többször is csinálta
Ha valaki tud segíteni ebbe akkor szóljon?
helló!
az én motoromhoz jó lenne az a henger amit vettél
ha jó akkor léci írjad meg hol vetted
helló!
akkor ha tud valaki henger szettet akkor szóljón
Honda NSR 125R (1992) -hez
helló
Mer nekem meg a hétfő nem jó KRESZ miatt . Viszont ha gondolod hétfőn faterommal is bemehetsz , ha nekeked az jó..
már fel robbanok komolyan mondom, leglább 10 -szer szétszedtem meg összeraktam ma délután...
még holnap megnézem hogy rendesen ki van-e hézagolva minden, de utána már nincs ötletem.
nem járt valaki esetleg hasonlóképpen?
Na megjöttek a cuccok , holnap ha gondolod mehetünk postára
ha meg lett perselyezve, akkor azt akár ki is bodhatod, mert gyárilag nicasilos, nem vas hüvelyes, és már soha nem lesz olyan többet.
sajnos cserés lesz.
egészen véletlenül nekem van egy eladó.
milyen nsr-ed van? macskalámpás?
meg persejeztük a hengert és mindig meghúzza a dugattyú a hengert
a kipufogónál és ezt már többször is csinálta
Ha valaki tud segíteni ebbe akkor szóljon?
helló!
ha valaki tud HONDA NSR 125 henger+hengerfej+dugattyút
akkor szoljon!
Helló!