Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Mondtad elején nagy betű, mondatvégén írjásjel."
valaki ilyenkor kel
Nagyon hótton lehetsz, hisz' írni sem tudsz. Mondtad elején nagy betű, mondatvégén írjásjel.
Inkább feküdj le aludni
nem iszok alkoholt csak ritka eseteben de akkor nagyon
igen....tudom xD
kólát ittam csak
Ittasan Ejnye-bejnye Tudod, hogy zélótolerancia van
de autóval
Yeah
kisebb május elsejei kocsmai összeröffenésen
Há hun vótá?
most gyüttem meg de fasza éjszak vizes úton csúúúszik áááám
Miezmár? Mindenki motorozik csak én nem
Megadta a magyarázatot Scottpeter az olaj-promlára
Na az jó neked....bár a sportdob rövidebb is, szal gyári dob ha jól emléxem nekem se köpi a felnit Nem emléxek, 4km-t mentem gyári dobbal vele
Azt nemtom lehet e koze hozza de nekem soha eleteben nem kopott olajat meg semmit! Csont szaraz a kipufogo vege miota megvettem.

Ferertettelek, en a lancra gondoltam! Nekem az cseszi ossze mindig a felnim.
Bár ha végiggondolom, akkor ennek nemlehet köze a termóhoz? Mert mivel nem melegszik fel hamar a blokk, nem ég el az olaj, ezért kiköpi Vagy full marhaságot beszélek? Dani mondj valamit! Bár Chieftec-nek jó a termosztát.....

Ezért a csúnya szokásáért ki is lettem tiltva a térburkolatról, csak hátul melegíthetem a mocit, mert összeköp mindent Valami vagány megoldás kéne.....
Most beszélek Scottpeter-rel msn-en neki a repsol nem köpköd. Én is azt használom, nekem köpköd....
Nem hiába lett az nsr-ek felnije fekete, nemlátszik rajta az olaj....nekem szürke, egyenesen világít rajta. Mintha légyszar lenne. Innen is sok szerencsét kívánok karakter pajtásnak, akinek csontfehér felnije van
Enis utalom amikor osszecseszi a felnit az olaj. Lehet egyaltalan olyat kapni amit nem szor le?
Nekem mondod?
Ma mennyit szívtam oooooomg! Nagyba letakarítom a felnit, amit mindig összeköp a pufim, erre eszembejut, hogy le kéne kezelni a láncot Elkezdek benzinnel átmenni rajta, ahogy meg ecsettel dörzsölöm, minden rá a felnire Gratulálok magamnak Na jóvan....meg lett az is. Felnit megint le....legyünk szépek....ugyebár.... Lánc lefújva
Menjünk már egy kört....30km után háztam csak powerig, addig meg alacsony fordulaton mindent szarrá köpködött. Csakhogy holnap se unatkozzak, megint csupa retek a felnim

(Amúgy meg az óra miatt, az első nemtom hány km-en csak 3-ig pörgetem, és fokozatosan növelem a fordulatot)
Hazudni nem szoktam, de faszságokat beszélni álmosan szoktam(most nem... )
Persze, hogy erezni.
Tudom, hogy Te sose hazudsz, ezért most meg se aláztalak
Bonyolult dolog ez a motorozás...
Választhattam volna valami sokkal egyszerűbb hobbit...