Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor középen volt a mutató, ott volt volt 70 egy-két fokos közvetlenül miután megálltam. A kipuffon a csonk után 130 fokot mutatott miután leállítottam... azt nem mertem megfogni, de amikor a mutató beállt a kék mező utáni részbe, akkor megfogtam a blokkot, és tényleg kurva forró volt, ami érthető is, mert jobb esetben is csak 36 fokos vagyok. Tehát nekem qurva forró volt, de a mocinak nem a legjobb. Én biztos szerzek egy termosztátot, mielőtt teljesen szarrámegy a mocim, és persze ha megveszem bele az új alkatrészeket(új henger dugó, csapágyak, ilyesmik), akkor ne legyen már gond vele. Ja, és a képek azért nem a legjobb minőségűek, mert nem a saját gépemmel csináltam.
barmiben segitek neked ha kell irj es mondom.amugy te arultad 60ert?
nah, véletlenül rányomtam a "hozzászólás elküldése gombra". Szóval itt a többi kép is. A motor tehát a közelében sincs az üzemi hőfoknak, amikor a kék mező után egy kicsivel áll a mutató. Én biztos fogok egy új termosztátot venni, és másnak is ezt tanácsolom akinek hasonlóak a tünetei.
Mint előbb írtam,nálam 5000-et volt a motor,soha nem ment az általad beszúrt képen lévő érték fölé, sokat kapott tőlem,gyilkoltam rendesen és soha semmi baja nem volt,ez így van kitalálva, így megfelelő a hőmérséklet a mozgó alkatrészeknél. A Mito termosztátja pl gyári érték szerint 149 Fahrenheit fokon azaz 65 Celsius fokon nyit,az sem túl sok,de így oké.
akkor ezek szerint, ha ott van a mutató ahol te fényképezted, akkor az szar? Mer nekem általában, ha megyek vele akkor ott van.
Sziasztok!Nem tud valaki a benzincsaphoz ami nyitja azt a műanyag tekerőt?
Na srácok, felbuzdulva a tegnapi témán, kölcsönkértem az egyik havertól egy kütyüt, amivel elég profin lehet hőmérsékletet mérni(első kép). A mérőóra nekem is mindíg azt mutatja, mint itt néhány embernek, a kék után picivel, aztán kíváncsiságból utánajártam a dolognak. Mondta itt tegnap valaki, hogy 70-75 fok körül van az üzemi hőfok, meg azt is, hogy ha a kék után van a mutató, akkor kb 55 fokos lehet a motor. Na szóval az előzmények: tőlünk mentünk a barátnőmékhez ketten kb 1 órája. Ledobáltam a cuccaimat, és elkezdtem méregetni. Direkt mentem lassan, hogy felmenjen a mutató a jó helyre, kb középre. Amikor nekikezdtem a dolognak, már egy picit ment lejjebb a mutató, ott mértem 57 celsiust(második kép). Aztán megvártam, hogy visszahűljön oda, ahol lenni szokott a mutató 99%-ban, szóval majdnem mindíg(harmadik kép). Aztán csak néztem ki a fejemből, hogy tényleg csak 50 valahány fokos csak a motor....
na készülget a motorom :) elakartam adni de már rájöttem hogy 50 ezrekért nem éri meg eladni :) kéne egy kis segitség valami pesti emberkétől aki ért is hozzá. eddig igy állok :) hengerfejet leszedtem. szikra van. kuplungal van valami gáz mert ha egyesbe rakom és behuzom akkor nem igazán látja el a feladatát. gondolom nem emel ki eléggé de azért jobb lenne ha télleg besegitene valaki :) október óta áll a szegény kis gépezet inditatlanul és már menni is kéne vele :)

no üdv :)

Csőri (70/6159016)
azt nem kell kiszedni az már nem a folytás
ezt a lemezt amit en mondok csak siman kiveszed feszegetes nelkul
rakd ossze karbesz nelkul tedd ra a gumit es fenykepezd le oke
azt ne szedd ki,a sarokpontokban úgy sem lesz áramlás,csak rontani lehet rajta
rs 50ekbe is ilyen van, abba nem fojtásként van! Ha a karbi torokátmérőnél kissebb a lyuk akkor vedd ki , ha nem akkor hagyjad. Bár egy próbát megér akkor is:)
Na mostmá kurvára nem tom hogy mi a fasz van. Szétszedtem a gépet megint. de az a szar nem jön ki. Ezt most ki kellene szedni vagy nem?
szivesen
bazzeg, most nézem hogy ez az. az alján a szélén van az a pöcök, nekem is oylan pöcök van csak felül. de nekem kicsit szélesebb ez a lyuk. ilyen ovál alakja van.
ilyen lap
amugy nekem ott egy fem lemez volt a membran elott
És neked jobb lett utána? Menyit ment akkor és menyit meg most?
nekem az olyan lendito kereknek tunik
szerintem biztos hogy az. az enyémben is olyan nemis tudom mi lehetett. qurva kemény gumi vagy műanyag.
De az nekem egy műanyag, nem papír. Akkor is lehet hogy az a folytás?
tuti hogy az az, mert én is csodálkoztam rajta amikor az enyémet néztem hogy bent van-e még a folytás, és olyan lehetett nekem is, csak barom módon szét van vagdosva késsel...