Hello
Ha meglesz a mocc írj ide mindenképp , aztán kicsit "páyázhatnánk" is ha gondolod, nekem se ártana már egy rendes döntögetés , így szezon kezdetén...
Sok szerencsét a vásárláshoz!
U.i: egyébként melyik suliba jársz? Győrbe vagy esteleg msáhova? Vagy egyetemre esetleg?
Tényleg slácok, mi lesz az NSR talival? Csak azért hoztam fel a témát, hogy ne hogy lefelejtődjön. Nekem Jún eleje fele lenne jó, mert máj. végén megyek műszakira, és addig nem lesz menetképes a mocim.
Ott lakom a pályától nem messze. Egyébként a pálya /ha jók az értesüléseim/ önkormányzati tulajdon. Valamikor régen gokartpályaként működött. Aztán egyre több ház épült mellette, mígnem a lakók elkezdtek rosszul lenni a zajtól. Nem számított, hogy a pálya előbb volt.... Lezáratták, de attól függetlenül minden mazsola motoros meg autós ott gyakorol Én úgy tudom, nem tilos- az első métereket én is ott teszem majd meg az új géppel
Rendben, majd erre figyelek Úgy látom, te nagyon profi vagy a témában. Ha esetleg vasárnaptól már magaménak mondhatom a vasat, s lesz valami gondom vele, valószínűleg zaklatni foglak... De azért bízom benne, hogy nem lesznek vele gondjaim
Hát most nincs mocim ami működne is, de autóra lesz nemsokára(kop kop kop) jogsim, és rögtön utánna lerakom a nagymoci jogsit is, addig nem igazán járkálok ilyen helyekre... majd, ha minden igaz még ráérek
Halál az a motor! Nagyon durva! És sztem baromi szépen motorozza a tulaja! És rendesen úgy rúgja mint 1 4üteműt, sűrítés aztán durr! Nagyon vad, imádom nézni! Sokat nem is merek a moci mellett állni, mert félek, h megharap!
Ja és legjobb haverom csinálta Szontág Viktor, nem én... nekem nincs gépem sajna... Igazából próbafotózás volt... nem én voltam a lényeg, de azért nem rosz képek
A gyari dob az nekem full gyari csak egy folytatlan motore van rajt. Nem akarom en ezt tuningolgatni csak megcsinalni teljesen gyarira minden folytas nelkul.
chieftec nsr-ed mennyit megy? vannak még benne folytások? régebben vettél egy gyári dobott azt átalakitottad? nekem még teljesen le van folytva, de lassan indul a szezon és jó lenne egy vagány gépel mászkálni
nem leengedtem hanem a tartály legalján volt már nagyon kevés nem tudom hova tünt el, valamit muszály volt bele boritanom, mert holnap reggel megyek vele. holnap délután veszek desztilált vizet ősszel meg majd fagyállóval együtt most télen végig volt benne fagyálló+desztilált viz
Ha meglesz a mocc írj ide mindenképp , aztán kicsit "páyázhatnánk" is ha gondolod, nekem se ártana már egy rendes döntögetés , így szezon kezdetén...
Sok szerencsét a vásárláshoz!
U.i: egyébként melyik suliba jársz? Győrbe vagy esteleg msáhova? Vagy egyetemre esetleg?
De mi felmásztunk a mellette álló darura, aztán daruról át a tetőre...
Versenyre nem jösz majd? Másnak is ajánlom aki érdeklődik cross micok iránt!
Hé dani te mikor voltál nálunk(csolnokon)?