nekemis 10es van benne!es nagy hulyeseg hogy 120at megy,ha megis akkor folytott.nalam ket emberrel 120 szokott utazo lenni,es 150nel rakok 6.-ot a vege 170
Konyv 9 eset ir, tartos magas fordulat melett 10 eset. Ettol a 7 meg a 8 messze van. Mondjuk ha folytott akkor jo bele a 8as de ha megcsinalod full powerre akkor rakj bele egy 9est szvsz..
enyémbe és benne van minden folytás 11kw van forgalmiba, de érzem hogy van benne erő csak nem akkarom széthajtani .. lehett folytottan adom el jövőre ... ha nem lesz kerett új motorra akkor meg ezt rakom rendbe
lefenyképezzem neked milyen tiszta ahol szikrázik? egyátalán nincs megégve nem tom mióta vettem az van benne szal min. ment 1000km-et azzal a gyertyával
Dehogynem, 110-120 az utazoja siman.. Egy teljesen folytatlan pedig 170 et megy. Az enyem most megy 150 et es az elektronikam meg folytott! Gondolj bele cbr 13 lo es az megy ora szerint 120 at, akkor nsr nek majd duplaannyi loval boven tobbet kell mennie. Mar leirtam soxor de mikor megvettem enyem is 110 et ment vegre, 8Kw ra folytva!
mert eddig 7-essel sose ment a kéktartomány fölé, de tegnap megemlékezésen 4000-5000-es fordulaton tudtam csak halladni és jóval a kéktartomány fölött járt már a mutató, ez gondoltam hogy melegedni fog vagy már megérett egy levegőszürő cserére? várom a véleményetek
90-100 utazó végre mentem 120-at egyszer éjjszaka most raktam nagyobb hőértékű gyertyát a gépbe eddig 7-es volt most kapott 8-ast és hamarabb melegszik ez várossba szerintem jó, de ha hosszabb távra megyek akkor mit ajálatok? rakjak bele egy kisseb hőértékűt amivel lassaban mellegszik be?
120 körül végre vagy utazóban? A két dolog nem ugyanaz, utazó ennek is 110 körül van, még 7 körül, amikor nem nyit a power. Az nsr rider-é meg ha jól tudom fojtott.....cbr-re meg sokan mondják, hogy 100-110 az utazója.
Hát úgy vagyok vele, ha adnak érte anyit (igaz majd most fölemelem az árat 420 ra mert mostmá fullos a gép, holnap rakok fel képet) akkor hagy vigyék. Nem félek attól hogy nem lesz motorom hogy ne tudjak motorozni.
Jobb ha csak simán nem ad szikrát, mintha elolvadna és átégetne a dugattyút
14-kor go Tokaaj
valaki megtudná nekem mondani hogy létezik e olyan hely ahol crm eket és nsr-eket bontanak?előre is köszi a választ!
mindegy.