Moker ha ilyen jó megy neked akkor miért adod el az nsr-t.A helyedben megtartanám ha már annyit költöttél rá. Ha meg sok pénzed van akkor nem azon múlik hogy legyen e ducatid vagy ne.
Februárban vettem. Most meg eljött az ideje, hogy vezethetem a nagymotort is. Eddig úgy volt meglesz sokáig az nsr pénzügyi problemák miatt. De most meg mégis másként alakult. Azt ne mond, hogy te nem adnád el a picsába az nsr-t ha vehetnél nagyobb gépet. Na én ezt tettem.
Hát én aztán nem újítottam fel. Ki beszélt itt felújításrol? Én csak matricát raktam rá, meg ülés lett újrahúzva. azon kívül egy dekát nem nyúltam hozzá. (na jó folytások lettek kiszedve :D)
hi! Átakarom festeni a mocimat, szerintetek hogyan nézne ki a legjobban? Mindenképp a kék-fehérnél akarok maradni, gondoltam arra h a motor bal oldala fehér a jobb oldala kék, vagy h két fehér csík menjen végig a motoron, de nem igazán tom h lenne a legjobb Jah és egy polini egy honda és egy ns50f feliratot is mindenképp szeretnék rá. Valaki segítsen pls! Minden ötletett szivesen veszek
(így néz ki most)
Hát gyerekek, sajnálattal közlom, hogy ezennel nem tartozok az nsr-es társadalom közé többé. Szomorú is számomra ez, de hát mit van mit tenni, ha egyszer nagy a nagyonbb gépek iránti csábítás.
Jottunk haza ma beach rol aztan lattuk hogy ott alltam egy 250 es NSR egy haz elott! ! ! Megalltunk gyorsan azt ki is jott a tulaja dumalgattunk vele picit aztan mondta, hogy ment valami 70 lovas 500 as 4T mocival, azt mondta lof*sz se volt az NSR hez kepest! ! !
(így néz ki most)
Már csak az a kikötés hogy kint legyen érvényes forgalmija
Jottunk haza ma beach rol aztan lattuk hogy ott alltam egy 250 es NSR egy haz elott! ! ! Megalltunk gyorsan azt ki is jott a tulaja dumalgattunk vele picit aztan mondta, hogy ment valami 70 lovas 500 as 4T mocival, azt mondta lof*sz se volt az NSR hez kepest! ! !