Most nézem a használtautót és hát eléggé megdöbbentő árak vannak 550 alatt van minden nsr, egy van 600ért, de az szerintem örüljön a ha kap 450-et, na mindegy. A tricolor-t árulja a csávó már tél óta, és 850-ről (!) indult, most ahhoz képest 599. Felkéne vinni az árakat, mert ez így nem lesz jó
Nekem volt Mitom :) kényelmetlnebb, de szebb erősebb gyorsabb sportosabb olasz....:) komolyabb gép mintaz Nsr er bár nem ál elektronika csúcs pontján de azért jobb szerintem kevesbb ami elromolhat benne :)
gyerekek nem akartam eddig közbeszólni de ez nekem "szakmám" és egyre vadabb számok 120 ezer hjaj, de nem vitatkozok ilyenkor rájöttem értelmetlen. Inkább zárjuk le ezt a kilóméteres dolgot baromi gyorsan
Persely nem lesz kisebb vagy nagyobb, azt akármennyit tudsz bele rakni
Amúgy meg én most gyári nicasilos hengerről beszéltem... hogy mennyit megy el csak hónolással...
Szerintem egy 120at elmegy ha vigyázol rá...
Az enyém 35 000-nél adta meg magát, a henger nem km-re megy hanem ameddig tudsz bele perselyt tenni értelmes méretűt! Km-re nem lehet adni, élő példa 3000 Km-es főtengelycsapágy beáll, megfelelő olajzás mellett, szopások vannak mindenütt!
Már nincs nálam, egy haveromé volt... tőle vettem... kb 40lehetett benne amikor állítólag cseréltek benne dugót, de nagy szart, hozzá se nyúltak, utánna vettem meg én...
Amúgy sok ilyet ismerek amik ennyit mentek...
Egy aprilia mondjuk 15öt elmegy egy dugóval, de ez egy honda...
Ez viszont jo arban van sztem, marmint annak aki megveszi.. Vagy tenyleg ennyire lementek es ez a realis? link