Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ő most esikle hogy a crm be máshogy van mint amit egy pegasohoz csináltam szóval majd dobok fel képet de lehet hogy besült a tervem
80 ezer? 70 a sima óra? ezek nem teljesen tiszták :S 2 árából egy motort tudok venni
Üdv mindenkinek!
Mivel ma végre ki tudtam venni egy szabadnapot, tudtam egy kicsit motorozgatni. Bementem a helyi Hondához érdeklődni egy-két dolog után. Kérdeztem hogy mennyibe kerülne a dugószett Nsr-he, és azt mondták, hogy külön nem lehet kapni, csak szettben hengerrel együtt. 48000 Ft mindennel együtt. Ez szerintem eléggé baráti ár érte. Aztán kérdeztem még hogy tudnak-e nekem adni sebességmérő-órát. Természetesen igen, 70000 Ft. Ez egy kicsit irreális sztem... De viszont a komplett műszerfal, az utolsó csavarral mindennel együtt megy egy kicsivel kevesebb mint 80000. Pontosan nem tudtam megjegyezni, 70valamennyi. Aztán vettem 2 db szegecset, ami a plexit tartja, darabja 700 forint volt, mondjuk ezzel jól átbasztak, úgyhogy majd visszaviszem szépen. Furcsáltam is, hogy ennyibe kerül, mert CBRacing felvilágosított hogy mennyibe is kerül, aztán itthon vettem észre hogy nemjó.
ja, ha valakinek van bontott km órája, jelezzen mert megvenném.[persze működőképesre gondoltam]
Az a kis közdarab valóban annyi
az a baj hogy nemnagyon fértem hozzá... de nemsokára úgyis döntöm szét a gépet, egy kicsit rendberakom a motorját meg ilyesmik. majd akkor körbefényképezem neked. az önindítót meg sztem próbáld meg bontóban, biztos hogy lesz.
membrant meg tudok direkt ehhez való tuningosat, meg karbon lapot is, amiből kivághatod gyári mintára a sajátodat. azt nemtom hogy használ-e valamit a gépnek, de az biztos hogy húzós az áruk!
sztem ez már csak szőrszálhasogatás és tök felesleges dolog!
hat szerintem honda szalonba 12000is van
6000 aza kis gumicső? De én nem a honda szalonbol kérdeztem...hanem eghy sima kis original mocis boltban ott is annyi?
mókeré és ricsi gépe is lever nemtudom má h mi a faszom van azokba a gépekbe
jah vagyis 14-36
nekem hátsó áttételem 36 os és a 100 kilómmal megy 155 öt
koszi es hogy tudnam elerni?
sztem gabee1204 nek van egy arrow rendszere, dob nélkül, őt kérdezd má meg. sztem eladja.
6000ft
jah és tudja vki,hogy a membrán,és a karbi közti beömlő cső mennyi lehet a boltban?
Az áruk
mi a külömbség a membránnál a sima lapok és a karbon lapok között?
engemis erdekelne
hy! Ez sima MTX 25-be való membrán, tudtommal nem lehet tunningot kapni ezekbe, max carbonlapokat... Am engem érdekelne a lendkeréklehuzó készitési módszered
olcson!
keresek nsrre sport kipufogot
nincsen de nyáron megakarom csinálni hogy legyen rendszám mindenképpen!
neked vannak papirok crmre?
köszi nagyon várom !

a hőfok mérő nem megy feljeb és nem is folyamatosan jelentkezik a hiba de 110 120-nál meg semi?
tanácstalanúl állok a dolog előtt ?!ja és mongyuk egy light városi temponál meg semi "és it csak light van városban,mert még tán a kukák is be vanak kamerázva"szoval passz!
de azért megnézem !

köszi mindenkinek
köszik eazthittem tisztább képek lesznek, ebből nemsokmindent látok, ha egyszer megmosod tehetnél fel másik képet, de a robbantot ábrából aniyt levettem hogy a lendkerék alá fel lehet tenni a fogaskoszorut, aztán csak egy önindit kell szerezni és máris öninditós a crm,

ha tud valaki eladó nsr öninditot szolhatna

a membránnal akkormost mivan van vagy neman?
vagyis 7