Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tettem fel képeket Szerintem szép, de azért ti is nyugodtan dícsérhetitek Sajnos ezidáig csak pár karikát mentem vele a pályán, mert még nincs se biztosítás /az mondjuk holnap lesz/, se átírás... Mondjuk, ha már megvan a biztosítás, szerintem nyugodtan használhatom...
likócsi sorry
Valaki esteleg egy likócs "döntögetés" ? naaaaa?

Szal hülyeséget félretéve péntken megyünk ki egyet motoroni oszt.társammal ,aki gondolja az csatlakozhat
Gratulálok a mocchoz !
Tegyél fel egypár képet róla légyszi had gyönyörködjünk a motorban!
Remélem most nem mondtam/írtam semmi hülyeséget...
hali nagyon szep lett!ha megkerlek leirnad a teljes folyamatot hogyan poliroztad(minden szavat)
Király, remélem majd látunk róla képeket :D
kösz szépen...szerintem se lett rosz 3 hét kemény csiszolás áll mögötte...nameg a polirozás...bár az 2 óránál nem volt több
Nagyvas online motorosbolt.De sokak szerint bármelyik csapágyboltban meg lehet rendelni na ez nekem nem sikerült de egy próbát megér.
csili vili szép lett
Ma megvettem az nsr-t Megy, mint a szél! Nem győztem kapaszkodni a kormányba, mikor nyitott a power
Ráteszed az idomokat, azt épp hogy látszani fog az alcast felirat De azért szép ;)
Jól szétvan kapva szegény nsr
kész lett a vázpolírozás!Szerintem nem lett olyan rosz,ahozképest,hogy én csináltam
Hát na, akkor drága volt. De bikerwold-on meg 8000Ft a gyári (ez tényleg drága) , és az nem olyan jó, mint ami most benne van. Zselés varta....azért nemrossz.
amúgy tényleg drágán vetted megkeresstem a dobozát és 4500 huf van rajta .. na mind1 én is motoroztam nem is tudtam hogy böszörménybe is vannak strettfighterek .. én nyélgázon megyek mindig @8000 (marha lassú az nsr-em)
Kérdés: teleszkóp szimering mennyibe fáj honnan lehet beszerezni illetve milyen és mennyi olaj kell bele?
Gyerekek, nekem is készülget má a gép. Majd dobok fel képet ha meglesz. Gyári lesz de mégis egyedi.
Azt nem is modntam, hogy ami most van benne, az 3 amperes, de ez nem is számít, a lényeg hogy az indítóáram ugyanakkora mint a 4 amperesé. Ennek meg menetközben nincs szerepe, mert ugyebár állóhelyzetben nem hallgatsz motorrol zenét, stb

Most jöttem meg motorozásból 60km-t mentem Először pörgettem 7felé és hát eléggééé jóóóóóó Úgy húz mint állat, a hangja meg beszarasztós
(Az a kötsög eső elkapott egyszer, de hát ez van....)

Na további szép napot!
relé szétszed... ha van valami fasza féktisztítód vagy hasonló univerzális esetleg kifejezetten elektromos cuccokhoz való spray-d akkor azzal átfújod/mosod, kézzel párszor azt a lapot amit a tekercshez huzza oda vissza (nemtom a nevét ehhez nem értek ) megmozgatod, összerakod és megpróbálod... amugy meg szentem robogós motoros boltba lehet kapni beviszed megmutatod és adnak olyat ami jó bele hisz az összes 12 V-os ugyanolyan
Jó drágán veszed. Itt nálunk 4500ft. És jah olyan kell bele.
Hali!Szerintetek az irányjelző relé javítható?Esetleg mijet lehet tenni az nsr-be sos.
rendben! köszi!
valószinű igy el tok menni kunmadarasra persze csak kcsival de talán addig csak kész lesz!
persze rendben, de mar nem merek idot mondani mert nagyon lassan keszul a mocim.amint megvan szolok oke
üdv néked moker tesó!
van valami újság a hemgerel? én jövö héten hétvégén megyek magyarországra 2 hétig othon dekólok "ügyeket intézek" szenmélyesen is el tudok érte ugorni!

na mit mondsz?

üdv!
lehet hogy mukodo modszer de mi igy tanultuk.
aszem a jogba is varta YT4L-BS volt nekem ...