Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nsres haver ment vele nos 150nel aszitte 6sebeseges
nekem 178at ment hatszelben. .gpsel meg 156.atetelt nem tudom de megjon megmondom.
Kössszikeee
moker milyen áttételt használsz? nekem 13-34 van fent asszem. 150............... te jó isten... az enyém valószínű akkor fog ennyit menni ha elékötnek két K8-ast...
en mondjuk 150nel rakok 5ost ugyhogy ez atetel fuggo
az mondjuk jó lenne. kiváncsian hallgatlak!
szerintem azért, mert nem nagyon való neki a 130-140 hosszabb ideig, egy kicsit melegebb a víz a kelleténél, és kidolgozza a felesleget.
rossz a termosztat.probald meg vedd ki es tedd foro vizbe es ha kinyilik akkor jo.
lessz csak meg nem hivtak a szervizbol amit meglessz egybol irok.oke?
üdv mindenkinek !

moker125 nem lesz hengerem?

valaki segotsen már egy távolba szakadt nsr-en ,mért nyom ki vizet a kormány alat ha hosszab ideig 130-140-et megyek vele ?
Nemhogy te is vennél egy Nsr-t....
Sztem lehet, és tudom is hogy honnan ha érdekel esetleg....
Akad köztük olyan is ami hasznos a számodra?
És itt a robb.rajz is.
Na, itt is vannak. nem lett legjobb, mert sehogy sem tudtam odagyömöszölni a fényképezőt, út hogy rendesen látszódjon. De ha jól tudom Karakter motorja most épen szét van bombázva, ő talán tud segíteni ebben.
igen igen ezazz
már várom
nem felejtettem ám el! pont elkészültem vele. minyá dobálom fel őket.
akkor talán ma?
nekem van nagyon egyszerű módszerem lendkerék lehuzó készitéshez ha érdekel valakit holnap el tudom magyarázni/leirni
nagyon durván jól néz ki a géped! ! ! ! !
ezt hol szerezted valamejuk talán tuning?
CRM-be kellene tuning membrán ha lehet egyáltalán.
én tudok... 180 ezer és kapsz mellé egy komplet motort ajándékba
Sziasztok ! Valaki nemtud eladó 125-ös hengert? Vagy h hol keressek ?
Gyááá de dúrvák a 3megás képek
hali, keresnék egy körlámpás nsr-t aki megválna tőle, lehetőleg 50 es papírral, minál jobban legyen gyári és lehetőleg minél kevesebb sérüléssel. Ja és az se gond ha fekete színű. AKi tud ilyet vagy van neki szóljon már, köszi.