Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem felmegy a kék széléig pont és ott áll ha lassan megyek (felvonulás) akkor tovább megy persze
ja rossz a termosztat lassabban melegszik fel ?
Magyarul a képen bekarikázott dolog mögött helyezkedik el? Valószínű én is le fogom szarni, mert már haver is így ment vele, mikor övé volt.....
a legalsó csavar az egy direkt leeresztőnek van kitalálva, ha a felső kettőt is kicsavarod akkor jön le az egész
Kosz! De az nem a vizpumpa fedelet fogja?
Jol mondod.. Nekem mindegy amugy mit csinlasz mar mondtam.. De ahol a feher kezdodik ott 55 fokos kb a blokk, uzemi pedig 70 korul van.. Amiket megneztem nsr eket legotbben rossz volt mindenki szarik ra.
bekarikáztam azt kikell csavrni és járatni a motort a víz meg folyik lefele
Vagod mitkell nem?
Mi "igen"? Jól mondom?
Szóval röviden: Mivel bemelegedni nem fog hamarabb ezzel a módszerrel, ezért több idő míg bemelegszik. DE! kizárt dolog, hogy hideg legyen a moci, szóval ennek tuti semmi értelme....tehét a termosztát igazából lehetne is szar, max. azt nem látnám ha nagy gond lenne, túlmelegedne....de ahhoz jó nagy gixer kell.
Egyik se nehez, de en a termosztatra voksolok ugyhogy sztem kezd azzal. Mindjart linkelek valamit.
Melyiket könnyebb? Ezekkel még nem kellett foglalkoznom.....
szervizkönyv! mindjárt teszek be képet
Amúgy meg ha lefedem a felét, akkor se fog hamarabb bemelegedni (ha egy helyben járatom) attól még a szelep nem fog zárni, nem? Mert a termosztát tulajdonképpen egy szelep, ami hidegen zárt állapotban van, hogy hamarabb elérje a mocc az üzemit és ha bemelegszik, akkor kinyit, nemdebár? Valaki javítson ki, ha tévedek..........
NSR en van leeresztő? En nem talaltam.
Volt itthon 3 jeladom mindegyik jo volt, 2 termosztatbol viszont 2 rossz volt. De konnyen megtudod nezni ha raersz, vmelyiket kiszeded.
Lehet nekem ez kéne új, kitudja....
mikor leengedtem a hütővizet akkor csak ha járt a motor akkor nyomta a leeresztő csavarnál kifele a a hütővizet ez azt jelenti hogy jó a termosztat igaz?
Jelado meg az ora ritkan romlik el. Sztem 99% termosztat.
Felment az, csak picit a kék fölé.....a motor meg attól függetlenül, hogy mit mutat az a kaka, meleg. Szóval a moci nem hideg....amúgy meg azt sem értem mért jó nekem, ha meleg a hűtővíz Na de szóval, ezt úgy veszem csak észre, hogy hidegen sok idő míg felmelegszik. De az is lehet, hogy az órának a jeladója vagy mije a szar.....
Mer azt irtad h nemment fel a kek csik fole ottmeg ugye nem eppen uzemmeleg.
akkor fog melegedni a hütővíz
Ketten fogják, melyiket köpjem le
Az összefüggést értem, de mért jó nekem, ha melegebb a blokk?
aki fogja a csajt az lenne a matek tanárom, de a matekhoz nem sok közze van ...