Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alaposan össze kell keverni használat előtt, (különösen az előhígitatlan olajokat) mert az, hogy önkeveredő, nem azt jelenti, hogy rátöltöd a benzint, és magától összekeveredik, hanem, hogy MAGÁTÓL NEM ÜLEPSZIK LE és ez nagyon nem ugyan az!
Ha a tankben kevergeted, olajbeöntés előtt el kell zárni a benzincsapot, mert ha belemegy a sűrű olaj, szedtehed le a karbit, utána beöntöd az olajat, és a maradék benzinnel kicsit összerázod, ezután mehet bele a többi benzin.
Tankolás után pár perdig előre-hátra, jobbra -balra rázogatni kell a motort, hogy tényleg összekeveredjen a balhé benne. Ha ezt nem teszed, az olaj leül a tank aljára, és a nagy része kimegy az első pár kilométeren, utána meg szinte kenetlenül megy a motor.
a leg értelmesebb,ha veszel egy kannát, és abban kevergeted, abban normálisabban össze lehet rázni, mint a tankban.
1:33, 1:35 be keverd, az tuti jó neki. [tehát 35 liter benzinhez keverj 1 liter olajat.] ha a tankba öntöd az olajat, úgyanúgy fog működni mintha az olajpumpa által lenne keverve.
skacok kéne nekem segítség! besült ugyebér a dugúm most végre kész lesz a vas de ki akarom iktatni az olajadagolót nehogy nekem ne adagoljon és megint beszarjon! milyen keverési arány kell? mondjuk egy tank benzinbe, vagy úgy egyébként? Ha a tankba csak úgy bele öntöm az olajat össze tud keveredni rendesen?
Milyen színű legyen a mocim enberek? Rengeteg ötletem van és nem tudok dönteni............ Népszavazást tartok úgy döntöttem
Hali emberek! Olvastam hogy valami Nsr talit csiripelnek a madarak...... Az nagyon zsír lenne én mindenképp szeretnék menni ha tényleg lesz ha meg nem akkor szervezzünk! Elvileg ma rakják össze a blokkom mert szét lett húzva az egész! Az idomok még nem lesznek készen de mehetnénk! Szal Hajrá NSR-esek! Megyünk kunmadarasra?
Ami azt illeti, már rég nem járok suliba. De azért kedves a feltételezés... Vasárnap megyünk megnézni/ megvenni a gépet Sopronba, s utána valószínűleg megjáratom a pályán. Közúton még nem, mert még csak A1- em van. De ez csak ideiglenes állapot
nekem akkor 3. falyta van benne
Motul 10W 40
én repsol 10w40-et tettem bele
Castrol Actevo X-tra 10w40 ezt mondja hozza a honda.
és ti milyent használtok? Meg az h nemtudtad bele tölteni, az azt jelenti h full tele volt, vagy annál a kis ablaknál volt pont szintbe az olaj?
Én meg már megse merek szólalni...
Nemtom en bele tudtam tolteni egyszerre..
kösz chief én is most nézztem utána de elsőre csak 3dl megy bele
7,5 dl kell bele ha full ures (szet lett szedve a blokk, osszes olaj kifolyt). 7dl ha csak lecsereled.
hello jay én ma cseréltem le az olajat 4dl ment eddig bele nem tudom sztem még kell bele 1-2 dl ha jól tudom fokozatosan kell beleönteni, de javitsatok ki ha tévedek
Srácok, nem tudja vmelyikőtök, hogy mennyi és milyen váltóolaj kell az NS-be? Gondolom hasonló mennyiségü mint az NSR-be, csak azért is kéne pontosan mert ezen nincs olyan kémlelőablak vagy mi mint az NSR-en. A váltó kicsit szorul azt gondoltam lecserélem, hátha segít vmit, ha meg nem akkor legalább új olaj lesz bent
Levágtam egyből hogy mit akarsz mondani, de nem hagyhattam ki!
(bocsi!)
Hallod bazmeg menyit olvasgattam mire rájöttem mit akarsz
ááá ja télleg szarul jöt ki, szal motorra gondoltam aki esetleg ne,m jött rá
ott a helye mindenkinek!
ki jön két mz vel? az egyik a béla nem? ki a másik?
május 1.-jén ha minden igaz én is megyek kunmadarasra
"döntögetés"... "kipuffogó kormolás" minden mi szem szájnak ingere
pont szezon elott akarod tonkre tenni a segged?
bazz 2 szer elolvastam de egyetértek .. .
Mi is gondolkozunk,hogy menni kéne kecskeméti pályára,mivel nincs is olyan messze,mert én Abonyban lakom!De ez majd olyan junius körül lesz esedékes. Május 1-jén viszont irány KUNMADARAS,ha minden igaz jönni fog 2-3, esetleg 4 NSR,egy RS két MZ!Eddig ez a tuti,de szerintem megyünk még páran!Addig kész kéne hogy legyek a mocival!TEgnap befejeztük a váz polírozását!Szombaton megyek a festőhöz a lengővilláért,meg a lábtartókért!Lefujtuk a hűtőt is,meg minden kis apróságot!Hamarosan kész lesz Szerintem hétfőn már kezdjük össze felé pakolgatni!A váz vmi gyönyörű lett
Majd dobok képeket