Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dág! Mi nem tetszett rajt?
mi is a falu neve? asszem ezér mentünk el! de nem vettük meg
330 Mer nezted teis v mi?
350ér ugye?
Komarom esztergom! Az egyiken volt.
nol vetted? nem volt csúszásnyom a másik oldalán?
Ha az erdetvizsgat, forgalmit meg ilyen kotelezo cuccokat nem nezed akkor 70. Amugy 100
2007.08.30 mennyi volt lerendszámóztatni?
2007. majus 30. !
mióta van meg neked az nsr?
Na majd Vdani biztos tudja!
Az a durva hlegotbbet nem is nyaron mentem mer nemvolt meg a rendszam azt muter paralt! De mostma megvan ugyhogy had porogjon bele.
Próbálkoztunk vele hogy világítson, de az nem lett a legjobb...
durván nézz ki az nsr:D Chieftec 5000km aszta én 1200 körül járók na majd nyáron
De ezekkel hirdettem... Látom valaki nézte őket azok a kis pontok meg... hát mittomén... ez eredeti számlapon is rajta vannak. Gondoltam ide is kell akkor, dísznek
Kosz de a gyari megoldasokat preferalom. NSR logo vilagit ugy lett megcsinalva nem?
Duurva! Te varjal nem ezekkel a kepekkel hirdetted? Mer az elso az kajak ismeros volt.. Amugy mer szedte le azt a kis racsot rola? Ezeknel a km oraknal meg mindig azthiszem h a regi nsr oraja van rajt. Azok a pontok mit jelentenek a beosztasok kozott?
Az utolsó képet átmentettem jpeg-be mert a nagyfelbontású bmp 24MB. szal ezt a képet kinyomtattam szines lézerrel egy ragasztható papírra és felragasztottam a számlapra.... a mutatókat pedig makettfestékkel narancssárgára festettem át. Ha érdekel a bmp adsz egy e-mail címet és elküldhetem vagy feltöltjetem Rapidshare-re...
Fojtott... nem akartam basztatni mert kinyírtam volna... Így is kinyírtam egy hengert...
Amúgy husky kiélezett moci, nincs annak semmi baja, ezek erőtlenek alacsony fordulaton, utánna viszont megy mint a vadbarom(125höz képest)
Amúgy 40Le már egy cross, az meg üzemórás, már a husky is... így 33Le fölött már mind elég kiélezett gép... nem bírnak sokat...
125/50ért meg nagyon csúnyán megbaszhatnak...
Nebaz! Hu toltsel, kivancsi vagyok! Amugy tied folytatlan volt?
:D Gondolkozok rajt de nem most inkabb a kovetkezo szezonra vagy utana! Ilyen tengerparti kiruccanasok jok lennenek mar. :) Amugy en 5000 nel tartok lassan. :)
Amúgy az én volt NSRem TÖKUGYANÍGY nézett ki mint a tiéd. Teljesen. Ugyanez a szín, ugyanígy a gyári kipuff... szal szakasztott mása volt... csak nekem meg volt bütykölve a km órám szép designesre...
Ha érdekel töltök fel képeket...
Olyan 6000km-t kb... Először tök furcsa volt, hogy sokkal erősebb, gyorsabb. Kipörgött alattam a kerék 8000es fordulatnál amit ugye az NSR azért nem csinál meg. De ha ésszel mész, nem olyan vészes... már én is kezdem megszokni.
Te is venni szeretnél valami 600as mocit?