Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van service manualom este át tudom küldeni
msn: nagymatel@freemail.hu

NSR ÖNINDITÓT KERESEK A HOZZÁ VALÓ FOGASKOSZORÚVAL vagy miafasszal
Sziasztok nsr 125 gépkönyvet keresek tud valaki segiteni?
én ittvok... és müszerfal világítást buherálok... csak egy nem volt kiégve vennem kell sürgősen égőket bele... ha jól láttam 12V 1,7W?
Sehol senki
ma néztem egy keréknyomást.... há baszki első kerékbe szinte semmi :D hátsóba jó ha egy bár föfujtam holnap maj megnézem eresztett-e
igy csinálom ahogy irod már kb 100 x és semi?!
milyen kiadású a gép ?
Na azt mondja meg nekem valaki, hogy az mitől lehet, hogy általában a motorom nem nagyon akar többet menni 120-nál. Ha felrakom 6.ba, akkor meg egész egyszerűen visszalassul kb 90-re. Tegnap meg hazafele a munkából, olyan 5-fele, vágtatok a 63-ason, aztán olyan 110 körül lehettem, húztam neki és olyan simán gyorsított, mintha mondjuk 4.be lenne. Aztán mondom mi van, nem raktam volna még fel a 6-at? simán felhúztam 120-ig, de mivel folyamatosan falukon mentem keresztül, nem nagyon tudtam többel menni. Aztán nyomogatom felfele a váltót, és tök érdekes hogy 6.volt már... Szóval vannak ilyen szériái, hogy van amikor megy rendesen, van amikor meg nem akar menni az istenért sem. Pedig már erősen megérett a dugózásra. Mondjuk még kb 1 hónap, aztán meg is kapja.... csak nem értem, hogy hogy van ez az egész.
ma folytatlan RS el mentem 130 at csináltam akármit beszarott alattam
9,81 Nm = 1 kpm tehét 1,98 kpm = sok sok nyútonméter egészen pontosan 19,4238
most írtam h még nincs benne a csííííp tuning még csak szar folytott
én elmondom a frankot ma folyott nsr.emel 115-öt pengetem de ha kimentem volna a leejtős részig a 120 is meglehett volna azzért az már szép sebesség kanyarba
felső rész piros aztán fehér kék és megint fehér holnap rakok fel képket
ha a tied csak 299 -et tud ott vmi baj van nem nyit rendesen a power? mindenki nsr-e 350 felett megy
még nem tettem bele csiiiiip tuningot 299 né megakad a mocskos pedig érzem h még menne . .
ha tartom a 299 et végig akkor hamarabb ott leszek .
nekem: Az útvonal hossza 82,9 km
akkor inkább busszal megyek
Az útvonal hossza 292,9 km, becsült idő a megtételére 3:21
ez Győrtől milyen messze van .
hááát
addig még bármi lehet menni megyünk csak kérdés h oda is érünk
HONDA Motoros Majális - 2008. május 1.
szükség lesz rá máj. 1-jén nem jösztök kunmadarasra?
sok szerencsét hozzá
hehe mind1 fáradt vagyok lassan indulok ki pecázni