Hat gondolom az elozo tulajai ilyet nem nagyon csinaltak.. Full gyari (de jo) allapotban kerult hozzam. Majd ha csinalom akkor had vegyelek mar fel msn re mer biztos lesz meg kerdesem mer sose csinaltam ilyet. Kossz
8 év? gyártó által évente kétévente ajánlott a fékolaj cseréje... 3 évet még kibír esetleg... de felette necces... ugye azért lesz levegős mert az olaj felszedi a párát ami vízként van jelen és ha felforr a víz elpárolog levegő lesz... légbuborékok alakulhatnak ki a rendszerben a fékmunkahengereknél. Ha cseréled a fékolajat csak DOT4-est vagy annál jobb minőségüt DOT5 tegyél bele mert ezeknek alacsony a víztartalma tehát relatíve magasabb a forráspontja. de ha ilyenre szánja magát az ember nem árt szétkapni a féket leszedni a féknyerget és az uszó csapokat megjáratni megzsírozni(én ugy szoktam hogy a gumiharangot kicsit kifeszítem hogy a fecskendő aláférjen nyomok oda egy kis fékolajat meghuzkodom az kihozza a rittyöt összeszedi a koszt és rakok alá zsírt), jót teszel neki ezzel csak hidd el
helló srácok! Én nem tudom mi volt a motorommal (berugtam azt megállt pár másodperc mulva), ma levettem a lendkereket, visszaraktam, megigazitottam a cdi-n a vezetékeket meg egy csavart meghúztam a hengeren aminek nemtom mi a szerepe mer semmit nem fog csak úgy van XD nah mind1 is. Nem értettem azt se h mi okból ment tönkre meg azt se h most miért lett jó:D De végre jó else hiszem és ezzel a membránnal egyenlőre annyi különbséget vettem észre h alacsony fordulaton sokkal jobban megy. Nah gondoltam megosztom veletek jah és kössz mindenkinek a segítséget!
nah leírom az én tapasztalatom... nem kell teljesen teli tölteni a tartályt... kiszivatod a fékolajtartájt üresre majd kipucolod a tartály ban a lyukakat... van egy baromi kicsi is a nagy mellett. Feltöltöd fékolajjak kinyitod a légtelenítő csapot és balra kifordítod a kormányt... ahogy átért ovatosan kis lökésekkel pumpálod a fékkart. légtelenítő csavar visszacsavar fék óvatosan pumpál... ha mázlid van látod hogy jönnek a kis lyukon (visszaeresztő furat az amugy) a buborékok majd ha ezzel megvagy alul is légteleníted a szokásos módon majd hogy véletlenül se maradjon visszarakod a fékolaj tartály tetejét ugy hogy fel van töltve kicsit több fékolaj majd behuzod a fékkart és engedsz ki egy kis fékolajat ugy is. én így szoktam motoron legalábbis
Szinte kizárt dolognak tartom, hogy ott raktáron lett volna olyan szegecs amilyen neked kell.
Kevés motorban volt ilyen ezelőtt is, nekem is belgiumból hozták a honda európai elosztójától.
Valami 200ft igazából és arra tette az áfáját az a suttyó, és így lett valami 400 Ft dúrván. De mentségük legyen, hogy színrefújt volt, igaz sok kakát nem értem vele, mert azt is átfestettettük.
Jah igen, és karakternek van olyan szegecse....
Ha gyári alkatrészekből összeakarnál most állítani egy nsr-t az kb 3-4 millióban lenne, ezt csak érdekességként közlöm Szomorodjanak meg
én amikor vettem az idomokat a mocihoz,és sráctol adott hozzá négy olyan kis szegecset a plexihez! De nem raktam fel őket,ott vannak még a gyári csomagolásban
http://www.nettivaraosa.com/vi...[0]=simp_search&PL[0]=simple
Search.php?status=F@id_part_type=39@id_part_category=@id_vehi
cle_type=@id_make=@id_model=@pfrom=@pto=@yfrom=@yto=@search=H
ae+%3E%3E
sajna amit irtam már nincs fent,de itt egy másik felhívom holnap .
itt van egy srácnak egy bontott nsr 90 aszem megnézem szerintem 40-50 eu körül adja + postakoltség 40eu ,dobok be linket is finn oldal de angol menüt is találsz ,itt lakik vaasa melett ha gondolod átugrok megnézni személyesn meg mekérdem pontosan az árat.
Képek?
Kevés motorban volt ilyen ezelőtt is, nekem is belgiumból hozták a honda európai elosztójától.
Valami 200ft igazából és arra tette az áfáját az a suttyó, és így lett valami 400 Ft dúrván. De mentségük legyen, hogy színrefújt volt, igaz sok kakát nem értem vele, mert azt is átfestettettük.
Jah igen, és karakternek van olyan szegecse....
Ha gyári alkatrészekből összeakarnál most állítani egy nsr-t az kb 3-4 millióban lenne, ezt csak érdekességként közlöm Szomorodjanak meg
Search.php?status=F@id_part_type=39@id_part_category=@id_vehi
cle_type=@id_make=@id_model=@pfrom=@pto=@yfrom=@yto=@search=H
ae+%3E%3E
sajna amit irtam már nincs fent,de itt egy másik felhívom holnap .
üdv!
itt van egy srácnak egy bontott nsr 90 aszem megnézem szerintem 40-50 eu körül adja + postakoltség 40eu ,dobok be linket is finn oldal de angol menüt is találsz ,itt lakik vaasa melett ha gondolod átugrok megnézni személyesn meg mekérdem pontosan az árat.
üdv .!
Par hete folyamatosan elkezdett gyengebben fogni az elso fekem, fekbetet az van rajt eleg, meg folyadek is. Sztetek mi lehet a gond?