Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az övé kuriózum
Ez a gond, ez egy gép, elromlik, megjavítod, ennyi...
"Had próbálja ki, elbassza hát kifizeti, ennyi "

Na ez itten a gond....
Úgy kezdtem hogy kiváncsi vagyok...
Hát én odaadtam eddig minden motoromat haverjaimnak...
Had próbálja ki, elbassza hát kifizeti, ennyi
Amúgy meg poén, most jutott eszembe egyszer leállt nsrem... haver ment vele, elment lejtő végéig leállt neki, nem vitt telefont se... aztán visszatolta, én ráültem és nekem meg beindult és ment... se elötte se utánna nem volt semmi baja
Akkor inkább ezzel kezd, ne azt mondd, hogy csak vas. Jobban hangzik az, hogy "kiváncis vagyok"

Igazából én oda se adom a motoromat senkinek...max olyannak, akit ismerek, akiben megbízok, aki nem idióta, aki tud motorozni és aki vigyáz a motorokra (máséra is)
Röviden eddig csak apa ment vele, meg akié eddig volt
Ma Dr. House nap van
Sajátnak már esett baja
De azzal máshogy bánok
Én is szeretem, de nem azt mondtam hogy fel akarom aprítani a nagyflexel, hanem azt hogy ki akarom próbálni, tudom meglepő de még egy költsönkapott motort se tettem tönkre, sőt egy szál karc se esett egyiken se
Igen, igazad is van, de ha már eleve úgy kérnéd (!) el más motorját, hogy "ugyan már, ez csak műanyagok és vasak tömkelege" hát jóhogy elküldene a búsba, mikor az ember próbál vigyázni a motorjára...ez nem annyira motoros megszólalás.

Lényegében tényleg csak vas meg ilyenek, de mi nem ezeket szeretjük?! Mert én igen
Én is mindig letisztázom velük!
Azért mondtam mert sokan túlspilázzák ezt a motor dolgot...
Hogy az ő barátnője tudja hogy a motor az első(hát ez már tényleg sok...)...
Meg hasonlók...
125/50 alapból necces, de ha főtengelyes is... az nem sokat érhet
Legközelebb zsiráfot veszek
Szerintetek mennyit ér egy olyan 125/50 es macskalámpás NSR aminek vagy a hatjókarja szakadt el, vagy a főtengelye tört el?
Ja meg gumi...
Miért micsoda?
Egy gép, jól el lehet vele szórakozni, de akkor is csak élettelen anyagok...
hát nekem nemcsak egy rakás fém meg műanyag...
Te tudod, de egy rakás fémről meg műanyagról beszélünk...
Más motorját elkérni olyan mintha a barátnőjét kérnéd el
Nem a színkódját kérdeztem, hanem azt ami a fölött van. Valószínűnek tartom, hogy NSR125FP a gyári tipusa és az azt jelenti, hogy 1993 as évjárat világos kék színű. Az alvázszáma ZDCJC22900F000001 és ZDCJC22900F099999 között kell hogy legyen a blokkszám pedig HIJC20E (ez lehet HIJC22E is) utána pedig 51502 és 59999 közötti számnak kell szerepelnie. A gyári honda gyertyának a száma: 98079-59819. 0,75ös minőségszámú olaj kell bele. Akumulátor: YTX5L-BS. Láncszett pedig: 52930.462
3 féle színben jött ki ez a típus. olyanban mint a tiéd, egy feketében és egy rózsaszínben. NGK gyertya tipusa pedig: BR9ECS A gyári gumija országtol függetlenül lehetett szerelve: 100/80 és 130/70 Pirelli MT75 vagy Dunlop D103 Arrowmax vagy TL A39 Michlein és TL M39 Michlein
Amúgy nincs valaki itt bpn aki odaadná egy körre a gépét?
Kiváncsi vagyok mit tud egy jó állapotú folytatlan nsr...
Enyémbe nem volt már sok kompresszió, meg kipuff is elég gyanús volt...(de mászkálásra vettem a mocit, és arra jó volt, nem hagyott ott sehol...)
Aztatat tudom én.
Blokkja ugyanaz
Sziasztok! Nincs valakinek kedve holnap motorozgatni Pest környékén? Egy haveromnak 80-as dt-je van (ami sajnos bejáratós), nekem egy 125-ös NSR, úgyhogy a Dt miatt kb 70-es utazótempóra számítok... Találkozó 14:00-kor a Nagykőrösi úton kifelé haladva Pestről a Mc Donald's parkolójában lenne (+Mol, vagy Omv benzinkút mellette). Azt hiszem , hogy a Szentlőrinci út felüljárója keresztezi ott a Nagykőrösit. Bővebben írok vagy itt, vagy e-mailben: hkristofd@citromail.hu Arra megyünk, amerre kedvünk tartja.

Amúgy tegnaptól rendszámos a moci. Tegnapi műszaki vizsga annyiból állt, hogy motorszám-vázszám ellenőrzés, és fékpróba. Ennyi! A Lámpákat vagy elfelejtette megnézni, vagy már unta a munkáját, de rendesen... Teljesítményre pedig nem volt beírva semmi az előző forgalmiba és megkérdezte tőlünk, hogy hány kW. Apám fapofával mondja hogy 11kW, erre oké és beírja. Úgyhogy könnyen mentek a dolgok.
Szerintem eltévedtél, ez NSR fórum.
Láttam ma bécsin egy fehér crmet, nem innen volt valaki?