Helloszia!
Gondozásmentes kell bele, 4amperórás. Mi múlthéten vettünk bele Varta akksit, a típusa: YT4L-BS
Ez jobb mint a gyári, mert zselés, és árban is jó. 8400 Ft, de mi elhoztuk 7-ért A mérete majdnem, hogy ugyanaz, de 2 centivel laacsonyabb, de az nem gond, a lényeg, hogy szélesség, hossz jó legyen, meg persze magasabb se legyen. Mi gipszkartont vágtunk alá, és így le is lehetett rögzíteni.
Remélemi kimerítő válasz volt!
Üdv.: Jani a hegyről.
pl egy tipp: www.nagyvas.hu -n ki tudod keresni hogy alkatrész-elektromosság, akumulátor, típus szerint, és kiválasztod a motord, felírod az akku kódját, és azzal mész a boltba!
Azt nem tudja valaki hogy milyen akksi kell Nsr-be? Addíg oké, hogy 12V-os, de a boltban azt kis kérdezték tőlem, hogy hány amperórás, aztán nem nagyon tudtam megmondani. légyszi valaki!
Dehogy levegősödik! Csak figyelni kell rá hogy mindíg legyen elég olaj a tartályban. Én így csináltam eddig mindíg, és úgy fog a fékem mint a satu. Ezt amúgy itt mondta valaki a szerelős topicban. Nekem teljes mértékben bevált.
ha igy csinalja belevegosodik.a kovetkezot tedd:pumpalod mikozben a legtelenito csavar bevan huzva.
ezutan behuzod a kart es legtelenito csavart kiengeded.es csinalod ugyanigy meg sokaig
Felnyitod a fékolajtartájt, aztán meglazítod a légtelenítőcsavart, dugsz rá egy csövet, csövet bele egy edénybe, aztán elkezded húzogani a féket, és szép lassan elkezd lemenni a tartályban az olaj, te meg szépen töltöd bele a friss olajat. Ha levegős volt a fék, akkor jön ki buborék, addig csináld amíg el nem fogy a buborék.
Nekem márcsak a színe is feltűnt. Mióta szét kellett párszor kapni az nsr-t, ismerem a motorom kívül-belül. Van egy csomó "árulkodó jel" amiről kideríthető, hogy egy motor volt-e szétszerelve, avagy sem.
Reális lenne ez kb. 450-ért dúrván.
Nem igazán néztem meg a képeket, de most hogy mondod.. nagyításban tényleg látszódnak az árulkodó jelek! Az meg a másik hogy horibilis érte az összeg. Úgy reális lenne, hogy kettő ilyen, meg még valamit adna hozzá.
Macskalámpás nsr '94-től van. Ha a színére gondolsz, akkor ez újra van festve, bár ezt nehéz nem észre venni. A honda jel a tankon pl. tök szar helyen van, szerintem.
hello szaboatika! megvan még az nsr ed mert engem érdekelne lécike irj visza !
erre a cimre vagy vegyél fel msn-re!
MSN:piiiterke@freemail.hu
Freemail:soos214@freemail
.hu
Csak azt szeretném megtudni, hogy egy rendszámos 50-es mocival lehet e Utitársat fuvarozni? Ugyanis a minap megfogták egy ismerősömet, de szerencsére csak szóbeli figyit kapott!
Én úgy tudtam rendszámossal korlátlanúl lehet, vagy még se? Ez tényleg szabálysértés vagy csak a rendőrök akarták megmutatni, hogy milyen nagy fiuk?
A munkaasztalom a gép mellett van, és tesztelni a kész vájdlingokat is a gépenlévő generátorral szoktam, egy 600 as végfokon keresztül.
Estefelé meg már másra nem vagyok képes, csaka fórum-szájkaratéra
Gondozásmentes kell bele, 4amperórás. Mi múlthéten vettünk bele Varta akksit, a típusa: YT4L-BS
Ez jobb mint a gyári, mert zselés, és árban is jó. 8400 Ft, de mi elhoztuk 7-ért A mérete majdnem, hogy ugyanaz, de 2 centivel laacsonyabb, de az nem gond, a lényeg, hogy szélesség, hossz jó legyen, meg persze magasabb se legyen. Mi gipszkartont vágtunk alá, és így le is lehetett rögzíteni.
Remélemi kimerítő válasz volt!
Üdv.: Jani a hegyről.
pl egy tipp: www.nagyvas.hu -n ki tudod keresni hogy alkatrész-elektromosság, akumulátor, típus szerint, és kiválasztod a motord, felírod az akku kódját, és azzal mész a boltba!
ezutan behuzod a kart es legtelenito csavart kiengeded.es csinalod ugyanigy meg sokaig
Reális lenne ez kb. 450-ért dúrván.
http://www.hasznaltauto.hu/2022646_honda_nsr_1997
erre a cimre vagy vegyél fel msn-re!
MSN:piiiterke@freemail.hu
Freemail:soos214@freemail
.hu
Csak azt szeretném megtudni, hogy egy rendszámos 50-es mocival lehet e Utitársat fuvarozni? Ugyanis a minap megfogták egy ismerősömet, de szerencsére csak szóbeli figyit kapott!
Én úgy tudtam rendszámossal korlátlanúl lehet, vagy még se? Ez tényleg szabálysértés vagy csak a rendőrök akarták megmutatni, hogy milyen nagy fiuk?
Estefelé meg már másra nem vagyok képes, csaka fórum-szájkaratéra