Jol mondod.. Nekem mindegy amugy mit csinlasz mar mondtam.. De ahol a feher kezdodik ott 55 fokos kb a blokk, uzemi pedig 70 korul van.. Amiket megneztem nsr eket legotbben rossz volt mindenki szarik ra.
Mi "igen"? Jól mondom?
Szóval röviden: Mivel bemelegedni nem fog hamarabb ezzel a módszerrel, ezért több idő míg bemelegszik. DE! kizárt dolog, hogy hideg legyen a moci, szóval ennek tuti semmi értelme....tehét a termosztát igazából lehetne is szar, max. azt nem látnám ha nagy gond lenne, túlmelegedne....de ahhoz jó nagy gixer kell.
Amúgy meg ha lefedem a felét, akkor se fog hamarabb bemelegedni (ha egy helyben járatom) attól még a szelep nem fog zárni, nem? Mert a termosztát tulajdonképpen egy szelep, ami hidegen zárt állapotban van, hogy hamarabb elérje a mocc az üzemit és ha bemelegszik, akkor kinyit, nemdebár? Valaki javítson ki, ha tévedek..........
mikor leengedtem a hütővizet akkor csak ha járt a motor akkor nyomta a leeresztő csavarnál kifele a a hütővizet ez azt jelenti hogy jó a termosztat igaz?
Felment az, csak picit a kék fölé.....a motor meg attól függetlenül, hogy mit mutat az a kaka, meleg. Szóval a moci nem hideg....amúgy meg azt sem értem mért jó nekem, ha meleg a hűtővíz Na de szóval, ezt úgy veszem csak észre, hogy hidegen sok idő míg felmelegszik. De az is lehet, hogy az órának a jeladója vagy mije a szar.....
Szóval röviden: Mivel bemelegedni nem fog hamarabb ezzel a módszerrel, ezért több idő míg bemelegszik. DE! kizárt dolog, hogy hideg legyen a moci, szóval ennek tuti semmi értelme....tehét a termosztát igazából lehetne is szar, max. azt nem látnám ha nagy gond lenne, túlmelegedne....de ahhoz jó nagy gixer kell.