Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lényeg hogy indításhoz legyen elég onnan már a generátor dolgozik nagyrészt
4Ah? Olyan kicsi? Robogókba raknak akkorát.
Helloszia!
Gondozásmentes kell bele, 4amperórás. Mi múlthéten vettünk bele Varta akksit, a típusa: YT4L-BS
Ez jobb mint a gyári, mert zselés, és árban is jó. 8400 Ft, de mi elhoztuk 7-ért A mérete majdnem, hogy ugyanaz, de 2 centivel laacsonyabb, de az nem gond, a lényeg, hogy szélesség, hossz jó legyen, meg persze magasabb se legyen. Mi gipszkartont vágtunk alá, és így le is lehetett rögzíteni.
Remélemi kimerítő válasz volt!
Üdv.: Jani a hegyről.
keresd ki katalógusból, mert a mérete is fontos!

pl egy tipp: www.nagyvas.hu -n ki tudod keresni hogy alkatrész-elektromosság, akumulátor, típus szerint, és kiválasztod a motord, felírod az akku kódját, és azzal mész a boltba!
Azt nem tudja valaki hogy milyen akksi kell Nsr-be? Addíg oké, hogy 12V-os, de a boltban azt kis kérdezték tőlem, hogy hány amperórás, aztán nem nagyon tudtam megmondani. légyszi valaki!
Dehogy levegősödik! Csak figyelni kell rá hogy mindíg legyen elég olaj a tartályban. Én így csináltam eddig mindíg, és úgy fog a fékem mint a satu. Ezt amúgy itt mondta valaki a szerelős topicban. Nekem teljes mértékben bevált.
Helló. Már rég eladtam, csak még nem vettem le a képet, mert nem szoktam itt fenn lenni.
ha igy csinalja belevegosodik.a kovetkezot tedd:pumpalod mikozben a legtelenito csavar bevan huzva.
ezutan behuzod a kart es legtelenito csavart kiengeded.es csinalod ugyanigy meg sokaig
Felnyitod a fékolajtartájt, aztán meglazítod a légtelenítőcsavart, dugsz rá egy csövet, csövet bele egy edénybe, aztán elkezded húzogani a féket, és szép lassan elkezd lemenni a tartályban az olaj, te meg szépen töltöd bele a friss olajat. Ha levegős volt a fék, akkor jön ki buborék, addig csináld amíg el nem fogy a buborék.
Hali!Valaki segítene, hogyan kell az első féket légteleníteni?
Nekem márcsak a színe is feltűnt. Mióta szét kellett párszor kapni az nsr-t, ismerem a motorom kívül-belül. Van egy csomó "árulkodó jel" amiről kideríthető, hogy egy motor volt-e szétszerelve, avagy sem.
Reális lenne ez kb. 450-ért dúrván.
Nem igazán néztem meg a képeket, de most hogy mondod.. nagyításban tényleg látszódnak az árulkodó jelek! Az meg a másik hogy horibilis érte az összeg. Úgy reális lenne, hogy kettő ilyen, meg még valamit adna hozzá.
Macskalámpás nsr '94-től van. Ha a színére gondolsz, akkor ez újra van festve, bár ezt nehéz nem észre venni. A honda jel a tankon pl. tök szar helyen van, szerintem.
Már nem azért, de ezeket nem 2000valamennyiben csinálták? a '97esek tök máshogy néznek ki.
Ha segédmotor volt akkor nem lehet vele utast vinni, de ha tényleg rendszámos volt, akkor nem lehet...
Nem olcsó Gondolom nem is akarja igazán eladni.....ilyen áron
http://www.hasznaltauto.hu/2022646_honda_nsr_1997
hello szaboatika! megvan még az nsr ed mert engem érdekelne lécike irj visza !
erre a cimre vagy vegyél fel msn-re!
MSN:piiiterke@freemail.hu
Freemail:soos214@freemail
.hu
Hi! Nem érdekel valakit vmeik mocim?:D Ha kell info kérdezzetek:D, a robogó 50 a honda 200.
ha 2 éves volt már jogsija és volt ülés,lábtartó akkor nem tudom hol a gáz
Cső!

Csak azt szeretném megtudni, hogy egy rendszámos 50-es mocival lehet e Utitársat fuvarozni? Ugyanis a minap megfogták egy ismerősömet, de szerencsére csak szóbeli figyit kapott!
Én úgy tudtam rendszámossal korlátlanúl lehet, vagy még se? Ez tényleg szabálysértés vagy csak a rendőrök akarták megmutatni, hogy milyen nagy fiuk?
A munkaasztalom a gép mellett van, és tesztelni a kész vájdlingokat is a gépenlévő generátorral szoktam, egy 600 as végfokon keresztül.
Estefelé meg már másra nem vagyok képes, csaka fórum-szájkaratéra
csak mert te sem vagy itt keveset..
köszi az infót srácok! Szóval ha mondjuk egy öt literes kannába összekeverem betöltöm utána mehet rá a többi benzin?
Hangszórókat javítok, főleg nagyobbacska (50 centis:) lavórokat.
amúgy te mit melózól?