a hátsót azt adta a srác a motorhoz akitől vettem,de azthiszem hogy r6,vagy r1 lábtartók!De aszem nagyon hasonló a rs 125 lábtartója is!Ha valakinek van a képen bejelölt légbeömlő cső,és kis háromszög bal oldalra mindkettő,és el is adná az szoljon!
Szia! Ha jól látom a hátsó lábtartód nem gyári. Meg tudnád mondani, hogy hol vetted? A Pinkmotorsnál érdeklődtem, de azt javasolták hogy kép alapján azonosítsam be és utána tudják mondani az árat, stb, viszont én fényképről nem nagyon tudom eldönteni... Vagy ha valaki meg tudná nézni a képeket és megmondani hogy melyik jó Nsr-re, akkor nagyon megköszönném. Ha kell el tudom küldeni a katalógus képet is, amit a Pinkmotors-os srác küldött.
Köszi!
baloldali racsom van,labtartokat ami tartsa haromszogek,labtartoba gumik,jobb oldalidom serules mentes oldalidom.bal oldalidom kicsit serult.komplett faridom jobb oldalan kis serulesel ha valakit erdeke kepet tudok mutatni
moker125,neked amikor baleseted volt nem maradtak meg cuccok?amik töröttek voltak?Mondjuk engem leginkább bal oldalra érdekelne légbeömlő cső,meg aza kis háromszög hozzá!Meg jobboldalra az idomra aza kis rács!De ha megvan mind2 rács akkor érdekelne mind2!
A tiéd is 80-as volt ugye? Hát az enyémnek folyamatosan szar volt a berugója...[no comment] meg kb 1 hónap alatt 2x kellett dugót cserélni.[mind a 2x eltört]Amikor vettk, volt rajta egy athena henger, és a másodszori dugótörés után aluig behasította, szóval vennem kellett egy új hengert is. aztán szereztem mindennel együtt 25-ért hengert meg dugót, utána meg csapágyas lett.. szóval ennyit a 80 as Dt-ről. Azt mondjuk még hozzáteszem, hogy eléggé extrém terhelésnek volt kitéve, csak nem bírta.
azt úgy is kell! én is így csináltam. Csak azt hittem hogy ott helyben meg is kapom a papírokat, aztán nagy csalódás... Be kellett érte mennem Fehérvárra.
És ezzel párhuzamosan csináltatsz egy eredetvizsgát is, mert amikor mész az okmányirodába, már annka is meg kell lennie! De érdemes ezzel kezdeni. A többi már megy gyorsan.
Most voltam nemrégen, de ha rosszat írok akkor valaki javítson ki.
Eredetiségvizsga 15500-
Okmányiroda illeték 12000 (kb)
Teljesítmény utáni illeték 2232
biztosítás 6-10 között.
Tehát az a 30 az inkább 40. és ez országszerte így van, esetleg a biztosítás lehet több vagy kevesebb, mondjuk én beszoptam a biztosítóval, mert 10000-et fizetek..
Köszi!
Itt a kép
Eredetiségvizsga 15500-
Okmányiroda illeték 12000 (kb)
Teljesítmény utáni illeték 2232
biztosítás 6-10 között.
Tehát az a 30 az inkább 40. és ez országszerte így van, esetleg a biztosítás lehet több vagy kevesebb, mondjuk én beszoptam a biztosítóval, mert 10000-et fizetek..