Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello

Holnap megyek gyertyát venni!Milyen tegyek az NSR-be?Tipusra?Milyeneket ajánlotok?
szevasztok! Melyikőttöket láthattam ma 3 óra fele Zalaegerszegen?
Sziasztok-
Lenne egy nem egészen idevaló kérdésem. Nem valaki közületek az erotika kiállításra?
[máj. 16-17-18]
Szia, én voltam.
gyerekek, ismerős e valakinek ez az NSR rendszám: UMA-576 akinek igen szóljon már. Köszi
koszi
Srácok Érdi Nsr-es csávókat ismertek mert láttam nem rég 2 srácot is rajtam kívűl csak gáz lett volna ha elkezdek gyalog integetni nekik XD
Öö okés.
Normál savas, NSR méretű VARTA 2500 FT két hete vettem, ugyan nettóban, de nem nehéz kiszorozni akkor a bruttót sem, az előző iylen majdnem 4 évet húzott!
Én ezt a módszert szoktam használni..., szerintem mindenhol így tanítják, nem csak nálatok...
nem vonom kétségbe a szavad, mert te ugye szakember vagy, csak azt mondtam hogy én így szoktam, és nekem működött a módszer
szivesen!
u.i.: használd a "válasz erre" gombot!
szakmám autó festő, fényező háát gondolkodtam énis a dolgon de most csak egy sima fényezést kap a kicsike karcmentesítés
hát az első héten minden nap napi 3-4 órát csak a vázat szabadítottam meg a gyári festéstől...aztán második héten 1000es vízpapirral mentem át rajta,3. héten meg már 2000-es vízpapírral bűzöltem!Ezek nem voltak kiszámolva...egyszerűen ennyi időt igényelt....aztán most vagyunk a 4. hétben...mostmár pakoljuk össze!Kész lett a lengővilla is!egyszerűen gyönyörű lesz!Majd dobok fel pár képet
Köszi szépen!
Critical masson senki se volt innen?
tényleg szép nsr használd egészséggel! folytások kivannak szedve belőle?
Szép motor, gratula.
Én is pont azt néztem a használtautón, ez volt az egyik legjobb árban és látszik, hogy még sose volt szétszedve. Képekről borulásnyom se volt látható. Ha még alkudni is tudtál (~480 E ) akkor ez volt a legtökéletesebb választás és ha jól emléxem, még km sincs sok benne, egyszóval: grat.

Az a 998 000Ft-os 94-es tulaj szerintem meg egy 0-val többet írt. Csodálkozhat is, hogy senki nem jelentkezik
Kersd meg a "bognargabort". volt itt néhánnyal visszább hozzászólása. Neki van ha minden igaz!
A mocim nevében is köszönöm a gratulációkat
Amúgy 2002- es, s a hasznláltautón találtam. 500- ért hírdették, ami elég jó ár, de még ebből is sikerült valamennyit lealkudni
Ezt a hírdetést viszont biztos elírták, ha meg nem, hát... ! http://www.hasznaltauto.hu/1898512_honda_nsr_1994
Sziasztok ! Valaki nemtud TV-78-as elektronikát?Sürgős ! Előre is köszi!
nagyon szép gép grat hozzá, sok balesetmentes kilométert. am mennyié sikerült elhozni ha szabad kérdezni?
Másik dolog, nem valamelyikőtök árulja az nsr jét a neten 420 ezerbe zala megye 99 évjárat piros fehér kék színű.
Szép moci
Ez tényleg gyönyörű!
Grat!
én is gratulálok ági mint egy volt nsr es