Erdei megkérdezted nekem?
Vagy add meg az illető mél címét aztán írok neki. Fontos lenne mert ha elvágom a nyakát a pézemnek, utána már nem fog menni a dolog...
Nem ereszt sehol? biztos nem levegős a rendszer? Én lehet átmosnám előbb... Pláne a féktartálynál mindkét lyukat... én is azzal szoptam be de nagyon . Munkahengert meg szedd ki ha be van ragadva nem túl szerencsés így. vagy támaszd meg a másikat és pumpáld hátha a nyomás miatt az is megindul. de ha kiszeded csak ésszel, a tömítés miatt.
menyit lehet elkérni egy ijen szettért ( az enyém ugyanijen csak fehér ami a motoralatt van)
Új pirelli gumák fasza féktárcsák
CRMhez még fékátalakitót meg távtartót is adnák
Hello Jay!
Ezeket a mintákat Photoshopban rajzoltuk. Óra szétszed, számlap kivesz, szkenner... Aztán már csak a Photoshop... Ráment pár nap, de megérte. Sztem. Aztán már csak makettfesték kell, meg egy nyomtató amivel kinyomod egy felragasztható lapra
A motorszereléshez meg sajna nem értek... Én csak hajtani tudom őket
Helló Janou84! Honnan szerezted ezeket a számlap mintákat? Mert én is valami hasonlót akarok, csak nekem NS-em van és ez kicsit más, mondjuk fotóm van róla de igy kicsit időigényes átrajzolgatni gépen...
Jah és van még1 gondom, összeraktam az elsőféket, és nincs semmi fékhatás, de ha leveszem akkor az egyik munkahenger összenyomja teljesen a fékbetéteket (a másik bevan ragadva mert 100 éve nemvolt használva, ma már nem volt kedvem vele szenvedni) de elvileg az egyiknek is elégnek kell lenni, nem? vagy lehet h pont ez a gond
Jaj am szerintetek milyen lett a gép, igaz nem vmi hűde nagy a változás, de kevés időből és még kevesebb pénzből ien lett...
az nem gaz csak ne legyen repedve mellette ! megoldom ha csak enyi
de azert koszi az infot.szentem tom javitani!
meg egy hulye kerdes tomitest honet rendeljek,todsz valamit ajalani
Hello
Végre sikerült fellépnem. átfestés? Nemtom mire gondolsz. Átfestve nem volt semmi, a felnicsík pedig 1800ft volt és kb 30 perc mire feltettük.
Valaki mondta h arrow sportdobom van , nemtom most kivolt ... nem sajna ez gyári
Vagy add meg az illető mél címét aztán írok neki. Fontos lenne mert ha elvágom a nyakát a pézemnek, utána már nem fog menni a dolog...