De véletlen tudom
Fogod és kicsvarod... már ha olyan amilyenre gondolok... akkor ki lehet belőle csavarni... de ez látszik rajta, mert pl suzukimon egybe volt öntve... és nem lehetett, kapott egy honda trafót, szerintem nsré volt nsremne is ilyen volt, újon nem tudom mi van...
jaja van. scottpeter@freemail.hu Az olajos témához hozzászólva Repsol az nem jó olaj? én azt használom csak és kizárólag, full szintetikust. Azé az sztem jó, ha má támogatja a hondát nem?
cső, látom ceglédi vagy, majd ha megveszed a gépet remélem öszefutunk. Abonyban 4 macskalámpás van, meg vagy 3 körlámpás, meg tudok még a környéken macskalámpást is meg körlámpást is. Szal van egy pár nsr a körzetben :D
Fogod és kicsvarod... már ha olyan amilyenre gondolok... akkor ki lehet belőle csavarni... de ez látszik rajta, mert pl suzukimon egybe volt öntve... és nem lehetett, kapott egy honda trafót, szerintem nsré volt nsremne is ilyen volt, újon nem tudom mi van...
De olyan 600-800 között
Én ezekben bízok...
Valószínű, hogy áttérek rá az Ipone-ról. Kedvezőbb az ára sokkal.
Szereti a moci
710 2T való Nsr-be. Te melyiket ajánlod?
Helyesbítést is elbaszom, félreolvastam az elöbb
Az lenne a kérdésem hogy a macskalámpás nsr-nél a gyertyánál a vezetéket ki lehet e cserélni vhogy mert az enyém rövid és feszül!
Ez cserés...