Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

használd a "válasz erre" gombot.
köszi!

pb-134m nekem semmitsem mond sajnos
Hát a raiden nem F es, mert az enyém is Raiden verzió. Nekem a gyári színe az Rózsaszín volt. Ilyen volt: Radien NSR De volt még ugyanilyen Fekete alapon Lila matricával is. De hogy ezeknél mi volt a különbség a rendes R estől azt nem tudom.
en ugy tudom hogy a rajden az f verzio
És miben külömbözik,hogy Raiden-es?CSak azért lennék rá kíváncsi mert mikor megvettük nekem is ilyen matrica volt rajta....először azt hittem vmi olcso kis bolti vmi!Azóta lelett festve!Tudod hogy miben más a raidenes?
Lehet baja ha ezzel hajtom? (megvárom, hogy bemelegedjen. Max nem látom ha vmi gond van, melegszik a motor?)
Ha vennem kell, akkor mennyibe fáj egy ilyen?
ahham
szerinted én honnan vettem h 95 ös
és 95-ös
enyém Raidenes
Az ülés alatt kell lennie egy matricának amina színkód van rajta. na a fölött van még egy szám, vagyis az a tipusa 2 betűvel kiegészítve. általában nsr125f... és a 3 pont helyén van még egy betű, ha ezt nekem megnézed megmondom a pontos évjáratot. És ez akármelyik nsr re vonatkozik. akinek esetleg nem gyári a festés, vagy nem biztos valamiben kérdezzen tőlem, mert megvan a honda program és abba belenézve megmondok bármit!
93-tól már macsaklámpás volt, ehhez otthon van egy linkem, hogy melyik típust mikortól csinálták. majd délután bedobom
Középső blokkfelek vannak haveromnak elfekvőben, teljesen hibátlanok, szerintem meg tudsz vele egyezni, ha gondolod. (Ha érdekell, írj nekem: szakacsmarcell@yahoo.de
a macskaszemű mikortol van? mert az enyémnek is olyan váza van már.
Raidenes festés azt csak pár évig csinálták nem ? én 95 ösre tippelek
atilla de egy árat mondj menyire gondoltál menyit kérnéla motorért?
budapest. nemtudom az évjáratát
Kozepallas alatt kell lennie par mm el, ott 70 fokos a hengerfej ami 2T nel az uzemi hofok. Ezt hamar 5-10 perc alatt biztosan! el kell ernie, akkor jo a termosztat.

Annyit csinal amugy, hogy amig nem eri el ezt a hofokot addig elzarja a viz utjat a radiator fele, igy hamarabb bemelegszik a henger, amikor pedig elerte akkor fokozatosan elkezd nyitni, hogy keringjen a radiatorban a viz es mindig uzemi hofokon legyen a motor.

Ezzel annyit kell csinalni h kell bele egy ujat venni. :D
hello na majd felhivlak holnap d eugy kb menyiért adod? ja és hol laksz kérlek egy árat mondjál fontos lenne!
telefonom van ha küldesz sms-t visszahivlak . csak ird meg milyen ügyben keresel. 20 585 4031
msn-ed van mert akkor beszélhetnénk lehet érdeklen a moci!
olasz papiros kevés km kb 16e óra szerint. csak nem tudom mikori lehet. az ára attol gügg.
Nekem se szokott felmenni nagyon a mutató üzemi hőfok fölé....akkor rossz lenne a termosztát?
Ha rossz, akkor ezzel kéne csinálnom valamit? Valaki fejtse már ki bővebben pls!
Thx.
helo menyiért akarod eladni a gépet? papirok vanakk hozáá?
elakarom adni. nem akarok kőlteni sokat rá. van másik motorom