Ez mekkora marharépa....
gusztustalanul néz ki az az úra.
ráadásul ezt a típust '98-ban csinálták nem 2001-ben.
elég nagy balfasz lehet aki ezt megveszi....
Ekkora barmot....
"Km óra átmatricázva 200-ról felessen 100Km-re!Igy a rendőr sem tud belekötni,és kis motorként is nyugodtan használható!"
Ezért lenne 50-es mert 100-at mutat az óra, hát gratulálok Mindenre jó az az óra, csak azt nem mutatja mennyivel mész. Ez nagybetűs VICC!
Dani ha ez típushiba, akkor valószínű, hogy ez is szarul gördült le a gyártósorrol.
Mikor még haveré volt és már nála se mozgott, akkor még erősen új volt a gép....erről ennyit.
En ugy vettem h ugyanott altt mint a tobbi embernek. Tavasszal 25 fokban hoztuk el es 100km alatt mindig csak a feher aljan volt. Havernak van egy ugyanilyen es hazuktol kb 1-2 km re talakoztunk neki addigra felment a fel ala innen tudtam rogton h rossz. Akkor szereztem bele bontottat azzal jo volt 2 hetig..
Biztos szamit h soha nem eri el az uzemmeleg homersekletet.. Amugy picit egyenletesebb a jarasa ha kozepen van a mutato.
Vagy úgy. Hogy a tied is szar? De rossz Nekem annyira nem szúrja a szemem valahogy....közölte haver, hogy mikor övé volt, nem mozgott, nálam se fog. Megtett 10E km-t baj nélkül.....ezért nemtudom, hogy mit csináljak. Eddig nem zavart, csak mióta azt modnta valaki, hogy nem üzemmeleg, az azért nemjó.
Áá nemtudom, hogy nem hideg az tuti, de az tényleg előfordulhat, hogy nem üzemmeleg Látom ez sok embernél gáz amúgy. Tipushiba lehet?!
moker henger esetleg remenykedhetek
15 . ;n du megzek vissza