De ezekkel hirdettem... Látom valaki nézte őket azok a kis pontok meg... hát mittomén... ez eredeti számlapon is rajta vannak. Gondoltam ide is kell akkor, dísznek
Duurva! Te varjal nem ezekkel a kepekkel hirdetted? Mer az elso az kajak ismeros volt.. Amugy mer szedte le azt a kis racsot rola? Ezeknel a km oraknal meg mindig azthiszem h a regi nsr oraja van rajt. Azok a pontok mit jelentenek a beosztasok kozott?
Az utolsó képet átmentettem jpeg-be mert a nagyfelbontású bmp 24MB. szal ezt a képet kinyomtattam szines lézerrel egy ragasztható papírra és felragasztottam a számlapra.... a mutatókat pedig makettfestékkel narancssárgára festettem át. Ha érdekel a bmp adsz egy e-mail címet és elküldhetem vagy feltöltjetem Rapidshare-re...
Amúgy husky kiélezett moci, nincs annak semmi baja, ezek erőtlenek alacsony fordulaton, utánna viszont megy mint a vadbarom(125höz képest)
Amúgy 40Le már egy cross, az meg üzemórás, már a husky is... így 33Le fölött már mind elég kiélezett gép... nem bírnak sokat...
125/50ért meg nagyon csúnyán megbaszhatnak...
:D Gondolkozok rajt de nem most inkabb a kovetkezo szezonra vagy utana! Ilyen tengerparti kiruccanasok jok lennenek mar. :) Amugy en 5000 nel tartok lassan. :)
Amúgy az én volt NSRem TÖKUGYANÍGY nézett ki mint a tiéd. Teljesen. Ugyanez a szín, ugyanígy a gyári kipuff... szal szakasztott mása volt... csak nekem meg volt bütykölve a km órám szép designesre...
Ha érdekel töltök fel képeket...
Olyan 6000km-t kb... Először tök furcsa volt, hogy sokkal erősebb, gyorsabb. Kipörgött alattam a kerék 8000es fordulatnál amit ugye az NSR azért nem csinál meg. De ha ésszel mész, nem olyan vészes... már én is kezdem megszokni.
Te is venni szeretnél valami 600as mocit?
Amúgy 40Le már egy cross, az meg üzemórás, már a husky is... így 33Le fölött már mind elég kiélezett gép... nem bírnak sokat...
125/50ért meg nagyon csúnyán megbaszhatnak...
Ha érdekel töltök fel képeket...
Te is venni szeretnél valami 600as mocit?