Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok. Most szorulok nagyobb technikai segítségre. Máma szédszetdem a gépet, megnézni a folytás ügyeket a karbiban és a karbi alatt. Hát a reed szelep előtt találtam valamit, de éppen az nem olyan, amit az angol honlapon írnak, hogy az a folytás. nekem így néz ki ahogy a képen. egy ovál alakú műanyag van belerakva a szívónyílásba. Sztetek ez lenne a folytás?
száraz olajok? az fasza
Gratulálok betelefonálónknak, de sajnos nem ez a helyes megoldás.
Vannak ilyen száraz láncolajok, vagy mik, azok nem mocskolnak... de drágábbak is...
Jó minőségű olaj, és beállított olajpumpa nem köpköd...
Motul olajakat ajánlom...
Thx, viszont!
figyelj oda a termosztétra nah jóccakát
Jó neked, nekem lépni kell lassan, üzemhőfokra kell melegítani az ágyamat, mert most még túl hideg. Ha nem melegítem be jól, estére a kipufogóm összeköpködi Szóval, ha most nem haragszotok, lépek
További szép napot!
háát sztem is de olyan ügyesen üzemi hőfokon tudják tartani a /motrot /
Másra nem is jók...
akkora ágyam van h télen a motor is velem aludt no meg pár cica mica nemhasználok takarót csajokat használok termosztát helyett
nekem még a WC ben is van és szószerint szarrá van koptatva
Van, az ágy ülés alakú a párnám meg tank formályú
Na látod ettől féltem....
Nektek van ágyatok
Mit kell fújni? bár inkább nyalnék ha lehet
Remélem, azért bekötötted magad a szgk-ban, mert a Zsanett-ügy óta egyenesen rettegek.
te ágyadon van lábtartó ?
Hogy hogy? A zoknid szokott előszür leérni nem a lábtartó?
Jó most tudom, hogy próbálod magad produkálni, de engem nem tudsz átverni Alkesz
még megfújat hallod e
Jó akkor váltjuk egymást. Most már lassan lépek, megéheztem a nagy fórumélettől
látom te se tudsz szunyálni álmomba döntögetem a gépet reggelre széttúrva az ágy takaró meg majdnem a szekrénytetején az alvós zoknim széle már szarrá van kopva
Pff. Így megfelel? Még a végén beállítasz ittasnak.
nyazsgem, írok azt nem küldi el