Normál savas, NSR méretű VARTA 2500 FT két hete vettem, ugyan nettóban, de nem nehéz kiszorozni akkor a bruttót sem, az előző iylen majdnem 4 évet húzott!
hát az első héten minden nap napi 3-4 órát csak a vázat szabadítottam meg a gyári festéstől...aztán második héten 1000es vízpapirral mentem át rajta,3. héten meg már 2000-es vízpapírral bűzöltem!Ezek nem voltak kiszámolva...egyszerűen ennyi időt igényelt....aztán most vagyunk a 4. hétben...mostmár pakoljuk össze!Kész lett a lengővilla is!egyszerűen gyönyörű lesz!Majd dobok fel pár képet
Szép motor, gratula.
Én is pont azt néztem a használtautón, ez volt az egyik legjobb árban és látszik, hogy még sose volt szétszedve. Képekről borulásnyom se volt látható. Ha még alkudni is tudtál (~480 E ) akkor ez volt a legtökéletesebb választás és ha jól emléxem, még km sincs sok benne, egyszóval: grat.
Az a 998 000Ft-os 94-es tulaj szerintem meg egy 0-val többet írt. Csodálkozhat is, hogy senki nem jelentkezik
A mocim nevében is köszönöm a gratulációkat
Amúgy 2002- es, s a hasznláltautón találtam. 500- ért hírdették, ami elég jó ár, de még ebből is sikerült valamennyit lealkudni
Ezt a hírdetést viszont biztos elírták, ha meg nem, hát... ! http://www.hasznaltauto.hu/1898512_honda_nsr_1994
nagyon szép gép grat hozzá, sok balesetmentes kilométert. am mennyié sikerült elhozni ha szabad kérdezni?
Másik dolog, nem valamelyikőtök árulja az nsr jét a neten 420 ezerbe zala megye 99 évjárat piros fehér kék színű.
Holnap megyek gyertyát venni!Milyen tegyek az NSR-be?Tipusra?Milyeneket ajánlotok?