Segítségre lenne szükségem. Nekem macskalámpás NSR-em van, és egy balesetben megsérült a motorom. Szeretném kérdezni hogy nem e tudtok olcsón akár használt első plexit, csak a plexit mert elrepedt, meg a bal oldali has idomom megsérült, vagyis az is csere. Szóval ha esetleg valakinek van vmi ismerőse, vagy éppen van neki ilyen, nagy segítség lenne. Amugy a motorom tri-color szinezésü, profilomba van kép is róla. Remélem tudtok segíteni.
A motul-t pontosan nemtudom, de lehet itt is úgy körül mozog. Nekem kitűnő a repsol, mindig is az volt benne, roxban is az volt és bevált
Amúgy motorolaj árakart találsz a startlapon valahol, rengeteg olaj, ár, leírás....de én most nem fogok megkeresni
Nemhiszem, mert akkor nekem meccsem volt Amúgy meg nem is szoktam még most motorozni hétköznap, csak most fogok menni apával egy ismihez.
Amúgy meg ha látni fogsz egy movistar nsr-t akkor az 100%, hogy én leszek, (még rám is köszönhetsz) mert nem sok van belőle, azt meg kizárt dolognak tartom, hogy láttál volna itt Nyíregyen egy másik movistart, mert konkrétan én másik nsr-ről se nagyon tudok itt a városban
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=101798