Folytatlanul egy 5 litert eszik... nekem annyit evett... 180as mtx az nem evett sose ilyen keveset
Amúgy tartalék kb 2 liter lehet... de az utcsó pár cseppel már nem igazán megy jól...
Szóval 30kmnél többet nem vállanék be tartalékkal...
Még szép hogy megy a mito úgy mint egy nsr sztem még jobban is. Hát a macskának a blokkja ugyan tökéletes, de sztem még folytott. Kiput meg a lánckerekeket má átcseréltem, de sztem karbiba meg mebránná még folytva van. Majd szét kell szedni megnézni. Am nagyon jó a gép. Semmi panasz. Egyedül lánc meg fékbetéteket meg fékolajat kell most cserélni.
Van! Blokkot, hátsó felnit és hátsó féktárcsát kivéve mindenem van. Akksi az sajna nincs. De ménem veszel újat? nem drága 3500 4000 körül van a zselés.
így van! 5-7, 6-8 ezer között még a fogyasztása is egész jó (membrán meg rezo ilyenkor dolgozik szinte a legjobb hatásfokkal) és a kopás se valami nagy, persze erőltetni nem szabad a motort és a motorfék messze elkerülendő
Aha hát én sztem ezek hallatán ugyanígy használom mint most! Én azé szeretem 6 fölött mert az Arrow-al ott van állat hangja:D
mennyit csalhat az órája amúgy? Múlthéten mentem vele 6.-ba 10 ezres fordulaton 160-al és még 1 kicsit ment volna! kb mennyivel mehettem?
Tartalékon hány km-ert bír a gép?
Nincs meg a cikk na mind1, aki akarja megkeresi. Lenyege az volt, hogy a koztudattal ellentetben az indokolatlan alacsony fordulatszam sokkal karosabb mintha neha elporgetned tiltasig. Alacsony fordulatszamon kb akkora vagy meg nagyobb a kopas mint magas forulaton! Nem en talaltam ki de igy van tobbhelyen is olvastam azota de nem talalok most egyet se. NSR sztem 6-8 kozott van a legjobban, persze neha odatepve neki rendesen.
Én nemtom én nem szeretem hajtani mint az állat:D
Csak szépen! Jó néha nem kímélem de pl a szerelő kihúzatta nekem 5. és 6. kivételével mindegyik sebességbe 13 ezerig. Én max 11-ig :D De mostnaába addig se!
Ahogy nezem akkor kicsit eltero stilusban motorozunk mert 90 el ritkan megyek varoson kivul :D Ahol tudok elozok, de ha valami miatt nemtok haladni akkor enis beteszem nagyobb fokozatba de ugy h min 6 folott legyen a fordulat.. Mingya keresek nektek valamit..
A hengerem most lett összerakva! Kb fél hónappja! Csak most melegítettem fel jócskán a gépet és sztem is és remélem is hogy csak a víz kitágulás miatt lett ez az egész!
Ez 2ütemű, ha nem huzatod ki elköpi a gyertyát, elkormozza a kipuffot, stb stb Húzni kell neki, na jó, van amikor én is sporolósan mentem vele, de azárt városban is, kell nei néha egy kis gyorsulás... kihuzatni...
Varoson kivul 6000 el mesz vele? ott megy kb 80 at nem? Ezek erre lettek kitalalva, 6 ezerrel mesz vele elobb utobb minden lekokszolodik. Neha nyugodtan huzasd ki rendesen.
Sziasztok! Az én NSR-em termosztát nélkül is bemelegedet,söt nagyon is.Scottpéter!Milyen a cicalámpás NSR jobb gyorsabb mint a régi?Nekem most Mitom van szerintem tép úgy mint az NSR.
Amúgy tartalék kb 2 liter lehet... de az utcsó pár cseppel már nem igazán megy jól...
Szóval 30kmnél többet nem vállanék be tartalékkal...
Attol fugg milyen valtozat.. 8kw ossal 3-3,5 lietrrel jarkaltam, miota kezd folytatlan lenni azota az 5 sem ritka. :D
130/70?
mennyit csalhat az órája amúgy? Múlthéten mentem vele 6.-ba 10 ezres fordulaton 160-al és még 1 kicsit ment volna! kb mennyivel mehettem?
Tartalékon hány km-ert bír a gép?
Csak szépen! Jó néha nem kímélem de pl a szerelő kihúzatta nekem 5. és 6. kivételével mindegyik sebességbe 13 ezerig. Én max 11-ig :D De mostnaába addig se!
Amugy mer lett szetszedve?