Tettem fel képeket Szerintem szép, de azért ti is nyugodtan dícsérhetitek Sajnos ezidáig csak pár karikát mentem vele a pályán, mert még nincs se biztosítás /az mondjuk holnap lesz/, se átírás... Mondjuk, ha már megvan a biztosítás, szerintem nyugodtan használhatom...
Hát na, akkor drága volt. De bikerwold-on meg 8000Ft a gyári (ez tényleg drága) , és az nem olyan jó, mint ami most benne van. Zselés varta....azért nemrossz.
amúgy tényleg drágán vetted megkeresstem a dobozát és 4500 huf van rajta .. na mind1 én is motoroztam nem is tudtam hogy böszörménybe is vannak strettfighterek .. én nyélgázon megyek mindig @8000 (marha lassú az nsr-em)
Azt nem is modntam, hogy ami most van benne, az 3 amperes, de ez nem is számít, a lényeg hogy az indítóáram ugyanakkora mint a 4 amperesé. Ennek meg menetközben nincs szerepe, mert ugyebár állóhelyzetben nem hallgatsz motorrol zenét, stb
Most jöttem meg motorozásból 60km-t mentem Először pörgettem 7felé és hát eléggééé jóóóóóó Úgy húz mint állat, a hangja meg beszarasztós
(Az a kötsög eső elkapott egyszer, de hát ez van....)
relé szétszed... ha van valami fasza féktisztítód vagy hasonló univerzális esetleg kifejezetten elektromos cuccokhoz való spray-d akkor azzal átfújod/mosod, kézzel párszor azt a lapot amit a tekercshez huzza oda vissza (nemtom a nevét ehhez nem értek ) megmozgatod, összerakod és megpróbálod... amugy meg szentem robogós motoros boltba lehet kapni beviszed megmutatod és adnak olyat ami jó bele hisz az összes 12 V-os ugyanolyan
üdv néked moker tesó!
van valami újság a hemgerel? én jövö héten hétvégén megyek magyarországra 2 hétig othon dekólok "ügyeket intézek" szenmélyesen is el tudok érte ugorni!
Szal hülyeséget félretéve péntken megyünk ki egyet motoroni oszt.társammal ,aki gondolja az csatlakozhat
Tegyél fel egypár képet róla légyszi had gyönyörködjünk a motorban!
Remélem most nem mondtam/írtam semmi hülyeséget...
Jól szétvan kapva szegény nsr
Most jöttem meg motorozásból 60km-t mentem Először pörgettem 7felé és hát eléggééé jóóóóóó Úgy húz mint állat, a hangja meg beszarasztós
(Az a kötsög eső elkapott egyszer, de hát ez van....)
Na további szép napot!
valószinű igy el tok menni kunmadarasra persze csak kcsival de talán addig csak kész lesz!
van valami újság a hemgerel? én jövö héten hétvégén megyek magyarországra 2 hétig othon dekólok "ügyeket intézek" szenmélyesen is el tudok érte ugorni!
na mit mondsz?
üdv!