ahogy érzed ! RS első telójáról áradoztak h milyen jó meg minden engem nem nyűgözött le
szerintem nsr emen jobb van de a RS hátsófutóműlye lenyűgözően sportos .
szerintem ne cseréld le !
Sziasztok
Melyikőtöket láttam reggel olyan fél nyolc körül Győrben (Szigetben a Bercsényinél) ?Régebbi két körlámpás szürke nsr volt, ha jól emléxem zöld , vagy kék felnikkel
hajrá
nekem nemvolt vele semmi gond ! egész tavalyi szezonban és szerintem sokkal keményebb mint a gyári ! kanyarokban meg tényleg marha jó mentem másik nsr el baker kanyarelőtt hirtelen fék úgy megrogyott meg össze vissza ugrált meg minden szal szokatlan volt
nekem bejön ez a nemgyári hogyishívják cucc . .
nem...
csak csüt meg pénteken voltam, de még pénteken is berángattak pár órára a rabszolgahajcsárok! de jól kib..szok velük mert ezen a héten megint veszek ki néhány napot... Sose kezdjetek el dolgozni! addig jó ameddig sulis az ember!
és amúgy milyen a marcozzi teló? nekem bejön, csak ne kéne olyan sokszor cserélni a szimeringet. azon gondolkodom, hogy szerzek egy gyárit.
húúúúúúúúúúúúúúúú minyá vége a munkaidőnek!
Nekem sem gyári, hanem marcozzi(asszem neked is olyan van ) de az enyémben tönkre van menve a szimering, és marha olajos minden.... megvan már minden hozzá, új olaj, szimering, már csak idő kéne kicserélni...
meg azt is nézd meg hogy a kerekei nem kotyognak-e a helyükön, nem csapágyas-e, a lánc nincsen megnyúlva, nem nyikorog-e amikor ráülsz, az első villa nem mozoghat alőre-hátra egy mm-t sem, mert akkor ki van kopva a kormánycsapágy. más most hirtelen nem jut eszembe.
háát ha lebeszéltél egy találkozót ! h megnézed a gépet akkor pl azt h hidegen mit csináll a gép ! ne úgy nézd meg amikor már előtte ment vele vagy 10 km et és jó meleg a gép ! háát az alapfordulatnak 1500 nál nemigen szabad többnek lennie ,valamivel lehet kevesebb ! egyenletesen járjon , jah meg jobb oldalról benézel a tank alá és ott a power vezérlés /enyémnél 2500 nál zár de ez tipus függő/ és ha adsz rá gázt pl egy 4000 fordulatig kihúzatod annak elvileg mozogni kéne ha nem mozog akkor gond van a powerrel mást fogalmam sincs h mit tudnék mondani ! vagy ha csörög akkor valami gond van ! jah és kérdezd meg tőőle h dőlt e vele? és megnézhetnéd az idomok belsejét h mennyire volt e törve mert ott minden kimutatkozik ! mást nemtudok mit mondani róla
hétvégén tudok az óráról képet felrakni, mert most koliba vok aztán írni is csak most tudok mert nincs most itt a laptop. Ha hazamegyek majd lefényképezem az órát aztán majd feldobom.
szerintem nsr emen jobb van de a RS hátsófutóműlye lenyűgözően sportos .
szerintem ne cseréld le !
Kéne egy kis segítség sürgősen... hol lehet legolcsóbban kapni (rendelni) nsr-hez első hátsó fékbetétet?
Melyikőtöket láttam reggel olyan fél nyolc körül Győrben (Szigetben a Bercsényinél) ?Régebbi két körlámpás szürke nsr volt, ha jól emléxem zöld , vagy kék felnikkel
nekem nemvolt vele semmi gond ! egész tavalyi szezonban és szerintem sokkal keményebb mint a gyári ! kanyarokban meg tényleg marha jó mentem másik nsr el baker kanyarelőtt hirtelen fék úgy megrogyott meg össze vissza ugrált meg minden szal szokatlan volt
nekem bejön ez a nemgyári hogyishívják cucc . .
csak csüt meg pénteken voltam, de még pénteken is berángattak pár órára a rabszolgahajcsárok! de jól kib..szok velük mert ezen a héten megint veszek ki néhány napot... Sose kezdjetek el dolgozni! addig jó ameddig sulis az ember!
és amúgy milyen a marcozzi teló? nekem bejön, csak ne kéne olyan sokszor cserélni a szimeringet. azon gondolkodom, hogy szerzek egy gyárit.
húúúúúúúúúúúúúúúú minyá vége a munkaidőnek!
kopogjam le nekem jó igaz nekem nem gyári
Hát köszi! Ez tetszik :D