Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

uláccik felüvegesedett a fékbetétem mehetek ferodoloztatni őket
már mondta
rád szavaztam h te csináld meg
nalam van minden ricsi motrara
eléggé
Haló! A gépemmel 10 ezres fordulaton 160-al repülök! Mennyire hihető ez?
Akinek szüksége van NSR-hez leírásra feltettem ide. http://members.chello.hu/zsebi...

Itt megtalálhatjátok a szerelési útmutatót, keverésiarányt, beállításokat, stb.
Az oldal nem design-os de amire kell megfelel :D
eneseresgyerek@freemail.hu ra
Hello!Ami van!Első villa komlett mindennel!Váz,idomok(nem mind)blokról hiányzik a henger önindíto ,válto kar!Ezen kívül ami kell minden van!küld e-mailt küldök benne telfonszámot vagy elérhetőséget!
Helló!
SEGÍTSÉG a hátsó féklámpakapcsolót mi működteti rugó?És hova van akasztva?
Kössz
Köxi előre is
Gond van kollégák ha valaki tudna segíteni az okvetlen írjon!
havernek besült a motor !
valaki tud hengert , dugót stb ... az nagyonkérem h írjon !
milyen kipu van rajta,sport?
ÖNINDÍTÓ van?

LEGYEN !
szia .4én vevő lenék a blokra hengere karbira szoval a motorjára kellene egy havernak
mit mondsz?

kösz!
az nekem is megvan
én is arra gondoltam egyből, de így nem lehet pontosan megmondani sajnos azért kérdezgettem hogy átnézte-e
sztem fesszabályzó, az szokta ezt produkálni.
Kösz! Ezek szerint valami nincs rendben mert pöpet jobban kajolja
Azt különben le tudná nekem valaki írni, hogy az első teló porvédője hogy jön ki a helyéről? Én akárhogyan feszegetem, sehogy sem akar kijönni Van valami speckó trükkje a dolognak?
Nekem most 700 valamenyire volt elég egy doboz oil (1 liter)
Ez a téma engem is foglalkoztat, de nem tok különösképpen hozzászólni. Passzolnám ezt a kérdést. Van egy service manual-om, az a fajta, amiben van CRM, körlámpás-macskalámpás NSR vegyesen, le van benne írva egy csomó dolog az olajpumpáról, csak minden spanyolul ....
700-800 km kb elégnek kell lennie.
Dobsz fel róla képet?
Hétvégén pont a különolajzást álitgattam, nemtudod véletlenül mialapján kell beállitani(ugyanaz a crm-nsr)
Hi!
Egy kereklámpás kérédsem lenne kb. 1 liter Full szintetikus olaj kb meddig elég.? Mert nekem elég hamar benyalta, asszem olyan 1:30 - 1:35 be keveri vagy nem?